Meet Marc

Vores hotel i NYC med POOL!!

Vores hotel i NYC med POOL!!

Så fik vi endelig booket det første hotel til vores tur til USA om en 2 måneders tid. Vi starter jo i New York City d. 26. juni og frem til d. 3. juli, hvor vi så bevæger os mod Boston, hvor vi bliver til d. 7. juli. Derefter har vi 5 dage tilbage som vi ikke 100% ved hvad vi gør med endnu. Måske en smuttur til Washington DC, måske en tur til Niagra Falls og Canada. Vi hælder pt mest til det sidste. Fuck hvor jeg glæder mig! Især efter vi har booket dette hotel. Hotellet ligger lige ved Broadway og meget tæt på Lincoln Center og Central Park. Så vidt jeg har forstået, så ligger det vist på det man kalder Upper West Side… kan det ikke passe? Som i kan se er det ret nice med roof top terasse på 11. etage med view over NYC og bar + pool. Det har så heller ikke været helt billigt, men vi besluttede os for at forkæle os selv. Det er jo ikke hver dag man skal til NYC, vel? 😉 Vi har for 7 nætter givet ca. 8000 kr. Jeg glæder mig så åndsvagt meget til at sidde på tagterassen de lune aftner i en lille fin sommerkjole, lækre stiletter og sippe til en lækker drink, imens jeg får sommerfugle i maven over hvor fantastisk livet er. Jeg tror allerede at jeg og NYC bliver mere end fine venner. Kan i lide hotellet? 🙂
EDIT: Flere af jer har spurgt/nævnt at det vist nok er det hotel Chuck Bass ejer i Gossip Girl. Og jo, det er det! Hvor sejt… det havde jeg glemt alt om. Jeg skal bo på Chuck Bass’ hotel 😀

Som jeg nævnte så ligger det ved Broadway, så jeg er begyndt at overveje om man lige skulle få lidt overblik over hvilke stykker og kendisser der er aktuelle på det tidspunkt vi er der (og hvad det koster?). Er der nogen af jer der ved det? Eller kender nogle gode sider, hvor man kan se stykker der går på Broadway i den perioder. Og kender i til prisniveauet?

We’ve finally booked a hotel for our trip to NYC at the end of June. We’ve booked Empire Hotel which has a pool + bar at the rooftop. And it’s the same hotel that Chuck Bass buys in the TV show Gossip Girl. So cool! Can’t wait! We arrive in New York June 26th.

103 kommentarer

 • Jeg er bange for, at intet pænt ville komme ud af munden på mig… argh, jeg er misundelig! 😉 Men jeg under dig det! Suuuuperlækkert hotel. Suk. Jeg er gået på kur, så jeg kan være i håndbagagen som aftalt!!!

  Rikke
  http://stickysweetdanish.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Jeg kan ikke helt huske hvad vi gav for billetterne, men det er ihvertfald en rigtig god ide at bestille hjemmefra, da det indimellem godt kan være svært at få plads til lige netop den forestilling man har lyst til at se… Jeg kan stærkt anbefale “Lion King” hvis den stadig går – den er intet mindre end fantastisk!
  Niagara Falls er absolut også et besøg værd!!!
  Fedt hotel forresten…. c”,)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FANTASTISK hotel, er virkelig jaloux! God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samano

  Lækkert lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  wow, lækkert hotel! Tænker dog at det er lidt spild at bruge penge på pool, når man er i new york? Det nytter da ikke noget at dase ved poolen når der er så meget at lave i storbyen! 😉

  Mht. Broadway så vil jeg anbefale jer at gå ind og se Mamma Mia hvis man er til komedie og glade dage, og ellers Phantom hvis det skal være lidt mere “seriøst” – begge stykker er vildt flotte synes jeg! (så dem i efteråret) Det er heller ikke ret dyrt, man skal bare gå ned på Times Square og købe billetterne samme dag. Man får måske ikke pladser på første række, men det gør ikke så meget når stykket først går i gang. Hvis man vil spenderer lidt mere kan jeg også anbefale at besøge The Met og se en rigtig Opera. Jeg så La Boheme i efteråret og det var en virkelig flot opsætning! Men det er som sagt lidt mere pricy. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Overhovedet ikke! Den pool bliver guld værd, hvis der er 30 grader i en storby som NYC. Perfekt til en aftenmiddagsdukkert, når man har set fede ting og shoppet det meste af dagen.

