Back home

Ny parfume

Ny parfume

Jeg har virkelig ikke fået shoppet særlig meget på Cypern, da det ikke er de helt vilde butikker de har dernede. De har lidt Topshop og H&M i hovedstaden Nicosia, men der var jeg ikke i år. Derfor blev det mest til lufthavns-shopping for mit vedkommende. Jeg havde bla. lovet mig selv en ny parfume og det løfte holdt jeg! Jeg har længe ønsket mig Marc Jacobs Daisy, så den snuppede jeg på vej derned. Jeg er allerede super glad for den – den kunne godt gå hen og blive en af mine faste favoritter.

I didn’t shop a lot on shop because there’s mostly just a few great shops in the capital Nicosia and I didn’t go there this year. That’s why I mainly did my shopping in the airport – which is where I bought my new perfume: Daisy by Marc Jacobs. I love it already!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back home