Outfit of the day #111

Fashion Against AIDS 2011

Fashion Against AIDS 2011

I dag modtog jeg en pressemail fra H&M med en masse billeder af deres kommende Fashion Against AIDS kampagne. Jeg må indrømme, at jeg faktisk er lidt mundlam. Mundlam over hvor grimt jeg synes det er. Der er ikke en eneste ting jeg skal ha’ fra kollektionen. Farverne er lidt tamme og der er ikke en eneste ting der tiltaler min mere kvindlige stil. Jeg forstår slet ikke de der sparkedragter?! (dem kommer der endda flere af en dem jeg har vist her). Jeg troede først det var en joke, da jeg så dem. En anden ting jeg heller ikke forstår er, at alle disse items kommer i en version til fyre også. Dvs at hver ting er lavet til både piger og drenge…. hvorfor? Jeg har da ikke lyst til at gå ens klædt med min kæreste? Det eneste der ikke er direkte grimt her er bukserne (som tilgengæld bare er semi-kedelige) og det gule plastiknet (som også fås i en klar plastik uden farve). “Nettet” er da meget sjovt, men hvis jeg skal være ærlig så vil jeg ikke få det brugt. Jeg ved ikke hvor fedt det er, at omverdenen skal kunne se diverse bind, mit kæmpe lager af gajoler/lakridser og millarder af dankortbonner der ligger i min taske. Men måske ville man så blive bedre til at rydde op i sin taske?

Nu sidder i måske og tænker hvorfor jeg overhovedet skriver om kollektionen, hvis jeg synes den er så grim. For det første synes jeg det er rart, at i også kan se, at jeg ikke bare sluger alt som PR firmaer sender til mig – også selvom det er kæmpe firmaer som H&M. Den anden ting er, at det jo stadig går til en rigtig god sag som jeg gerne vil bakke op om – også selvom jeg synes H&M virkelig har skudt ved siden af denne gang. Hvad synes i?

18 kommentarer

 • Christina

  Haha ville elske at have sparkedragten til at tulle rundt i derhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan egentlig ret godt lide den mintgrønne sweatshirt (som ikke er her på din kollage). Den kunne jeg godt forestille mig, at kigge lidt nærmere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  intet tiltaler mig heller. det er dog mest pga farverne – det er nogle virkelig mærkelige farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det ferskenfarvede jumpsuit! Efter jeg er begyndt at gå i min JumpIn som hjemmedragt, er jeg så frisk på en dragt mere – den anden skal jo vaskes ind imellem 😀 Og desuden tror jeg den kan være ret flot, når man er brun .. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indtil nu havde jeg kun set plastik nettene, som jeg er helt vild med og helt sikkert selv skal have fingrene i, for jeg opbevarer ingen ting i min taske, som ingen andre skal snage i 😉 Jeg er ikke nået til det punkt hvor min taske begynder at blive fyldt med interessante små ting XD
  Tilgengæld er resten jo tude-grimt! Jeg skal vist nok lige over og blogge om den her kollektion og hvad jeg syntes om den, for jeg blogger en del om H&M, men ligesom dig, tror jeg også det er godt nogen gange at sige det når der er noget man dis-likes 😉

  thefashionforg.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  er helt enig med dig, jeg synes det er ækelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det eneste jeg skal have kigget på er trenchcoaten, som ironisk nok er den i herre-udgaven (den første på deres prisliste).. Ellers er farverne egentlig bare grimme, og snittene ser ikke særligt flatterende ud..

  Har du fundet ud af om den forhandles i hele DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Synes det ser ud som om, at de ikke rigtig har kunnet bestemme sig for hvilken stil de skulle køre? Lidt sjov blanding efter min smag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bestemt heller ikke fan, og det er altså bare super ærgeligt! Shortsene ville dog være gode på en festival 😉

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg er meget feminin, hvad der angår min tøjstil og jeg ville elske et mere feminint touch. Og som du selv siger, så gider jeg altså heller ikke at gå i det samme tøj som min kæreste! HM det er altså en ommer!

  /Lizbet

  http://www.lizbets.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Som sagt på en masse andre blogs: NØJ, HVOR BIIIB GRIMT! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  syntes også den orange sparkedragt er lidt lækker, ved ikke om jeg ville have modet til at bevæge mig ud i det offentlige rum i den. Men den emmer da bare af søndags hygge – af den single slags, tror ikke lige en mand vil finde den så sexy 😛

  Jeg gad godt have en gul taske, især efter, mode med mere lavede sin gul taske blogindlæg. Syntes bare den er for plastisk den
  taske, den ser ikke særlig rar ud, sådan lidt stiv i betrækket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lei

  Er helt enig med dig.
  Det er bare så kedeligt, og især når man tænker på hvad de lavede sidste år.
  Det er ligesom ild og vand, sidste års var rigtig fed, med nogle rigtig fede items. Dette år er bare kedeligt, og forstår slet ikke det med at hvert stykke tøj bådet er lavet til mænd og kvinder .

  Jeg ville næsten eje alt hvad de lavede sidste år,
  men i år er der intet jeg vil eje ( nok godt for ens økonomi)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Det er sørgeligt, at der er så meget product placement med i videoen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det eneste jeg ku finde på at købe var sparkedragterne, mest fordi de ser så cosy ud 😛 Dem ville jeg hoppe rund i derhjemme Søndag morgen når jeg er alene .. Men fashionable? Not so much .. Jeg ved jo heller ikke, hvordan kvaliteten er, krydser fingre for et det er noget blødt, lækkert putte-agtigt stof.

  Princippet med at det er til både fyre og piger synes jeg er lidt lamt – opfindsomt, men lamt ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig med dig – og jeg synes ellers, kollektionen sidste år var noget så fin – æv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er helt lettet nu!
  Først da jeg så billederne troede jeg at det var tøj du ville eje (og ved jo at du plejer at have god stil) hvilket gjorde mig forvirret, da jeg også selv synes at det virkelig en grim kollektion.
  Heldigvis fandt jeg ud af at stilen stadigvæk er god, da jeg fik læst 😉 hehe..
  btw… SPARKEDRAGTERNE ER GYSELIGE!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha nej, det er godt nok ikke lige mig. Måske er det også fordi alle de der fesne farver set sammen er en dårlig kombi. Måske er delene enkeltvis og hver for sig fine nok? Men efter at have læst det nyeste nummer af Cover (deres LA tema) er jeg blevet ret hooked på sølvshortsene, som jeg ville sætte samme med en blå eller rød langærmet – eller en hvis basis tee. det tror jeg kunne være et lækkert festival-look.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #111