Pics fra Bloggerparty

Outfit of the day # 83

Outfit of the day # 83
Dress/kjole Topshop, Blazer Gina Tricot, Heels H&M, Ring Asos

Dette var mit outfit torsdag aften, da jeg var til bloggerfest i KBH. Jeg endte i min candystriped kjole fra Topshop – som jeg faktisk endnu ikke havde brugt endnu. Skoene fra H&M blev også taget i brug for første gang og de var virkelig behagelig at have på – HELE aftenen. I kan se billeder fra selve festen her, hvis i ikke har set dem endnu.

This was my outfit thursday night when I attended the bloggerparty in Copenhagen. I still hadn’t used my candystriped Topshop dress or my Burberry-ish heels from H&M so both of them were “first timers”. You can see pictures from the party here.

8 kommentarer

 • Åh, de sko der.. Dem kunne jeg virkelig godt hapse! Og du ser fantastisk ud, as always 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtigt lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser rigtig godt ud! Er helt vild med kjolen og skoene – skoene er absolut favorit ! 🙂 Var forbi din blog her for et kort stykke tid siden, hvor jeg bl.a. læste dit indlæg med billeder fra blogfesten – så til min store overraskelse så jeg og betjente din veninde Tina nede på La-bar i nat! Synes det er lidt sjovt, at man kan holde øje med folk på nettet og så kan man have følelsen af at man kender dem når man så ser dem i virkeligheden! 🙂 Har haft tilmeldt mig som læser af din blog for noget tid siden, men har så haft en periode, hvor jeg ikke har prioriteret min tid så jeg havde tid til at læse så mange blogs mere – men nu har jeg endelig opdaget hvad jeg egentlig gik glip af, og så startet min egen. Ved ikke jeg i al den tid ikke lige har set at du også var fra Odense. 🙂 Men i hvert fald, synes det var lidt skægt at sidde og tænke over hele natten, hvor det nu var at jeg kendte hende din veninde fra 🙂 mvh, Heidi, Stylebymodesty

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op nogle lækre stænger du har i det outfit! Det er virkeligt flot.Hvilken neglelak er det du har på tæerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Det ser virkelig godt ud det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gorgeous outfit, especially love the jacket!xoxowww.missmollyfashions.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Rikke'MEj, mange tak! Og ja, skoene er jeg også glad for. De er SÅ behagelige!@ SigneMange tak :)@ StylebemodestyHahaha hvor sjovt med Tina… men hun er også en lille festabe, så det skulle ikke undre mig, hvis hun bor nede på LA bar! Haha. Men skal da nok lige holde øje med dig næste gang jeg er dernede. Og jeg kigger da lige forbi din blog!!@ Divaesque DivaOrv tak 😉 Neglelakken på fusserne er den hypede og kendte "Mint candy apple" fra Essie.@ SenetteMange tak!! :)@ Miss MollyThank you Molly!! I love my jacket too.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker babe! 🙂 Fedt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pics fra Bloggerparty