Oscars 2011 - Best dressed

Lady Gaga Born this way video

Så er der endelig kommet en ny video fra Lady Gaga. Jeg har faktisk været lidt skuffet over hendes nye single Born this way. Den er alt for happyhappy-glad til mig. Det jeg elsker Gaga for er jo, at hun -i mine øjne og øre- ikke bare er endnu en sød popsild der bare synger de klassiske popsange. Hun har kant. Men det har hun så ikke rigtig i den nye sang – den handler bare om at vi alle er fantastiske og derfor skal vi elske os selv. Jojo, budskabet er da fint, men det er SÅ lidt Gaga og alt for sukkersødt til mig. Melodien er dog okay, så derfor kan jeg også bedre lide den for hver gang jeg hører den. Men min favorit Gaga-sang bliver det aldrig. Håber ikke resten af albummet bliver i samme stil, fordi så bliver jeg satme skuffet. Tilgengæld er her hendes nye video til singlen og den kan jeg godt lide (men jeg har heller aldrig hadet en eneste af hendes videoer). Dejligt fucked intro, hvor vi lige skal se Gaga føde klamme ting med tilhørende slim. That’s what I like about her! Kan i lide sangen og videoen?

25 kommentarer

 • Janni

  Synes det er en meget speciel musikvideo, dog interessant at kigge på. Dog er jeg ikke så fascineret af alle de scener hvor hun står i undertøjer og danser og hvad hun ellers gør. Det virker som om, at hun prøver at sælge via sex ligesom alle de andre kvindelige kunstnere der er nødt til at lave deres musikvideo sådan, for at nogle gider at kigge på det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg er også lidt skuffet over sangen ligesom dig… videoen er dog fed og meget gagask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Lady Gaga 🙂 Og har egentlig aldrig været skuffet, indtil “Born this way” kom ud… Altså jo den er da okay, men den er alt for moderne disko for mig. Videoen er som forventet crazy. Kunne egentlig godt li introen, og de syrede fødescener mindede mig om Alexander Mcqueen print 😉 Dog synes jeg ikke selve videoen spiller godt med sangen/melodien, den er ligesom lidt for glad… Dansescenerne i undertøj er lidt øv.. Synes godt nok hun er blevet tynd, og det ødelægger lidt det hele – Altså for mig –

  Fedt du lagde videoen ud her, ellers havde jeg nok glemt at få den set 😉 Håber du er blevet rask..

  Mvh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes hun er fantastisk! Hun udvikler sig hele tiden og genopfinder sig selv. Jeg elsker nummeret her. Det er heller ikke min favorit – men jeg synes sgu det er cool.. Hun har stadig den kant (som du ikke mener hun har her), samtidig med hun byder på endnu en side af sig selv. Det synes jeg er sejt 🙂

  Hvor er det også fedt, at hun bruger sin indflydelse, til at komme med så stærkt et budskab. Det tager jeg altså hatten af for 🙂 Jeg synes ikke, at det er lige meget at elske sig selv og stå ved hvem man er – og så er det trods alt hvad damen står for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg disser heller ikke budskabet – skrev jo netop, at budskabet er fint. Jeg synes bare det er for helligt og sukkersødt til Gaga. Jeg vil heller høre flere sange om psykpatiske ex-kærester og drugparties. Måske er jeg bare ikke modtagelig for budskabet. Jeg er trods alt 26 og føler jeg efterhånden har rimlig meget styr på hvem jeg er og accepterer mig selv. Men kan godt se at den går lige i hjertet på et yngre publikum der stadig ikke helt har fundet sig til rette i deres egen krop og person.

