Ses vi?

BD fest: Outfit Sneak Peek

BD fest: Outfit Sneak Peek

Puha jeg er godt nok smadret efter en vildt sjov fest sammen med de andre Bloggers Delight bloggere igår. Jeg har ikke tømmermænd, men kan godt mærke at jeg var sent oppe. Jeg sidder på vej hjem i toget til Odense lige nu, da jeg skal ud og spise familiemiddag i aften i Kerteminde. I skal nok få billeder fra festen og ordentlige outfitbilleder snarest. Super søde Christina tog nogle rigtig gode outfit billeder med hendes kamera, så dem skal i nok få at se. Men indtil da må i lige nøjes med dette “fraklips-billede” hehe. Tak til jer der kiggede forbi igår! (Der kommer iøvrigt også en cool konkurrence til jer i morgen, så sørg for at kig forbi her i løbet af weekenden!).

An outfit sneak peek from our bloggerparty at Bloggers Delight yesterday. It was so much fun!!

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ses vi?