   Tak! Jeg prøver lige at se om jeg kan finde priser. Er der nogle kendisser med i nogle af de stykker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Det er et virkelig lækkert hotel! Jeg kan ikke lade være med at være misundelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare en lille bitte smule misundelig… For nøj hvor ser det lækkert ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misundelig? Nej da. Da jeg var i New York havde vores hotel da både rotter, uforskammet betjening, beskidthed og en historie med flere mord. Det kan sådan et hotel med poo, lækkerhed og luksus da slet ikke slå, tsk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke V

  Det ser lækkert ud, gid det var mig!

  Hvis du vil have lidt tips til NYC, så tjek denne blog ud: http://cecilienyc.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal til New York i Juli og vi har lige bestilt billetter til Phantom of the opera på Broadway. Det kostede omkring 800 kr. pr. person, for gode pladser på balkon 🙂 Men man kunne også få nogle til omkring 500 kr. hvis man er lidt ligeglad med meget gode pladser.. Vi har bestilt dem hjemmefra på siden http://www.arteudland.dk/.. Der kan man købe en masse billetter til stykker osv. hjemmefra, så man er sikret 🙂

  Håber det kan hjælpe lidt.
  Kram! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, det er lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett!
  Hvor ser det lækkert ud!! Og meget rart (men en smule kedeligt) område I skal bo i 🙂 Jeg har set Mamma Mia, Lion King (2 gange) og Chicago – alle stykker var fantastiske, men min favorit er helt klart Lion King. Der er desværre ingen kendisser med i nogle af de stykker, der går for tiden (udover How to Succeed in Business Without Really Trying med Daniel Radcliffe – men den har fået lunkne anmeldelser). Prisniveauet kommer helt an på hvilket stykke, I vil se. Nogle er altid udsolgt, og andre er der penge at spare på. Nu har jeg boet her i NYC i snart 8 måneder, så føler mig ret hjemme i alt det her… jeg vil meget gerne hjælpe dig, hvis du får brug for nogle gode råd! Du kan skrive en mail til mig på CecilieNYC@hotmail.com.
  Kærlig hilsen
  Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøøjjjj et fedt hotel, og det er ikke engang så galt endnu. Altså for NY!! 8000 ville jeg også betale 😀
  Misunder dig så meget, jeg har i flere år ville til NY men er ikke kommet det endnu. Men jeg skal bare snarest afsted, ser frem til billeder, tips osv som jeg måske kan bruge til en evt tur til mig og min kæreste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  SKØNT!!!!!!!

  Har du booket hotellet på deres egen hjemmeside?? Hvad med flybilletter? Blev det dyrt?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg bookede igennem hotels.com 🙂 Ja, flybilletterne var rigtig dyre i den periode. Vi kom af med 4900 kr pr mand t/r.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  snyd!
  har været samtlige steder og du kan skam godt glæde dig! Niagra skal ses og i Boston vil jeg anbefale at i sætter mindst en dag af til at kigge i mange af de lækre butikker og får besøgt nogle lækre fiskerestauranter 😉
  er allerede ved at få abstinenser! men håber I får den lækreste tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, det er da dét hotel som Chuck Bass ‘ejer’!!! God tur. New York er vidunderlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vidst det hotel Chuck Bass i ejer i Gossip Girl. Fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Wooow! Jeg er helt misundelig – hav en rigtig god tur! 🙂
  Jeg trøster mig med, at jeg tager til Sydamerika, når min bachelor er i hus. Om små 2 mdr. og 1 uge 😀

  /Eva
  http://fashionista-blahblah.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hold da op, hvor ser det lækkert ud 🙂 og logoet minder unægteligt meget om Chuck’s hotel i Gossip Girl 😉

  Vi var i New York i efteråret og så både Lion King og Phantom. Kæmpe oplevelser begge to.
  Lion King billetterne er vist lidt dyre, hvorimod du kan købe billige billetter til Phantom under de røde trapper på Times Square!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for tip! Med alle de musicals jeg har kigget på så hælder jeg også en del til Lion King (og lidt til Wicked også)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg var i NY i 2007 og var inde at se “Wicked” en ekstremt super musical (som er mere eller mindre baseret på nogle karakterer fra “The Wizard of OZ” og er en slags “1’er”, altså ikke en efterfølger). Scenen der var udsmykket helt fantastisk (her snakker vi bl.a. 1:1 drage) og sangene var meget smukke og morsomme! Biletterne kostede ca. 1000 kr. stykket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Av, det var dyrt! Men ja, Wicked og Lion King er de to jeg hælder mest til pt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Kære Jeanett.
   Vil du gøre mig den tjeneste, at fjerne min gamle kommentar på dette indlæg eller evt. bare fjerne mit mellem og efternavn?
   På forhånd mange tak.
   Henriette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Done – har fjernet alt pånær “Henriette” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil bare lige knytte en kommentar til Benedictes kommentar.. Når hun siger, at man kan købe billetterne på Times Square samme dag, er det i sådan nogle små booths, der hedder TKTS. Det står med fed rød skrift på dem. De sælger billige(re) billetter til samme dags forestilling – og det er helt klart pengene værd 🙂

