Make-up modella

Mine SS11 farver

Mine SS11 farverMine SS11 farverMine SS11 farverMine SS11 farverMine SS11 farver

Sidste forår lavede jeg et lignende indlæg som dette, hvor jeg viste hvilke farver/trends JEG vil fokusere på i den kommende sæson. Det er ikke en trendrapport om hvad der var mest af på catwalken eller lignende – det er om hvad der rykker i Jeanetts modeverden henover foråret og sommeren. Dog var noget af godt nok også trends på catwalken – som fx. colourblocking med det pink og orange sammen. En af de næste par dage kommer jeg med et indlæg med bud på, hvor man kan finde disse fire trends i butikker lige nu.

RØD: Jeg har altid været glad for rød, men kan mærke at jeg er fuldstændig umættelig mht farven i øjeblikket, så det bliver helt sikkert en farve jeg vil bruge meget nu her. Samtidigt tyder bla den danske modeuge på, at rød også bliver stor til efteråret/vinter, så det er slet ikke en dum farve at investere i nu. Jeg vil især kigge efter røde kjoler, nederdele, røde blonder, sko og accessorries.

PRINTS: Jeg synes, at et smukt print er så fantastisk og jeg kan slet ikke få nok at fede prints i øjeblikket. Det har også været en hot trend længe som jeg har tænkt mig at fortsætte med i den kommende sæson. Jeg vil hovedsageligt gå efter kjoler og toppe i denne trend.

HVIDE BLONDER: Ej, men det ser jo så romantisk og smukt ud? Er især helt syg med den hvide blonde kjole fra Dolce&Gabbana. Shit den er smuk! Den skal jeg se om jeg kan finde en kjole der ligner meget (bare helst en del billigere). Jeg vil jagte kjoler, nederdele, toppe/skjorte og sko (tjek lige blonde sandalerne på det første look fra Alberta Ferretti… så fine!!). Den lange nederdel i det sidste look gør at jeg craver denne nederdel fra River Island endnu mere. SUK.

PINK/ORANGE (colourblocking): Jeg er helt vild med en af den kommende sæsons helt store trends – colourblocking. Det er så skønt for øjet med alle de farver! Og jeg er især helt vild med kombinationen af orange og pink. Tilsæt brune ben og fregner i hele ægget og så er jeg good to go. Jeg ville ønske, at jeg kunne finde en kjole der var både pink og orange, men mest realistisk er det nok, at jeg skal ud og jagte både overdele og underdele i disse farver. Andre colourblocking favorit farverkombinationer er blå/pink, grøn/pink og orange/grøn.

BLÅ: Det bliver helt sikkert en farve der hitter hos mig i år! Især den der “kornblomstblå” som jeg allerede har erhvervet mig en blazer og skjorte i. Stylingsmæssigt tænker jeg røde læber, tan/brune læder accessories og solbrune stænger. Jeg ville rigtig gerne finde et par sko og evt et par kjoler i den fine blå farve.

Kommer i til at joine mig med nogle af disse trends i det kommende forår og sommer?

18 kommentarer

 • Lisa

  Tjek evt Queenswardrobe.com for blondekjoler, de har virkelig mange fine derinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige et spørgsmål der intet har med dette indlæg at gøre: Var du på arbejde igår (lørdag)? Var lidt i tvivl om, om det var dig jeg så i Gina Tricot, men ville ikke spørge, hvis det nu ikke var dig, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var jeg! Så det har nok været mig du har set 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, så skulle jeg da have sagt hej! Du har sikkert haft en milliard kunder, men jeg havde en sort uldfrakke på og et halstørklæde i en masse farver. Jeg købte 4 tanktops (hvid, sort, navy, grå). Den hvide var en af dine kollegaer ude og hente på lageret, og så kom du og bippede varerne ind (ved virkelig ikke hvad det hedder). Nåh, men du virkede da i hvert fald flink 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sjovt – jeg tror faktisk måske godt jeg kan huske dig så. Jeg kan ihvert fald huske situationen med, at min kollega kom med toppen nede fra lageret. Det var hyggeligt at møde dig så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var også hyggeligt at møde dig, hehe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har det faktisk meget på samme måde med hvilke farver jeg vil gå efter her til foråret/sommer, dog lige med undtagelse af den blå 🙂
  Og hvor er den røde Lanvin kjole bare helt sindssygt lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den røde Lanvin er helt fantastisk. Hvordan kan det være at du ikke er så meget på den blå farve?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  Hvor underligt at rød og lige præcis den blå farve du omtaler her er mine
  yndlingsfarver ( og altid har været det) Men tiderne skifter og det gamle kommer frem igen.
  Sådan tror jeg der er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  rigtig godt indlæg! 😀 er vild med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse

  så fine farver.. er selv lidt farveforskrækket, men synes virkelig det er fint til andre og har købt en gulvlang kjole med en masse farver i “vandfarve-blomsterprint” på asos – er selvfølgelig væk derfra nu – til et sommerbryllup og glæder mig til at springe ud i farveorgiet 🙂 Når du drømmer om en kjole i både orange og pink tænker jeg på den lange fra H&M – kan ikke finde den på deres egen hjemmeside, men Sofie viser den her http://sofiesblog.looklab.dk/jeg-lurer-pa/lidt-forarsstemning-fra-hm/ Den er selvfølgelig ikke skrig-oragne og det er jo ikke just en hverdagskjole, men fin er den da 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes desværre den kjole har et uheldigt snit. Med det mener jeg, at jeg tror alle der er større end en str. 34 kommer til at ligne en flodhest i den. Men farverne på den er super skønne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Fedt at du laver et indlæg om tendenser du kan lide, og ikke bare det der kommer til at være in 🙂 Det er meget mere spændende at læse.
  ELSKER blondetendensen! Og D&G-kjolen er rigtignok to die for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak – fedt at vide! Jeg tænkte også, at det var lidt mere spændende med en personlig vinkel på det. Ja, den Dolce-kjole har jeg hede drømme om…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den røde lanvin kjole ikke? Den er da bare til at dø en lille smule over! Så enkel og smuk!

  Jonna, jonnaboe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-up modella