Outfit of the day # 85

Cypern / Dag 4 – Kongegravene

Cypern / Dag 4Cypern / Dag 4Cypern / Dag 4Cypern / Dag 4

Jeg synes virkelig dagene hernede flyver afsted – det er godt at vi har snuppet 15 dage, ellers så skulle vi jo hjem her efter weekenden. Puha, nej tak. I dag har vi haft en kulturel dag. 9 af os stod tidligt op og kørte til den helt anden ende af øen til byen Paphos/Pafos (2 timers køretur – godt at bilerne har aircon!) for at se Kongegravene. Pafos er faktisk den by 74% af alle danske turister bor i, når de er på ferie på Cypern. Det forstår jeg ikke helt. Jeg kan meget bedre lide det område vi bor i. Strandene er så smukke her og det er de slet ikke på samme måde omkring Pafos.
Nå, men i Pafos ligger et sted der hedder “Kongegravene”, som er et gravsted for højtstående borgere af Pafos fra det 4. aarhundrede f. kr til 3. aarhundrede e. kr. Der er faktisk ingen konger begravet (totalt forvirrende), men navnet kommer sig vist af hvor storslåede disse grave er. Efter vi havde set Kongegravene tog vi indtil havnen i Pafos, hvor vi spiste frokost og på vejen hjem så vi nogle ruiner af Afrodites Tempel – de var pænt kedelige.

Sørg for at have en masse væske med, hvis I besøger Kongegravene. Der bliver utrolig varmt og der er meget lidt skygge.

Leder I efter hotel i Pafos, så kan I finde en masse HER (reklamelink)

Pictures from my day here on Cyprus. Today we drove almost 2 hours to the city of Paphos to see the site “The Tombs of Kings”. The pictures are from our day at the site. You kan find hotels near Pafos HERE

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 85