Hello from Esbjerg!

Outfit of the day # 79

Outfit of the day # 79
VILA blouse – Only jeans – Forever21 wedges

Fuck hvor er her koldt i Esbjerg i forhold til hvad der var i Odense. Jeg tøffede rundt i Odense igår i disse wedges (inkl bare tæer) og frøs overhovedet ikke. Samtidigt er jeg ved at dø af kulde i samme sko her i Esbjerg. Godt man skal hjem i morgen! Tilgengæld har solen skinnet det meste af dagen her i Esbjerg og det her er hvad jeg har på. De der wedges er ivørigt et køb jeg gjorde mig i Dubai – skal nok vise jer et bedre billede senere.

This is my outfit for the day. The wedges are some that I bought when I was in Dubai – I’ll show you a better picture later.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello from Esbjerg!