  – Nina

  PS: Lige en anden lille anbefaling: Når man er i NYC, skal man næsten op i et af tårnene og se udsigten oppe fra. Tit tager folk op i chrystler, men sidst jeg var der, tog vi op i Rockerfeller i stedet. Det er billigere, og man går IKKE på kompromis med udsigten – tværtimod får du både chrystler OG empire state med. Vi tog der op sidst på eftermiddagen, hvor det stadig var lyst og så det hele i dagslys, og ventede så deroppe indtil det blev mørkt, og så hele byen i mørket også med alle lysene fra Times Square osv. Det kan virkelig anbefales, det er to helt forskellige oplevelser 🙂
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Uh, det hotel har jeg været på, og det er FABULOUS, som Samantha ville sige! 😉 På den bar, der er tilknyttet rooftop terrassen, var jeg nemlig til graduation party for et par år siden, og det var uden tvivl den bedste aften i byen! Når solen går ned, og byens eneste lys er fra byens mange skilte, er det tæt på at blive magisk, når man kigger ud på byen fra den terrrasse. Så I har helt afgjort booket det perfekte hotel i byen. God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hotel Empire !?! Er det ikke det Chuck Bass ejede i Gossip Girl 🙂

  I hvert fald ser det super dejligt ud, ville ønske det var mig der skulle afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det lækkert ud!!! Kan slet ikke vente med at høre og se billeder fra jeres tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Hamann

  Er det ikke det hotel som Chuck ejer i Gossip Girl? Joow, det tror jeg nok! 🙂 Så kan det jo ikke blive mere New York og luksus!

  God tur! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, det ser jo guddommeligt ud! Håber I for en super, vidunderlig ferie, hvilket det da også virker til! 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ser det bare fantastisk ud!! Håber I får en dejlig tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja-Sofie

  Jeg er lige kommet hjem fra en 10 dages tur til NYC! kan kun anbefale det!!
  Mht hotel, er det så Hotel Empire (set fra gossip girl 😉 ) du har booket?
  Upper West side er tæt på Vest siden af Central Park og Museum of Natural History, ikke så tæt på Broadway som ligger i Midtown – nær Times Square. Generelt ligger mange af de store turist attraktioner i Midtown, så husk et par gode gå-sko! (virkelig et must, for man kommer snildt til, at gå et par km om dagen! :p )
  Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, det havde jeg helt glemt! Fedt, jeg skal bo på “Chuck’s hotel” 😀 Hvad hedder det område så, hvor dette hotel ligger?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hotel empire? Er det ikke også med i Gossip Girl? 🙂
  Det ser super lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg fik fif af selveste Caroline Rhea, da jeg stod i kø og ventede på taxa ved lufthavnen da jeg ankom til NY. Hun siger at du kan se lige det stykke du vil på Broadway uden det koster kassen. Hemmeligheden er man skal gå ned til billetkontoret på den dag de kalder billig dag. Da jeg var afsted var det tirsdage. Men gå forbi en af billetkontorerne og spørg, de er meget hjælpsomme. Vi tog ind og så RENT og fik pladser helt foran til billig penge. At købe hjemmefra har jeg ingen erfaring med. Jeg stoler på the movie star, som faktisk var enormt sød selvom hun var berømt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  WOWWWWW…hvor ser det skønt ud:-)
  Synes egentlig ikke at 1000,- pr nat for et dobbeltværelse er helt vanvittigt, når det er så lækkert. I London har jeg før betalt 1200,- for et godt ***-stjernet. Glæder mig til at høre om det, da jeg også drømmer om en laaang ferie i NYC med musicals hver dag og naturligvis shopping.

