Outfit of the day #117

Watch my finger

Watch my fingerWatch my finger

Ihhh Photobucket driller vist en del bloggere i dag, hvis jeg skal dømme udfra en masse opråb på Twitter i dag (hvor jeg iøvrigt er en del mere aktiv siden den der fine iPhone ankom igår). Men jeg brugte min nødløsning og kan derfor godt lige smide et indlæg afsted til jer nu. Mit sidste køb er denne fine ring kombineret ur. Jeg har ikke gået med ur siden jeg var 6 år – ved ikke hvorfor, jeg bryder mig bare ikke om at have det på. Så derfor greb jeg med det samme denne ring, da jeg så den på arbejdet. Den er så fin! Selve remmen er med elastik, så den skulle passe de fleste. Den koster 129 kroner og indtil videre har jeg kun set den i denne farve (sølv med sort). Jeg kan ikke få øje på det inde på webshoppen, så i må vist forbi en af deres fysiske butikker.

Nu vil jeg smutte hen og læse erhvervsøkonomi inden undervisningen i aften. Jeg var egentlig blevet inviteret på Tivolitur med alt betalt i aften pga bloggen, men jeg kan ikke forsvare at droppe undervisning + lave overtræk for at tage til KBH, så jeg er superfornuftig og snupper et par timers erhvervsøkonomi istedet. Gad ellers godt køre i rutchebaner hele aftenen med de andre bloggere…. ØV! Jeg har iøvrigt forberedt et indlæg til jer til i aften imens jeg er til undervisning, hvor i får lørdagens outfit at se 🙂

13 kommentarer

 • ida

  man kan også få dem helt magen til i glitter, og i guld. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cool, tak for info – det er hermed givet videre, hvis der er nogen der hellere vil have det i guld 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Thumbs up for fornuftighed- desuden regner det alligevel herovre, så I ville bare få våde møller (det må man godt skrive, når det nu ER hos en fynsk blogger ikke sandt?) af rutsjebanen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det med regnen kunne jeg forstå på de andre bloggere der var afsted. Var egentlig også meget glad for at jeg blev hjemme – det var en rigtig god omgang undervisning i dag, så godt jeg var fornuftig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  En rigtig dejlig ur/ring som du viser i dag. Det kunne lige være mig/ så jeg må ind til byen.
  Jeg har ikke båret ur siden 1990/ kan ikke lide det/ men denneher/ det er da lige mig/ for det
  jo meget rart når jeg går i byen/ og ikke lige har kirkeuret at skimte til. Så tak for ideen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina .

  Haha fik mig lige til at mindes mine folkeskole år i 90’erne, hvor alle rendte rundt med en ur-ring.
  troede godt nok aldrig at det ville komme frem igen, for kønt synes jeg godt nok ikke at det er.

  Jeg bryder mig heller ikke om at gå med ur, så min mobil udgør ur for mig, men den kan man selvfølgelig ikke rende rundt med når man arbejder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Really? Jeg synes det er super fint. Jeg kan slet ikke huske det fra da jeg var yngre, så enten var det ikke rigtig på mode der hvor jeg gik i skole eller også er der lidt aldersforskel imellem os 😉

   Jeg kan netop ikke gå rundt med telefon på arbejdet, så der er det super praktisk. Og til hverdag er det egentlig også nemmere at kigge på min finger end min telefon, da min tlf aldrig lige ligger i min lomme (men altid nede i min taske), da jeg er bange for at tabe den fra min jakkelomme. Så uret her er nemmere “lige ved hånden” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • that sucks you are unable to go somewhere because of school, but trust me i feel ya! i have missed alot of trips, weddings, etc…all because of school 🙁 it better pay off in the end! hope you have a great week!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yeah, I hope so! But it was really nice at school today… I got a lot of usefull information that I would’ve missed if I had gone to Copenhagen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I just wanted to comment and say that I really enjoyed reading your blog post here. It was very informative and I also digg the way you write! Keep it up and I’ll be back to read more in the future

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great blog post, I’ve bookmarked this page and have a feeling I’ll be returning to it frequently.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvor er uret fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #117