Hotellet: Hotel Condado Barcelona

Patricias Feeling Good

Jeg kunne desværre ikke selv se sidste fredags X Factor show live, da vi sad i Barcelona. Men vi streamede det fra DRs hjemmeside et par timer efter. Jeg var fuldstændig blown-away af Patricia. Det var uden tvivl hendes bedster performance til dato! Og det gjorde det heller ikke dårligere, at jeg i forvejen ELSKER sangen “Feeling Good” (er især glad for Michael Bublés version). Jeg kunne desværre ikke stemme på hende nede fra Spanien, men tilgengæld var der nok af jer der gjorde det, så det var fantastisk! Hun SKAL altså bare i finalen. Hun er flere niveauer over resten af deltagerne.

Tilgengæld var jeg direkte hidsig, da jeg havde set Babou synge Christina Aguileras “Hurt”. Det er en sang jeg har et specielt forhold til og derfor fik jeg direkte ondt i maven over at se ham SLAGTE den sang. Fuck hvor var det skidt. Jeg kan slet ikke beskrive det med ord. Jeg synes virkelig, at det er hans tur til at ryge i aften. Jeg overvejer, at stemme på både Patricia og Annelouise i aften, så Babou kan ryge i farezonen. Synes ikke han fortjener Parken overhovedet. Hvad synes i? I kan stemme i boxen her nederst, så kan vi se om jeres resultat kommer tæt på aftenens endelig resultat 😉

67 kommentarer

  • Astrid

    Der må jeg da godt nok melde mig helt uenig med dig. Syntes Patricia er træls.. Hendes attitude er forfærdentlig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hendes attitude? Jeg synes slet ikke hun har nogen attitude, synes hun virker som om hun er super nede på jorden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvis der er nogen der har en nederen attitude, så er det sgu Babou

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie-Louise

      Enig jeg synes hun synger godt, men synes hun er total hypet og bliver gjort til noget hun ikke er. Og så er hun lidt krukket.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej, jeg synes slet ikke hun er krukket?! Fair nok, hvis du ikke synes hun er så god som folk gør hende til, men det er sgu værre med både Sarah og Babou. Sarah er 100% den dårligeste sanger i dette års X Factor og samtidigt den største favorit – og det forstår jeg bare ikke! Babou er stadig med fordi en masse småpiger sidder og stemmer på ham.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg er enig med Astrid og Marie-Louise. Jeg synes, at Patricia virker SÅ overgearet, krukket, skabagtig og selviscenesættende på en virkelig rædselsfuld måde. Hun er en enormt flot pige, og hun synger rigtig fint, og hvis hun kunne/ville skrue lidt ned for krukketheden, så ville jeg faktisk være lidt fan af hende.
    Derfor er min favorit Sara. Jeg ser ikke programmet andet end det første show, men ud fra interviews, youtubevideoer og lignende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Okay, jeg forstår det slet ikke… men synes du seriøst at Sarah synger godt? Jeg mener selv, at de fleste jeg kender synger bedre end hende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofie

      Ja, det er jo derfor jeg skriver det 🙂
      Jeg kan til gengæld sagtens acceptere, at andre har en anderledes smag uden, at jeg behøver fortælle dem, at de har dårlig smag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Patricia synger udmærket og har en vis grad af X-faktor, men jeg bryder mig ikke om luftigheden i hendes klang. Der mangler noget støtte og power, og hendes fraseringer er nogle gange lidt slappe og upræcise. Jeg synes ikke, hun som sanger har et særligt nuanceret udtryk.

    I det hele taget har niveauet været for lavt denne sæson, men det er vel også begrænset, hvad man kan grave frem i et land med så relativt få indbyggere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • V

