Skal vi linke?

Outfit of the day # 92

Outfit of the day # 92
Asos top – Gina Tricot skirt (tube scarf) – Gina Tricot necklace/halskæde – Forever21 wedges – H&M and Glitter rings

Dagens outfit igår, da jeg var til Kansas City Live (en masse rockmusik under åben himmel) her i Odense. Hr. Kæreste var VIP plus one, så jeg tænkte at jeg ville give det en chance (selvom jeg er en rendyrket poptøs). Jeg fik bekræftet, at pop vist bare er min genre – dog overraskede bandet I got you on tape mig positivt. Jeg fik afvide af vores venner, at de vist også har vundet P3 Guld eller noget. Nederdelen er iøvrigt ikke en nederdel – det er mit nye tube-tørklæde fra Gina Tricot som jeg er trådt ned i og har så sat det pænt efterfølgende. Super behageligt at ha’ på!

My outfit from last night when I went to Kansas City Live as Mr. Boyfriends’ “plus one”. Not much into rockmusic, but I thought I’d give it a try since it was free. FYI, my skirt in the picture is actually not a skirt. It’s my new tube scarf from Gina Tricot that I’ve just used as a skirt. It was very comfy!

12 kommentarer

 • Fierce outfit Jeanett!! Det ser virkelig cool ud. Og cool detalje at bruge dit tørklæde som nederdel. Det ku være jeg sku kigge efter et tube scarf når jeg nu alligevel skal i Gina Tricot og have 25%:)God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kul att du ville länka =) Snyggt att du tagit en scarf og gjort som en nederdel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvordan har du bundet tørklædet? 🙂 har også selv et tubetørklæde derfra, så vil da lige prøve at gøre det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genial anvendelse af tubetørklædet – jeg vil se om jeg kan sy en, så har jeg da mindst to måder at bruge den på.Disse wedges er for fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Awesome look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super fin ide med tørklædet. Kan man finde tørklædet på deres hjemmeside, og kunne du evt. linke til det, hvis det var der? Er interesseret i at udleve samme idé. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altså utrolig smuk, hvis man må sige det 🙂 Angående din link-post, er jeg interesseret i at linke, hvis det er. Linker allerede til dig i min blog-roll 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et flot outfit! Du ser vildt godt ud i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til jer der spørger om "hvordan" jeg har brugt tørklædet: Jeg har (INDEN jeg tager det på) viklet det 2 gange rundt (altså som om man havde det rundt om halsen og vikler det rundt to gange). Derefter stiger jeg ned i det og trækker det op over numsen. Jeg brugte en 10-15 min efterfølgende på at sætte det ordenligt og sørgede for at det dækkede alle steder. Det kan man jo bare lege lidt med som man vil. Håber det gav mening for jer?@ AnonymDet er inde på webshoppen (ginatricot.com) under "Øvrigt tilbehør". Det er der i både grøn, mørk rosa, caramel, mørke og lys grå. Det koster 99 kr.@ JanneDet må man ihvert fald godt sige! Den slags komplimenter suger jeg bare til mig 😀 Og tusind tak!! Jeg har tilføjet dig på min linkliste :)Og tak til alle jer andres komplimenter – alle de søde ord bliver man sgu helt høj af! Håber i har en fantastisk weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit, og fed idé med tørklædet som nederdel! Hvor er du heldig, at du bærer den røde løbestift så godt! :-)Mht. at linke, er jeg interesseret, jeg linker allerede til dig :-)http://rasberryrecord.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woow.. Er helt vild med nederdelen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Katrine AnnaDet er hermed fixet – du er nu på min liste. Og mange tak for dine søde komplimenter. Det varmer :)@ DitteMange tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi linke?