Alternativt "Dagens" - 7 år gammelt...

Done

Done

This is what freedom looks like: Mig på vej hen til min skole (20 minutter til deadline) for at aflevere 3 eksemplare af min hovedopgave på 4. semester og afsluttende opgave på hele min uddannelse. Det var sgu lige ved at gå galt, da jeg endelig klokken næsten 8 i morges var ved at være færdig og derfor besluttede mig for at tage en lur på 1,5 time. Jeg hørte bare ikke vækkeuret og vågnede derfor af mig selv kl. 10.44 (med deadline kl. 12.00), hvor jeg endnu ikke havde printet. Så stadig halv-sovende hoppede jeg op på cyklen, afsted til Print & Kopi, printe (hvor den rare mand der ejer butikken lod mig hoppe foran i køen, så jeg kunne nå min deadline) og så ringe til Hr. Kæreste som så kørte mig ud på skolen. Og 19 minutter før deadline lå den hos sekretæren på mit studie og jeg skrev under på at jeg havde afleveret. På det tidspunkt var jeg på en skala fra 1-10 ca. 22 lettet og en milliard træt. Så jeg røg hjem og tog en skøn lur sammen med Hr. Kæreste og nu skal lejligheden gøres klar til i morgen. Opgaven skal forsvares d. 14. juni, så der er heldigvis lidt tid til endnu. Jeg skal lige ha’ googlet min eksterne censor, så jeg kan finde ud af hvad han er for en gut (altså fagligt! haha). Nu vil jeg fejre det med noget mad fra Chino’s og så nyde de sidste par timer jeg har som 26-årig 😉

22 kommentarer

 • Kat

  Sådan! Tillykke;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • finallllly done!!! woohoooo! enjoy celebrating this weekend with regards to this and of course your BDAY tomorrow 🙂 youre almost as old as me :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thank you so much sweety! NYC and you’re coming closer and closer 😉 Yeah we’re two old ladies haha. How old are your bf? I’m born in 1984 and Tim’s from 1983.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, sikke et chok! Det er sådan noget, jeg altid har mareridt om, men ikke oplevet (7-9-13). Godt det endte godt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der gik vist også lidt panik i den 😉 Men ja du har ret i at det vigtigste er at jeg fik afleveret 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LIIIIIIKE!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Kan godt forstå hvis du havde dårlige nerver til sidst, men tillykke det må være så dejligt at være næsten færdig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det, Jeanett! Kan godt selv huske, hvor skøn en fornemmelse det var, når man endelig var færdig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er virkelig dejligt! Nu skal selve forsvaret bare lige overståes før jeg er HELT færdig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Hamann

  Har også lige afleveret min hovedopgave – og skal også op d.14. Ville ønske jeg vidste hvem min censor var, krydser fingre for, at det ikke er en der har forstand på interaktion 😉

  Held og lykke til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ej hvor sjovt at vi har nøjagtigt samme datoer. Min censor står på listen over tidspunkterne for den dag jeg skal op. Jeg har fået afvide, at han vist skulle være underviser i informationsvidenskab og være ret skarp til sociale medier, så det ville være PERFEKT for mig, hvis det er rigtigt. Skal lige ha’ googlet ham 😉 Nej, jeg vil også gerne undgå en interaktionslærer hehe!

   Du må også have held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejjj, hvor må det bare være skønt at være færdig! Selvom det på ingen måde kan sammenlignes, husker jeg tydeligt da jeg afleverede min 3.g’s opgave for nogle år siden – hvilken lettelse! Som sagt, kan det ikke sammenlignes med din uddannelse (overhovedet), men jeg kan da noglelunde sætte mig i dit sted omkring hvordan det må føles og ikke mindst træt-heden bagefter 😉
  Held og lykke med den 14. juni og ikke mindst med den labre fest imorgen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak og ja, følelsen kan sagtens sammenlignes! Jeg glæder mig til at være fri for den opgave nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  Stort tillykke med at du fik afleveret din eksamensopgave selvom det blev i sidste øjeblik
  men du klarede den/ og held og lykke med den sidste del inden din uddannelse er helt færdig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina K

  Ih dejligt du er færdig 🙂
  Stort tillykke med den færdige opgave!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt!! Tillykke 😉 Godt du nåede det..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativt "Dagens" - 7 år gammelt...