  Jeg har set masser af musicals i London – ca 10 stk efterhånden, og jeg har hørt godt om mange af dem på Broadway også. Jeg ville personligt vælge nogle af de stykker, som man endnu ikke har kunnet se i Dk. Det kunne f.eks være The Adams Family (handlingen siger sig selv, hvis man kan lide det univers, Sister Act (lavet over filmen af samme navn – men med kanon nyskrevet musik, har selv købt cd´en), Spiderman (mon hovedrollen er lige så lækker som Tobey:-). Hvis I er til fed humor så vil Avenue Q bestemt falde i Jeres smag (har for nylig set London udgaven, den kan ikk sammenlignes med andet end en voksenudgave af Muppetshow, naturligvis Wicked, hvis I ikk har set den På det Ny Teater (har selv set den både i Kbh og i London (nok det flotteste musicalmusik pt. Rent er også en oplagt musical for unge mennesker, du kender måske filmudgaven, som kom for nogle år siden?

  Hvilke musicals, I skal vælge, kommer an på Jeres stil…ska det være nyt, sjovt, klassisk eller? Priserne varierer meget, og nogle af de nye opsætninger koster minimum 500 d.kr for en billet. Det kan godt betale sig at undersøge sider og sammenligne eftermiddag/aftenforestillinger. Der kan være meget at spare, det er der i hvert fald i London. Når jeg har fået de bedste tilbud i London, så plejer jeg at betale ca 300,- for en billet på en af de dårligere pladser. Jeg vil dog hellere sidde lidt dårligere og så se flere stykker. Hvis man skal af med 800-1000,- pr billet, så kan det jo ik blive til så mange, men det kommer jo an på Jeres prioriteringer.:-)
  Hvis du får muligheden, så skulle du se Legally Blonde..forresten..den er vist lige dig..ved dog ik med Hr. Kæreste..hihi…think pink!
  Læs evt mere på broadway.com eller tjek nogle af stykkerne ud på youtube, hvis du er helt lost:-) Ofte kan man se en masse optagelser og høre sangene.

  Det blev en ordentlig smøre fra en kæmpe musicalfan:-) Pøj med det:-)

  Ps. Det var forresten mig, som købte den blomstrede playsuit af dig i fredags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Puk – pænt jumpsuit du købte 😉
   Tusind tak for de mange tips – dem vil jeg helt sikkert gemme og huske på. Skal sgu næsten ind og se et stykke imens vi er i NYC 😀 Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • oh my gosh i could basically live there! that looks AMAZING!
  if you end up going to canada/niagara falls or washington dc…lemme know! i grew up near dc, so i am more familiar with it, but i travel to canada ALOT for work. i am not sure id take a trip solely to niagara falls, however…since there is not much to do…but montreal or toronto is definitely worth seeing. montreal is very old french-inspired and so elegant…while toronto is large, cosmopolitan and hip. washington dc is definitely a beautiful town, but not the huge high rise buildings you see in most all US metropolises. if you head to DC though, you can make stops in philadelphia and baltimore… not sure if you have heard of either. blah blah…i need to stop rambling! im so excited for you to come and visit! (um oh yea…and so i can meet up with you!) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow, thanks! So many great tips 🙂 I’ll let you know when I know if we’re going to DC or to Niagara falls. And I’m really looking forward to meeting up with you too!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Jeanett

  Niagara Falls SKAL opleves fra den canadiske side, da man kan se meget mere af selve vandfaldet. Lige i nærheden af vandfaldet ligger Niagara on the Lake, som er en hyggelig lille by med en gågade og en masse bed and breakfast steder, det kan I jo overveje i et par dage. Ellers vil jeg anbefale Montreal over Toronto, der er noget så hyggeligt og dejlig, dejlig mad (og meget anderledes end NYC, som Toronto nok minder lidt om trods alt).

  Håber, I får en dejlig tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for tips! Jeg havde hørt det om Niagara Falls og Canada før, så vi regner med at tage til Canada 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det ser lækkert ud det hotel. Og jeg synes faktisk slet ikke, at det lyder dyrt for New York. Er spændt på at høre om turen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg opdagede også i min hotel søgning, at NYC ikke er et billigt sted. Jeg glæder mig også til at blogge derfra 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid det var mig! Det ser godt nok lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså rigtig lækkert hotel og du kommer uden tvivl til at elske NYC, men dit hotel ligger relativt langt oppe, det vil tage jer ca. 20-25 min. at gå og ca. 10 min. i taxa, før I er i den ende af Broadway med Theatre District, bare lige så du ikke tror det er i baghaven. Tilgengæld kan jeg anbefale den restaurant på modsatte side af jeres hotel, den hedder Bar Boulud og det er ret lækkert! 😉
  http://www.danielnyc.com/barboulud.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det kunne jeg forstå på andre her på indlægget også… men pyt, den gåtur har vi godt af. Tusind tak for restaurant tip – hvordan er priserne på den restaurant?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Med risiko for at lyde ekstremt teenage/Gossip Girl-addict-agtig: OH MY GOD. Du skal bo på Chuck Bass’ hotel – det er jo lige til at få hjertebanken over 😉 Ej, det ser alt for lækkert ud. God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja jeg synes også selv det er lidt skægt. De må godt lige lave en optagelse der imens jeg er der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Ra