      ENIG ENIG ENIG! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg er helt enig med dig i niveauet… der har ikke været særlig mange rigtig gode denne gang. Personligt synes jeg stadig den første sæson, hvor Martin vandt er den bedste. Han var et sandt naturtalent.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Hvis han virkelig var så god, hvorfor hører man så intet til ham?
      Jeg undrer mig bare.. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Der er sgu flere ting der spiller ind end bare at være god der. Fx om nogen skriver de rigtige sange til ham.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    ‘Blown away’ er også det rigtige udtryk fra mig i fredags. Jeg elsker også Michael Bublés, og jeg synes at hun gjorde den så sprød og gav den så meget lækkerhed at jeg blev nødt til – for første gang i mit liv – at sms-stemme!
    Jeg har ikke været ligeså blown away ved hendes andre performances og jeg synes egentlig slet ikke at nogen af X-faktor deltagerne har x-faktor i år. Ærgeligt og underligt, men DKs kommende nye musikstjerner gider heldigvis nok ikke at udlevere sig selv igennem et tv-program, tror jeg.
    Mit kriterie/nåleøje er at man skal sidde med en følelse af at man får lyst til at købe et helt album med denne person her, og den følelse er der desværre ikke rigtigt nogen af dem der har givet mig, udover lidt fra Thomas Ring og Tine fra sidste års program.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sára

    Jeg elsker Patricia, og har gjort det siden hendes audition… Hvis hun ikke vinder, bliver jeg SÅ sur!!
    Ligesom dig er jeg også ret træt af Babou, og jeg synes han burde ha’ været ude i stedet for Mikkel dengang.. Sarah er jeg ikke så begejstret for, og jeg synes det handler ALT for meget om at hun er lesbisk og ikke om hendes stemme, som jeg tilgengæld heller ikke er vild med. Til audition kunne jeg godt lide hende, men der er bare INGEN klang i hendes stemme, det lyder bare ikke godt. Anne Louise er så rar. Hun kan synge, spille musik og så er hun så fandens afslappet, hvilket jeg rigtig godt kan lide… Desværre synes jeg bare ikke hun har det der skal til at vinde.. Ikke på samme måde som Patricia.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ååh, det er så sjovt at læse andre folks kommentarer. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan synes hun er krukket. Jeg synes hun er FANTASTISK!
    Babou synger vildt dårligt, og så kører han alt for meget på det der “jeg bor på børnehjem og det er synd for mig”. Anne-Louise er vildt træls at høre på, og hun er krukket. Sarah kan jeg egentligt ret godt lide, men hun synger ikke vildt godt. Ergo er Patricia den helt klare favorit. Jeg er så enig med dig, Jeanett!!! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe fedt du er enig Emma 😉 Ja, jeg er også træt af historier omkring Babou og hans tid på børnehjem. Det er da synd for ham, men i denne sammenhæng er det mig fuldstændig ligegyldigt. Jeg bedømmer ham på hans talent (eller mangel på samme), ikke på en eller anden sukkersød historie der skal få mig til at ha’ ondt af ham. Det har lige den modsatte effekt hos mig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Hold op, hvor er det barnligt af dig, at disse Babou så meget… Tænk at et voksent menneske kan disse en “lille” dreng sådan. Du vil vidst bare selv have lidt af hans opmærksomhed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sára

      Hahahhahha. Omg!
      Er det mon dig der mangler opmærksomhed?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe 😉 Det tror jeg vist nok hun gør!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvorfor må jeg ikke disse ham fordi han er et barn? Hvis han ikke kan tåle mosten, så burde han ikke stille op til sådan et program, hvor det netop handler om at hele Danmarks befolkning bedømmer ham (og de andre deltagere). Og det er netop det jeg gør – bedømmer ham!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

    Jeg synes helt sikkert, at Babou er den bedste sanger. Han er et naturtalent, og er god teknisk. Patricia er også en god sanger, men ikke særlig dygtig teknisk- der er Babou langt langt bedre! Så jeg kan ikke rigtig se, hvorfor han ikke fortjener, at komme i Parken. Desuden synes jeg overhovedet ikke Babou har en nederen attitude- han er bare selvsikker.

