9 år

No. 61

No. 61No. 61

Jeg beklager først lige de dårlige billeder, men jeg havde ikke fået mit spejlrefleks med igår, så jeg blev nødt til at bruge min iPhone (som tager super gode billeder i dagslys, men knapts så gode billeder når det er blevet mørkt). Vi var som sagt ude og spise igår aftes på vores årsdag og vi havde besluttet os for at prøve en restaurant som vi ikke havde været på før, nemlig No. 61 som ligger på Kongensgade 61 (heraf navnet) i Odense (i samme lokaler på hjørnet hvor “Det Spanske Hjørne” lå for en del år siden”). Jeg havde læst mange gode anmeldelser af stedet og hørt flere rose det til skyerne. Og let me tell you… det levede helt op til vores forventninger! Tror endda Hr. Kæreste sagde noget ala at det var det bedste mad han havde fået i flere år og uden tvivl det bedste mad han havde fået på en restaurant i Odense. Vi fik begge to 3 retter og en vinmenu der passede til. Hver vin var valgt til den ret man fik – fx. så fik vi ikke den samme hvidvin til forret, fordi vi ikke fik den samme forret. Så er der altså kræset for detaljerne! Jeg fik hvide friske aparges med bla fine Rømørejer (det første billede øverst) til forret og Hr. Kæreste fik koldrøget laks med fynsk rygeost og grønt. Til hovedret fik jeg tournados på selleripuré, grøntsager og rødvins sauce (billede nr. 2) og der fik Hr. Kæreste en virkelig, virkelig lækker hønsefrikassé. Til dessert delte vi lidt, så vi begge kunne smage – og her fik vi en lækker klassisk creme brûlée med friske bær og syltede rabarbere med hvid chokoladeis og knas. Der var virkelig ikke noget at sætte fingeren på. Forretten smagte fantastisk, min tournado var stegt til perfektion og Hr. Kærestes kylling var så mør at den smeltede på tungen. Hvis jeg skal komme med et lille, lille minus så var det at den hvide chokoladeis ikke smagte NOK at hvid chokolade, men det var virkelig en mindre detalje. Deres creme brûlée var virkelig lækker! De får virkelig mine varmeste anbefalinger! Det er så heller ikke direkte billigt, men taget kvaliteten i betragtning, så synes jeg det var helt fair! Vi kom af med 970 kr for 3-retter hver, vinmenu og et glas mousserende vin til at starte på. Hvis man ikke havde drukket noget vin, så ville det ha’ været 300 kroner billigere. Deres koncept er iøvrigt at de kun har et par forskellige retter at vælge imellem – tilgengæld skifter de menu hver måned. Denne menu kører indtil d. 3. maj 2011 og så kommer der en ny. Menuen kan altid ses på deres hjemmeside. Det anbefales iøvrigt at bestille bord i forvejen – der var stortset fyldt igår, da vi var der.

 Har i iøvrigt set at DownTown i dag kører tilbud på frokost fra Ammi Jee’s HER som jeg har ævlet om så mange gange? (Og som vi Odense-bloggere spiste i søndags, da vi mødtes). Jeg ville bare lige give tippet videre! Jeg skal lige selv ind og købe det tilbud en enkelt gang eller 4 😉 (Hehe der er max. 4 per person). Jeg kan især anbefale deres butterchicken (mener dog de kalder den smørkylling på deres menukort).

8 kommentarer

 • Hvor sjovt!
  Der skulle vi også have spist på vores årsdag, men manden blev syg. Øv!
  Har heldigvis snart fødselsdag og så er det jo MOI, der bestemmer, så måske
  vi når på no.61 der.
  Det virker ihvertfald som om det er et besøg værd!

  NB – er der en gruppe for Odense-bloggere, jeg ikke kender til?
  Og optages der flere medlemmer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan ihvertfald varmt anbefale stedet – synes virkelig det var godt!! 🙂 Nej, ikke nogen decideret gruppe… det er bare os der har “fundet hinanden” og er begyndt at mødes. Hvis du har en modeblog og bor i Odense, så kan du bare smide et link – så kan jeg jo evt foreslå de andre piger at gruppe måske kunne udvides 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrin

  kan du ikke lægge op et indlæg om shoppingmuligheder i odense – hvilke butikker/centre er gode? skal nemlig dertil i sommer, så det ville være fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville bare shoppe inde i gågaden, hvis jeg var dig 🙂 Vi har ikke nogen centre der er værd at skrive hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var på No 61. for 3 ugers tid siden, det var sååååååå lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har skam to blogs – men ikke omhandlende mode.
  Er man så diskvalificeret?

  det er http://christinamelchiors.dk/ og
  http://adogstale.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] aften skal jeg ud og spise med svigerfamilien og Hr. Kæreste på No. 61. Og jeg glæder mig SÅ meget! Det er uden tvivl et af de aller bedste steder i Odense. Da jeg var […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 år