  Det er et super hotel, jeg boede der sidste sommer. Håber i har fået et værelse som vender mod Columbus Ave.. Det er lækkert at følge med på gaden. Poolen er dog meget mindre end den ser ud på billedet og det er primært kun børn som plasker rundt der.

  Men glæd jer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Boede i også på et standard værelse eller havde i betalt for nogle af de større? Jeg regner heller ikke med at skulle svømme rundt der i flere timer – bare en hurtig dukkert de dage, hvor det måske er rigtig varmt i NYC 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Ra

   Ja det var et standard, men jeg følte ikke de var for små. Og sengene i USA er jo enorme. Vi tilbragte faktisk en del tid på værelset, da vi om eftermiddagen tog hjem for at bade inden vi igen drog ud om aftenen. Det var simpelthen SÅ varmt i august, så det var nødvendigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cool…. super fedt du skrev! Det lyder som et godt hotel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Thomasen

  Super lækkert hotel! Har selv lige været i USA (for at besøge Helle og Mike i Boston faktisk, er hendes lillesøster) men kan klart anbefale at I ser en musical! Selv så vi Chicago, hvilket var overraskende godt, men Lion King skulle jo også være noget særligt. Vi fandt denne hjemmeside http://www.ticketnetwork.com/ hvor billetterne kan købes noget billigere. Vil råde jer til at købe i god tid, da billetterne forsvinder hurtigere end man tror 🙂

  Men det ser ud som om I har fået planlagt en herlig ferie, så rigtig god tur til den tid! Og tak for din dejlige blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine! Tusind tak for alle dine tips og søde ord 🙂 Og hvor hyggeligt at du læser med. Havde de det godt derovre? Vi glæder os til at se dem i næste måned!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,

  Hvis du mangler lidt NYC tips, så laver én af mine ynglingsbloggere af og til posts om NYC. Her er fx. et om lækre spisesteder. Meget SATC 🙂

  http://carows.com/nyc-3-places-to-eat.html

  Mvh. Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til at være et lækkert hotel 🙂 Hvis du skal bruge tips til New York, kan du kigge forbi min blog. Om 2-3 uger skal jeg ind og se Lion King, og det glæder jeg mig vildt til. Ang. Broadway så er det fordi selve gaden løber igennem hele Manhatten, men hvor selve ‘Broadway’ med alle shows’ne ligger omkring Times Square i Midtown. Derfor kan det stadig være du skal bo tæt på gaden Broadway, men på Upper West Side 🙂

  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Fuuuck! hvor jeg bare skidehammrende misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jo “go go go”. Forestil jer lige mig sidde i det med høje stiletter og en fin tan på det der rooftop i NYC og drikke drinks en lun juni aften! Ja […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celi

  Hej !
  Hotellet ser super lækkert ud! Hvor har I bestilt flybilletterne henne?
  Andre tips til N.Y. er at tage ind i Skt. Pauls kirke(mener jeg den hedder) lige ved Ground Zero, som er folkets mindesmærke for 11. sep. Det er virkelig en rørende oplevelse! Derudover er det også et must at gå over Brooklyn Bridge (mod Manhatten) lige ved solnedgang, så man ser hvordan mørket skænker sig og lysene bliver tændt, virkelig et smukt syn! Jeg synes også helt klart, at I skal ind og se et show/muscical… det er også et must 🙂 Vi var inde og se Den Lille Havfrue, og den kan i hvert fald anbefales! Tror vi gav ca. 360 kr., og købte billetterne under den røde trappe på Times Square. Derudover synes jeg også I skal tage gratisfærgen over til Staten Island, hvor I kommer forbi Frihedsgudinden.
  Rigtig god tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for alle dine gode tips – de er hermed noteret 🙂
   Vi har bestilt flybilletter hos British Airways 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ferie valgt og booket! Derfor ved vi nu, at vi starter med en uge i NYC (hvor vi jo skal bo på dette Gossip Girl hotel), derefter tager vi til Boston, hvor vi skal bo hos venner. Bagefter smutter vi på mini-road trip […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meet Marc