Outfit of the day #113

Sneak peek Barcelona shopping

Sneak peek Barcelona shoppingSneak peek Barcelona shopping

Så er jeg hjemme igen! Vi tog fra vores hotel i Barcelona i morges meget, meget tidligt og derfor er jeg også super træt lige nu. Jeg har mange flere Barcelona billeder, men jeg vil gerne lige ha’ slappet lidt af inden jeg fyrer de sidste af fra de sidste dage. Jeg har også en masse nyindkøbte ting jeg skal vise jer. Fik shoppet godt dernede 😉 I får lige her en sneak-peek på nogle enkelte ting, men i må vente med hvor det er fra og resten af tingene til jeg har fået sovet hehe.

Iøvrigt vil jeg gerne sige tusind tak for alle jeres fantastiske kommentarer på indlægget med videobloggen og på alle mine Barcelona indlæg. Jeg har nydt at sidde og læse dem om aftenen på hotellet. Så tusind tak!

27 kommentarer

 • Uhh, det ser spændende ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det glæder jeg mig til at se! Det ser fint ud 🙂
  – Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Uh, jeg glæder mig til at se dine super køb! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  søde du
  vil du lave en miniguide til barcelona?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig! I løbet af den næste uges tid, så kommer der ting oppe under REJSER/TRAVEL i menuen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh! Glæder mig til at se mere, har vildt meget lyst til at drage mod Spanien for at shoppe i Blanco, som du har fortalt om… Hmm, tror dog bare det ender med jeg går i seng, et skridt af gangen, mm. bjerget selvfølgelig kommer til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blanco var skam fint, men slet ikke det fedeste sted jeg shoppede. Mango og Zara er bare SÅ meget bedre (og billigere!!) i Spanien. Primark var også en sær, men god oplevelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine farver – det glæder jeg mig til at se mere af – og velkommen hjem igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak søde! Jeg glæder mig også til at vise jer hvad der er blevet hevet med hjem fra Barcelona 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se hvad du har købt 🙂 sikkert lækre sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg er helt vild med den taske! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine farver! Det bliver spændende at se, hvad du har med hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pantu

  Hæhæ – jeg spottede dig i flyet hjem fra Barcelona. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pantu

   Hov, sikke en mislykket smiley. Jeg er ikke så vant til det her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha åh gud! Der havde jeg sovet i 3 timer og havde INGEN make-up på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pantu

   Oh well. Jeg havde en overtræt baby på armen og sorte strømper til blå bukser OG brune sko (måtte købe sko i lufthavnen, fordi mine andre var gennemblødte fra dagen før. Great BCN weather). Så det var ikke fordi jeg ligefrem selv førte mig frem som stilikon. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe ja det er de færreste der er super stilfulde på så tidligere morgenfly 😉 Jeg lagde mærke til to kvinder med babyer på flyet, men den anden havde 3 børn i alt hehe. Har du blonde hår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pantu

   Jep. Så blond som det nu kan være, når man ikke har kunnet farve det i noget, der ligner halvandet år. Og GUDSKELOV kun et barn! Yikes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe så tror jeg også at jeg så dig. Bar du barnet i en bæresele af en art som du lige skulle ha’ baby i inden vi boardede?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pantu

  Hov, jeg kan ikke svare på dit indlæg, så jeg må lave et nyt. Men ja, det gjorde jeg. Øko-mom. 😀 Så det var mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thihi så spottede jeg også dig 😉 Jeg lagde mærke til dig imens jeg stod og bandede over hvor blanke folk var i køen: de bad folk fra sædde 16-36 om at boarde først og istedet går der flere op med nr. 7, 14 osv og blev sure over at de ikke måtte boarde først. Typisk danskere på udlandsrejse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og så var jeg nok også morgensur… jeg er IKKE et morgenmenneske og vi var oppe kl 06 den morgen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pantu

   Haha – alt det lagde jeg slet ikke mærke til, fordi jeg skulle proppe bebs i sele. Og så kom der lige pludselig en venlig mand og sagde “you with the baby, you go first”. Win! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja jeg må også anskaffe mig sådan en – så må man boarde først 😀 Men det var bare typiske middle aged-danskere der bitchede over at de jo stod først i køen og så ville de boarde først. Jeg tror, at jeg må ha’ misset det skilt, hvor der stod “Hvis du står først i køen, så LOVER vi dig at du må boarde før alle andre”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pantu

   Jep – det skilt er skrevet med en helt særlig skrift, der først kan læses, når man har hevet bukserne HELT op under armene og taget de mavesure briller på. 😀

   (og pssst… mht at anskaffe sig en baby, ikk’? Så skal du altså op klokken 6 HVER dag. Hvis du er heldig. So think twice. 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oh shit… ja, så venter vi lige lidt med den baby. Kl. 06 er ikke ligefrem mit favorit tidspunkt på døgnet. Det er jo midt om natten!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #113