Grundlovs-grill

Outfit of the day #127

Outfit of the day #127Outfit of the day #127Outfit of the day #127Outfit of the day #127
Gina Tricot shirtGina Tricot shorts – Gina Tricot clutch – Primark flats – Gina Tricot sunglasses – Gina Tricot ring/watch – Line&Jo earring

Igår til Grundlovs-grill der testede jeg en af denne sommers helt store trends: All white. Jeg er generelt uden tvivl mest til colour blocking tendens som er SÅ meget mere mig, men jeg fik lyst til også at kaste mig ud i kun hvidt. Det gode ved at ha’ gode rabatter i Gina Tricot er jo, at man har mulighed for at teste trends ret billigt. Derfor har jeg også kastet mig ud i en All White/All Gina Tricot her. Jeg er dog på jagt efter en lidt finere hvid top end denne bomulds skjorte. Jeg ved ikke hvad det er med mig og den der gamle oversize-trend… vi blev aldrig helt gode venner. Jeg synes man ser større ud end man er… inkl mig selv på disse billeder. Men skjorten er fin en varm sommerdag!

Læbestiften er i øvrigt ny fra MAC. Den var en af de ting jeg købte i forbindelse med at jeg fik lagt Mad Men makeup til min fødselsdag. Den er en del er deres sommerkollektion for 2011. Farven hedder CREMESHEEN HIBISCUS og jeg gav vist 150 kr for den.

Pictures of my outfit from yesterday where I tested one of this season’s big trends: all white. My lipstick is new and from MAC. The colour is CREMESHEEN HIBISCUS.

bloglovin

17 kommentarer

 • Du ser da skøn ud Jeanett!
  Men jeg har det ellers lige som dig: det alt for oversize får ofte blot en til at se større ud. tjek evt mit seneste outfit billede, den hvide top med flæser (hvis man er til sådan noget) er fra Margit Brandt og nyindkøbt – måske en mulighed til dine fine shorts? (den er også flot når den er knappet lidt op)……

  og Uhhh Daaaa…..en fiiiiiin ørering! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh mange tak, hvor er du sød! Men ja, det der oversize duer oftest bare ikke, synes jeg. Din top er super smuk! Dejlig feminin – det er mere i den stil jeg havde tænkt, så jeg må lige ud og sondere terrænget 😉

   Jaaa, jeg er så glad for mine nye Line&Jo basser 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love oversized and I think you wore it well!!!! The lipstick is perfect accent to the rest of the outfit too 🙂

  I also love your Wayfarers 🙂 I have some Ray-Ban wayferers and out of all of the sunglasses I own, they will ALWAYS be my favorites!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ahhh thanks sweety!
   Yeah. wayfares are a classic. I will never stop wearing them. These are a “fake” though… but I have real Ray-Ban wayfares in tortoise too. I think I’m gonna buy them in black when I’m in the US. It’s a lot cheaper in your country than mine 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Super lækker ring, har selv arvet en lignende fra 80’erne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser da hammer godt ud i sådan et helt lyst outfit! Er lidt misundelig på din tan 😉
  Men Jeanett – hvor ser dit ben creepy ud på sidste billede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak – jeg er en af de der irriterende mennesker der bliver brun lige så snart solen bare kigger på mig. Min farve er et resultat af et par timer i haven MED solcreme på. Hehe ja de bøjer lidt sjovt, men synes faktisk det ser fedt ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ah, lucky you! Sådan havde jeg det også engang, men nu kan jeg knap nok få farve længere..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • It runs in my family – vi bliver alle vildt let brune. Det er et af de gener jeg intet har imod 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 🙂 Hvordan er håret sat bagtil? Tasken er så fin, har selv luret på den et par gange i GT 🙂 Btw er læbestiften rigtig fin, har den selv og den er bestemt en yndlings 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! 😀 Håret er bare sat fast i siderne med hårnåle, så det hænger bare ned bag til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Jeanett. Jeg synes, dette outfit klæder dig utroligt godt og synes faktisk du bør gå mere i denne stil. Du ser såååå fin ud 🙂 Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] som var en del af mit outfit igår er forresten ny, så jeg tænkte i lige skulle ha’ lov til at se den lidt bedre. Der er ret […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Gry

  smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grundlovs-grill