    Så ingen tvivl om, at Babou stadig er med, fordi han er en dygtig sanger og ikke bare fordi der sidder en masse småpiger og stemmer på ham.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe lyder som vi to ser to forskellige programmer hver fredag 😉 Jeg synes Patricias tekniskset er SÅ meget dygtigere end Babou. Det beviste han sidste uge, hvor han slagtede Christinas Aguileras sang.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sjovt så forskellig folks meninger til de forskellige finalister er, syntes jeg 😉
    Da jeg i fredags så showet var jeg for en gang skyld overrasket over Babuo, for her syntes jeg faktisk han gjorde det godt, i forhold til hans andre sange. Og Patricia gjorde det som altid godt. Til gengæld giver det stadig ingen mening for mig overhoved, at Rikke og Trine kunne ryge ud!!! Sådan har jeg det i hvert fald 😉 Men stemmer (stemte) på (alle) de rødhårede, så har stadig Patricia at stemme på, som jeg også har gjort i den lille stemmeboks 😉
    Glæder mig til i aften!
    Go weekend!
    /Gunilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sjovt vi kan se det så forskelligt – men det skal der jo også være plads til! Jeg synes Babou maltrakterede sangen fuldstændig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er virkelig blevet utrolig glad for Annelouises stemme og attitude. Jeg synes, hun tilføjer noget helt specielt til programmet, og hun er virkelig en dygtig sangerinde.
    Selvom jeg også synes Patricia er rigtig dygtig, så må jeg indrømme, jeg synes det er lidt for meget, med alt den fokus der er på hende. Især fra Blachmans side af – det er som om Annelouise står lidt i skyggen af hende, hvilket er ret synd.

    Jeg tror desværre, at Annelouise ryger ud i aften af samme grund. Hun er ellers bare så god.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg syntes det virker lidt som om du gerne vil have Patricia til at “favorisere” dig, fordi du skriver så meget om hende hele tiden. Det virker som om du bare venter på at Patricia skriver “Ej, tak, Jeanett!” til dig.

    Jeg syntes meget godt om Patricia, og hun er også min favorit. Forstår ikke at nogle mener at hun er krukket.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone det venter jeg skam ikke på? Jeg har snakket med hende flere gange, så det er ikke noget jeg går og venter på. Det har hun allerede gjort flere gange 😉 Synes det er “sjovt” at flere af jer prøver at få det til at lyde som om jeg har alle mulige bagtanker ved at skrive om hende. Kunne det ske, at jeg måske bare rigtig godt kunne lide hende?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone

      Selvfølgelig kan det jo godt være fordi at du bare godt kan lide Patricia. Det virker bare som lidt meget at skrive om hende næsten hver fredag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ikke for mig, og det er trods alt min blog og derfor mig der bestemmer indholdet

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Patricia er helt klart min favorit! Hun synger rigtig godt, og virker rigtig sød og flink. Jeg syntes at Babou skal ud i aften, for jeg mener (modsat T) at han ikke er særlig god. Eller jo, han er vel okay, men han er ikke noget specielt som Patricia. Babou er lidt for uoriginal til mig.

    Til alle jer der kalder Patricia for krukket: Få en Twitter profil og skriv til @XPtrisjaX eller se Patricias vlogs. Hun er altså rigtig sød!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine Lorensen

    Er klart enig med dig Miss Jeanett. At at Patricia virker SÅ overgearet, krukket, skabagtig og selviscenesættende det er noget forkert, og kan man se det på tv nej vel!! Hun er cool, smuk, synger smukt og er helt fantastisk. Elsker hendes stil og smukke stemme.
    Cool blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tay

    Jeg syntes nu at Babou gjorde det virkelig godt sidst. Taget hans alder i betragtning, er han virkelig talentfuld. Er enige med de andre i, at Patricia er ret iscenesat, men hun er god.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Go patricia!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Patricia er en dygtig sanger som formår at gøre enhver sang til hendes egen, og det er ikke en ting som Babou eller Sarah gør, enkelte gange har Annelouise formået at gøre det, men hun nærmer sig på ingen måder Patricia når det handler om at gøre sange til sin egen.

    Men for mig virker det til at Patricia har stjålet rampelyset og er blevet gjort til noget hun ikke er. Nok er hun en henrivende sanger, som nævnt tidligere formår at gøre sangene til hendes egne, samtidig med at hun har en inspirende og udfordrende tøjstil – men så stopper den også der for mit vedkommende. Har gennem de to sidste liveshows syntes at hun er blevet gjort til en slags helgen, her tænker jeg specielt på aviserne, som har rost hende op til skyerne og mere til, men det er som om at deres ros til hende er blevet krydret med noget ekstra ros, så hun virker som noget helt exceptionelt. For mig har det været ærgeligt at opleve, for jeg så Patricia som en potiental vinder, en af dem som jeg hjertens gerne ville spendere de to kroner på hver fredag, men grundet alt det hun er blevet gjort til, så er det istedet Annelouise som nu får min stemme hver fredag.

