Jagter den perfekte leather jacket

River Island SS11

River Island SS11

I søndags da jeg var sammen med min søster der fik vi kigget en del lookbooks for den kommende sæson igennem. En af disse lookbooks var fra det engelske mærke River Island, hvor vi begge faldt pladask for denne smukke gennemsigtige maxi nederdel. Den er virkelig smuk og fordi den er halvgennemsigtig, så giver den ikke den der tunge fornemmelse som maxikjoler og maxi skirts godt kan give. Desværre sender River Islands webshop ikke til DK, men ASOS har også en del fra mærket. Dog ikke denne nederdel endnu, så jeg holder øje! (men den er så også fra spring/summer 2011 kollektionen). I må endelig sige til, hvis i spotter den – både søster og jeg VIL nemlig ha’ den. Jeg kender desværre ikke prisen på den, men jeg gætter på en 300-400 kroner. River Island plejer at være i samme prisleje som ASOS’ eget mærke.

Vil i iøvrigt ikke være super søde at stemme på mig HER? Jeg er med i en konkurrence på Chicisimo, hvor det bedste Valentinesday-agtige outfit vinder. Jeg kan vinde tøj og en feature i et spansk magasin. Reglerne er at man enten skal ha’ noget rødt eller pink på. Og jeg overholder helt sikkert den regel 😉

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagter den perfekte leather jacket