   Og så vil jeg godt lige pointere, at jeg synes hun har masser af kant i videoen. Jeg synes bare ikke sangen har kant.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • gaga er og bliver anderledes – man bliver altid overrasket over hendes musikvideoner.
  Dét er sejt 🙂

  /Emma

  http://www.w-l-a.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • :)

  Jeg synes sangen er fantastisk. Kan godt se hvorfor du synes den måske er ‘sukkersød’. Men hvis man kigger på hendes ansigt og de indlæg hun har fået lavet, så har det forbindelse med sangen. Mange folk har tit sagt at Gaga er en vandskabning og en mand og jeg ved ikke alt hvad, og nu har hun gjort sig grimmere – så hun er altså ikke den standart perfekte blonde tøs der synger “I’m born this way” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sig mig…. Minder den ikke lige lovlig meget om Madonnas “Express yourself?” 😉

  // Emma
  http://www.emmamartiny.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHAHA….. jo, det har været over ALT i medierne. Personligt er jeg dog ikke enig. Jeg kan ikke rigtig se den store lighed andet end “temaet”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man i efteråret var til koncert med Gaga, så kommer denne sang ikke som en overraskelse! 🙂 Under koncerten brugte Gaga en del tid på at fortælle at man er “born this way”, og det et citat hun har brugt mange gange efterhånden. Grunden til at Gaga har skrevet sange, udfra hvad jeg ved om hende, så har hun aldrig følt sig til rette og aldrig følt at hun har passet ind. Derfor er en del af hendes image blevet at være “born this way” og være “gaga”. Sangen er dog en del anderledes end det andet hun har lavet, men jeg synes den er intet mindre end fantastisk! 🙂 Desuden laver Lady Gaga musikvideoer for at provokere, og rykke grænsen for hvad der er tilladt i samfundet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baby Gaga

  Lady Gaga rules the world. Ingen andre kan sætte rav i musikverdenen som hende. Alt hvad den kvinde røre ved bliver til GULD. Born This Way videoèn rykker tænder ud – og sangen/teksten er super – SKRU`OP FOR SGU. Der bliver sagt og skrevet meget om Ladyèn. Jeg måtte tage mig til hovedet da jeg læste i et blad at Lady Gaga var en større tyv end en vis frøken Lohan – Noget med at Gaga`s sang Born This Way mindede om en vis Madonna(Hvem er det) sang – og at coveret til Born This Way mindede en del om Kylie Minoque`s(Hvem er det) cover til en eller anden sang. Siden hvornår er Kylie Minoque begyndt at male sig i ansigtet ? Så er spørgsmålet – Hvem stjæler fra hvem ? ? ? Dear Gaga Go for it – No one beats you – No one near you. Et KÆMPE hæj til alle Gaga Fan – I har valgt rigtigt. Howdy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HØRT!! Lady Gaga er G E N I A L!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Baby Gaga

   Så er jeg klar til endnu en herlig Gaga dag. Smiler. Jeg kan til dags dato stadig undre mig over det grimme ansigt som dukker frem med påskriften JALOUSI. Langt om længe har vi fået en funklende stjerne som går helt sine egne veje – Hun overrasker – Hun chokerer – Hun giver os fornyelse. Der kommer aldrig en som hende – Måske en plat efterligning – Men vi ægte Gaga fan kender kun den ægte vare. Og Gaga er ikke blot ægte som kvinde(Den historie kender vi alt for godt) – She is pure in her heart. Gaga er Stjernen som lyser blændene klart i mit univers – Kald mig blot overdreven Lady Gaga beundrer – Jeg er og forbliver stjerneglad Gaga fan. OG – IM A FREE BITCH BABY. YEAR.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Born this way kan jeg godt lide den er ret spacet!;-)

  men nu er det min tur til, at blive skuffet:-(
  men er stadig fan!:-)

  Men synes den helt nye(tror videoen sendes ud i løbet af næste uge-hvertfald snart)
  Judas,eller hva den hedder?

  Lyttede til den på youtube:-o

  ….Sad bare med en totalt flad følelse-sker der noget!sker der noget!:-/

  baaah…

  ikke en skid-alt for monoton,men ser frem til nye hits fra hende i fremtiden;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscars 2011 - Best dressed