    Heldigvis har folk lov til at have hver sine holdninger, og derfor synes jeg det er umådeligt flot at du gang på gang laver indlæg, hvor du deler din holdning (her er det omkring xfactors deltagere), på trods af at du får lidt “modstand” fra folk som har en anden holdning. Det synes jeg du skal blive ved med, for det giver din blog et personligt præg, og det er blandt andet det som er med til, at jeg gang på gang lige tager et kig på din blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Men hvor er det ærgeligt at hun er røget ud! Havde ellers gerne set en finale med Annelouise, Sarah og Patricia!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det havde helt sikkert været LANGT bedre end sådan som det endte. Men that’s life! Og Babou er alligevel glemt om 6 mdr 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ida

      Ligesom Martin…

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ida

      Tilgengæld kan det jo være at Babou eller hvem nu end vinder, vil blive husket efter 12 ligesom Thomas 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg ved ikke om der mangler et “ikke” i din sætning? Kan ikke helt se mig ud af det? Hvis du mener Thomas faktisk er blevet husket, så er jeg ikke helt enig. Han bliver kun nævnt nu fordi X Factor feberen-raser. Det samme er sket med alle de andre vindere ca. et år efter de har vundet, og så glemmer de dem igen. Jeg gætter på, at Thomas’ album flopper for hårdt. Men det ville egentlig være rart, hvis det ikke gjorde. Så kan vi måske ENDELIG få en vinder der bliver til noget efterfølgende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Patricia x-factor

      Lige gyldigt hvordan man vender og drejer det, er det ikke mig der prøver at gøre mig til noget exceptionelt og at jeg bliver dømt udfra at aviserne måske/måske ikke roser mig for meget synes jeg faktisk er en smule mærkeligt. Så at du vælger ikke at stemme på mig pga af noget som intet har med mig at gøre bliver jeg da vildt ked af.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Præcis. Du kan jo intet gøre ved hvad aviserne skriver om dig eller hvad de ikke skriver. Men der skal jo bare ses fremad. Jeg synes egentlig at Lina Rafn sagde noget meget rigtigt i fredags – X Factor er jo ikke slutningen, det er bare et lille afsæt og start på et forhåbentligt længere forløb. Og jeg tror egentlig også du er bedre tjent uden en pladekontrakt, hvor du hurtigst muligt skal kaste en halvfærdig cd af dig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Patricia x-factor

      Jamen, det er jo lige det.. Det her har været et sindsygt godt afsæt og en fantastisk oplevelse og nu håber jeg bare på at jeg kan få lov at lave en cd snart.. :*

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kan jeg godt forstå. Og med noget musik som er DIG – og ikke bare endnu et random emne som du SKAL deltage i. Hvor ser du dig selv henne stilmæssigt? Er det noget ala “Feeling good” fra sidste uge fx? Kunne godt se dig som en kvindelig Michael Buble – lidt jazz og crooner med et tuch af pop

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Sarah og Babou er mine favoritter – dejligt at se dem i finalen nu! Især Sarah. Hold kæft, hvor sparker hun bare røv!
    Patricia har jeg til gengæld aldrig været vild med. Kan ikke sætte ord på det. Men hendes stil – den holder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Det er da bare løgn. Patricia er røget ud, imens Babou er videre. Hvad sker der for Danmark? Nu holder jeg med Annelouise. Men Patricia.. Hun var altså favoritten, og det er hun stadig.

