Benedikte Utzon AW11

Stine Goya AW11

Stine Goya AW11Stine Goya AW11Stine Goya AW11Stine Goya AW11Stine Goya AW11Stine Goya AW11Stine Goya AW11Stine Goya AW11

Det her indlæg kræver næsten en lille historie som indledning. Jeg var i torsdags inviteret til Stine Goya show i modeugen (som var det show jeg ultimativ havde glædet mig mest til) og i den forbindelse var jeg også inviteret til pre-drinks en time før showstart. Da jeg ankom til koncerthuset var jeg ikke helt sikker på hvor jeg skulle ind henne. Derfor gik jeg bare ind af den nærmeste indgang, hvor jeg støder på en pige i receptionen. Jeg siger til hende, at jeg skal til Stine Goya, men at jeg ikke er helt sikker på hvor jeg skal gå hen. Hun er super sød og viser mig ned af en lang gang. “Og så skal du bare ind af døren der til venstre”. Super, tænker jeg og åbner døren. Rummet jeg gik indtil var fyldt med modeller der var ved at få ordnet hår og lagt make-up. “Her er sgu da ikke nogen drinks”, er det første alko-Jeanett tænker og jeg går derfor tilbage til receptionisten. Jeg forklarer hende hvad jeg er inviteret til og hun begynder derfor at undskylde meget – hun troede jeg var en af modellerne. Jeg er flad af grin, men takker selvfølgelig meget – årets bedste komliment so far. Hahaha.

Nå, jeg kom derefter det rigtige sted hen, hvor jeg blev mødt af søde promotion-piger der havde redbull-vodka drinks klar. Imens jeg ventede på Kia, Katrine og Emily, så mødte jeg Jonas som jeg kender fra min tid i DSU. Efter noget tid blev vi bedt om, at finde os nogle pladser oppe på balkonen. Vi endte med at sidde på foreste række, hvorfra vi havde et super overblik over salen. Mikkel joinede os inde showstart. Showet startede med en super fed intro som var en dyrster version af showets tema puppetshow. Kollektionen indeholdet flere fine buksedragter, kjoler, hatte (smukke hatte, dog slet ikke min stil) og flere af modellerne bar små marrionetdukker i forbindelse med showets tema. Jeg har fundet ud af, at jeg generelt er mest til Stine Goyas forår/sommer kollektioner og denne efterår/vinter var heller ikke min favorit. Jeg var ikke blown away som jeg har været af hendes to sidste SS kollektioner. MEN der var virkelig nogle fine ting. Min favorit var en lækker pink-ish farvet buksedragt med dyb udskæring. Den var virkelig flot! Jeg var også ret game på et par sort/hvid gemache-leggings lignende bukser (i kan spotte dem her på det sidste billede). De var virkelig fede, men jeg tror næsten man kan opstøve et par der ligner fra high street kæderne som så også er billigere.

Jeg har et indlæg mere om min dag i torsdags under modeugen. Men bare rolig – det handler slet ikke om mode, men om vores alle sammens favorit guilty tv pleasure: Paradise Hotel 😀

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benedikte Utzon AW11