    Lad os se det fra den positive side: Patricia har ikke vundet, og er derfor ikke bundet af alle DR’s kontrakter. Hun kan gøre hvad hun vil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Præcis… det trøster jeg også mig selv med. Statestik-wise har det altid været 4. pladsen der har klaret sig bedst. Jeg dropper finalen. Ikke fordi jeg er bitter, men simpelthen fordi de resterende deltager ikke siger mig noget overhovedet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Jeg tror jeg ser finalen, for det er jo finalen, og jeg er jo en X Factor nørd 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ida

      Hvad der sker for Danmark? Hun kunne ikke synge den sidste sang ordenligt, det ryger man sgu ud på! : )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Endelig røg hun! Vil giv flere af de andre ret i, at hun var blevet en tand for meget og iscenesat. Blachman var efterhånden også for meget, da han nærmest sagde, at de andre sangere ikke var noget i forhold til Patricia. Fair nok at han har det sådan, men der må være en grund til hun blev stemt ud? Til sidst var det også bare irriterende at Blachman aldrig kunne sige noget konstruktivt eller positivt om andre end hans egne, så måske er det også et udtryk for en straf. Patricia sang den sidste sang elendigt – det kan hun sgu ikke løbe fra, at det var helt forfærdeligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blachman er gud og det han sagde var bare sandheden. De andre havde nothing on Patricia. Vi ser hvem der bliver til noget efterfølgende 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dot

      Ja, det var virkelig ringe. Jeg tor ikke hun er en teknisk trænet sanger, og kunne simpelthen have rigtig godt af at få nogle gode vaner/teknikker ind. Det ville hjælpe hende ud af ‘ballade-land’ som hun som sanger jo lidt bor i. Det bliver lidt kedeligt i længden når der ikke er mere end 1 gear at køre i 🙂 Og det gør at hun falder i vandet ved sådan et nummer som Total eqlipse of the Heart, som skal ha en spand hvede i omkvædet. Jeg gætter det var det der gjorde hun røg ud til aften….
      Til gengæld har det været en fornøjelse at se så god stil hos en deltager, aaaaah.

      Mvh Dot.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, for søren hun har god tøjstil!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silje

    Jeg bliver også nødt til at være uenig med dig. Altså jeg synes Patricia synger godt, men hun er simpelthen for meget af det gode. Hun har den mest trælse attitude, og når blachmann decideret kun roser hende og ikke de andre, bliver jeg så irriteret, for han skulle ligesom forstille at være den professionelle i stedet for at være så optaget af hans egne, specielt Patricia.

    Jeg synes både Sarah og Babou har gjort det skide godt. De har måske ikke den mest fantastiske stemme, men de har xfactor, og det synes jeg ikke patricia har overhovedet, hun fanger ikke.

    Men altså, hun skal nok få udgivet en cd, og det gør de nok alle sammen, men de er alle sammen glemt om et år igen. Og sådan har det næsten altid været med sådanne programmer. Ærgeligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea

    Hej. Jeg vil bare lige kommentere på det med hendes tøjstil….HUSK at tænk på at der er stylister til dette show som sørger for hvordan de skal se ud! Den eneste gang i har set Patricia i sit eget tøj var til den allerførste audition formentlig….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Patricia styler sig selv – og gør ikke brug af stylister. Det har hun nævnt flere gange i programmerne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Gudskelov røg hun ud i aftes! Hun ødelagde en fantastisk god sang; virklelig forfærdeligt sangvalg.
    Patricia synger godt, men hun valgte en forkert sang, som var alt for stor til hende.. og det ryger man sgu ud på! Jeg ville have stemt på hende, lige indtil jeg hørte hende synge den sidste.
    Sarah vinder hele lortet.. that’s it. Hun er cool, kan synge og kan virkelig performe!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Tror faktisk aldrig jeg har kommenteret herinde før, men synes lige jeg bliver nødt til det idag 🙂
    Først og fremmest synes jeg også, at Patricia er en smuk sangerinde med stor personlighed, og en evne til at gøre alle sange til hendes egne. Hendes klang er fantastisk! Sarah er en cool performer med en lækker dyb, hæs tone – dog er hun ikke nogen stor sangerinde, og det ved hun vist godt selv 🙂 Annelouise har en luftighed i stemmen, som jeg synes er skøn, og som vist er meget populær lige nu. Slutteligt synes jeg, at Babou er en sanger med hele pakken (den klassiske X-faktor-pakke): naturtalent for at performe, en fantastisk vokal og masser af charme. Alle har ret til deres egen mening, men tror ikke man kan påstå, at knægten ikke kan synge, uden at det oser af, at man blot holder med en anden deltager 🙂 At alle sangvalg ikke har været lige gode, kan vi sagtens blive enige om!
    Tror egentlig bare jeg ville sige, at der er en grund til, at samtlige finalister stadig er med. De har hver især noget af det der X, det hele handler om. Og skønne Jeanett – jeg er tosset med din blog, din stil og din ærlighed! Men i kommentarerne til dette indlæg, bliver jeg lidt skuffet på en eller anden måde.. Synes du bliver meget negativ i dine svar til dem, der ikke er enig med dig – hvorimod de læsere der også elsker Patricia og synes Babou er træls, får masser af smil og venlighed. Ved godt at der findes nogle trælse personer, der kommer med åndssvage kommentarer til dig om opmærksomhed og at du bare vil please Patricia – dem har jeg heller ingen respekt for! Men håber at du kan respekterer mig, når jeg siger, at jeg synes både Babou og Sarah er fantastiske. På hver deres måde, og på ingen måde som den unikke Patricia.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg tror, bare at bølgerne gik lidt højt igår. Jeg fik en masse “HAHAHAH så kan du lære det. Hvor har du bare godt af det. Patricia-stinker”-kommentarer igår aftes som jeg valgte ikke at udgive, fordi jeg synes de var platte. Så jeg tror bare jeg var lidt indebrændt igår. Det er fint hvis folk ikke er Patricia-fan, det kan jeg sagtens acceptere. Og jeg synes heller ikke hun gjorde det fantastisk godt. Og som du siger, så var hende “farvel-sang” meget bedre end da hun sang sangen første gang, så måske har hun gjort det med vilje – eller måske var det bedre fordi hun var lettet og glad? We will never know. Jeg håber ikke, at du synes dette svar er negativt?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hov, det med at hun sang sangen bedre til sidst var til Stina – jeg rodede lige jeres kommentarer sammen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie

      Helt ok 🙂 Kan godt forstå dit humør ikke var i top efter de åndssvage kommentarer. Og jeg kan også sagtens have misforstået dig – man kan jo ikke se et glimt i øjet eller høre tonen i folks stemmer, i de her kommentarer. Men følte jeg måtte skrive det! God lørdag aften 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er også helt okay! Det er nemmere at misforstå på skrift 😉 God aften til dig også 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stina

    Jeg blev simpelthen så skuffet over Patricia i går. Når man hører versionen hun sang til slut overfor den hun sang til afstemningen, så er det så tydeligt, at det var noget hun gjorde med fuldt overlæg. Hun var jo lykkelig over at være ude.

    Hun har stillet sig op til et program, som hun ditcher, når hun har opnået det, som hun ville. Det har slet aldrig været hendes plan at vinde, hun ville bare komme et skridt fremad. Er der slet ingen der tænker på, at vi alle har betalt for det gennem licensmidlerne? Der er masser af andre af deltagerne, som er røget ud på bekostning af Patricia, og som ville give deres højre arm for den pladekontrakt.

    Man kan måske godt forstå, at hun gør, som hun gjorde – men X-Factor er et helt koncept, ikke et halvt. Og hvis man ikke vil have gevinsten, så synes jeg ikke man skal stille op.

    Blachmann har gjort det før med hende blondinen, der heller ikke synes at X-factor var kunstnerisk nok til hende (well, duh!) og jeg synes egentlig, at det bør have konsekvenser for ham, selvom programmet er blevet noget afhængig af ham. X-factor mangler, at nogen har noget investeret i det, ligesom Simon Cowell har. Han tjener penge på det, så han er kun interesseret i, at den bedste vinder og kan sælge en masse plader. Ikke at den bedste smutter i svinget og skider på hele projektet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg var heller ikke oppe og køre over hende igår. Det var langt fra hendes bedste aften! Måske gjorde hun det med vilje, måske var hun bare træt af det hele og har derfor ikke øvet så meget i løbet af ugen? We will never know. Jeg har dog intet imod at hun bare “bruger” det til at få et springbræt – jeg kunne selv ha’ fundet på det samme, hvis det havde været mig.

      Mht Blachman så ELSKER jeg ham, så jeg kan nok ikke sige så meget til det du siger, da jeg vil være ret farvet. Men jeg synes slet ikke det skal ha’ konsekvenser for ham.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er i chok over at hun røg ud?? hvad f*** går der galt i DK? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotellet: Hotel Condado Barcelona