Hotellet: NH Tropen Hotel

Versace for H&M

Versace for H&MVersace for H&MVersace for H&MVersace for H&M

Det er vist næppe nogen nyhed længere, at Versace er den næste gæste-designer for H&M. Men jeg har tilgengæld ikke rigtig set nogen billeder i blogland, så jeg tænkte lige at jeg ville dele disse med jer. Jeg synes det ser lovende ud! Dog frygter jeg igen-igen-igen horrible priser, så jeg kan ikke endnu spå om jeg har tænkt mig at købe noget derfra. Massehysteriet og de høje priser har afholdt mig fra at købe noget fra de sidste to kollektioner, selvom der egentlig faktisk var flere ting fra Lanvin for H&M som jeg gerne ville eje. Udfra disse billeder er jeg mest vild med de sorte items – men den creme-lyserøde kjole er også fin! Kollektionen indeholder items til både mænd og kvinder – samt lidt få H&M Home items også. Dame kollektionen ser vist ud til både at indeholde tøj, sko og smykker – hvis man skal dømme udfra billederne her. Hvad siger i til det? Er i glade for at det er Versace der er den næste H&M samarbejder med eller er i lidt “over” deres designer-samarbejder?

Iøvrigt er billederne nogen man kun har adgang til, hvis man har et password, så hvis i låner disse billeder, så husk lige at sige hvor i har dem fra 😉

Not really news anymore, but Versace is the next design collaboration that H&M is doing. But I haven’t seen a lot of pictures so far out in “Blogland” so I thought I’d show you these. I really like all the black items. Are you excited that it’s Versace this time?

20 kommentarer

 • Billederne var opppe på style.com igår, så helt hemmelige er de ikke.
  Jeg er ærlig talt ved at være ovre det hysteri, og så synes jeg Versace er et lidt mystisk valg. De kunne godt have valgt en noget yngre/yngre profil og knap så bling bling synes jeg. Men jeg er så heller ikke til nitter og rhinstene og overembellishment som Versace er kendt for. Hver sin smag heldigvis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har da heller ikke sagt de var hemmelige? De ligger bare kun til download, hvis man har et password 🙂 Men de er ikke hemmelige? Ellers ville jeg nok ikke dele dem her på bloggen 😉

   Jeg tror godt at Versace kan ramme et yngre publikum, men det kommer helt an på kollektionen. Det kan gå begge veje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej nej mente bare, at qua at de allerede er ude flere steder, behøvede man måske ikke at kreditere din blog, hvis man valgte at låne dem fra dig. Det var skam det hele.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis man låner dem af mig, så skal man da krediterer? Jeg har redigeret dem og brugt tid på dem. Ellers kan man jo så bare låne dem af style.com, hvis man ikke vil skrive et link til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke noget jeg ser frem til… Tror lidt det er mønstrene, som i bunden af kjolen og på jakken på andet billede, som gør jeg ikke bryder mig om Versace, selvfølgelig er mærket meget mere, men jeg synes ikke det er pænt eller ser kvali ud.. Ved ikke helt hvorfor.. Men det er normalt det, som gør jeg falder for ting, hvis det ser lækkert og dyrt ud (det lyder vist lidt snobbet), men jeg sætter virkelig pris på mine ting er kvalitet. 🙂

  Men jeg har vist kun købt fra Sonia Rykiel samarbejdet… Købte både fra strikkollektionen og fra undertøjskollektionen 🙂 men først da det kom på udsalg, hehe 🙂 Synes priserne er for høje vs. H&M kvalitet.. Men jeg er da stadig spændt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det også sådan lidt blandet – jeg er også afventende og vil lige se det hele (både tøj og priser) før jeg kommer med min endelige dom.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også ret bange for at priserne bliver helt uoverskuelige.
  Men ellers synes jeg faktisk det ser rigtig godt ud. Og ikke så over glam som versace nogle gange er . Jeg er positivt overrasket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med den øverste kjole, det af den man kan se, men det er jo aldrig rigtigt til at vide, om tingene skuffer irl. Time will tell 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Uuuuh, jeg synes også i den grad det lyder lovende! 🙂 Men jeg er, ligesom dig, lidt bange for hvordan priserne kommer til at se ud!

  Jeg er personlig helt vildt med den lyserøde/creme farvede kjole med guld detaljerne – jeg synes den er alt for lækker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den kan jeg også rigtig godt lide! Den minder mig lidt om en som Stine Goya lavede på et tidspunkt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina K

  Altså tøjet ser jo super godt ud, men min idé omkring H&M er, at det er billigt billigt billigt. Og sådan skal H&M helst blive ved med 🙂
  Men jeg kunne godt finde på at kigge lidt nærmere på den cremefarvede kjole, for den ret cool ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis tøjet er i orden, så er det okay at de her samarbejder tager lidt extra for det. Men ikke 5 gange så meget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Køber kun noget af det hvis det virkelig er noget jeg ikke kan undvære. Så nu må vi se hvordan det bliver 🙂

  Tjek sommer giveaway ud på min blog 🙂
  http://alongthewaycameus.blogspot.com/2011/06/sommer-giveaway.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu kan man så heller ikke forvente at det skal være lige så billigt som normale H&M-ting i og med at materialerne er dyrere og at der går MEGET mere arbejde i tøjet end normale H&M-ting, MEN…vi betalte jo næsten dobbelt så meget som de gjorde i England for Lanvin-kollektionen, det var temmeligt svinsk.

  Er i øvrigt på ingen måde begejstret for Versace. Enten er slutty eller også er det slutty med grimme prints, det er godt nok svært at holde af hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som du selv siger, har de sidste to kollektioner været virkelig dyre, så jeg afventer lige priserne, før jeg kan sige, om jeg vil have noget eller ej.

  Det er jo selvfølgelig fedt, at man kan få Versace/Lanvin osv. til nogenlunde overkommelige priser, men i forhold til, at tingene stadig har et H&M-mærke i nakken, så synes jeg alligevel ikke, at de kan tillade sig at tage SÅ meget for det. Så vil jeg hellere give det ekstra for at få noget “rigtigt” design. Ja, jeg ved godt, at det jo ER Versaces design, men alligevel føles det ikke helt sådan, haha!

  /Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den hvide kjole med guld nitter og det sorte sæt – også med nitter, synes jeg ser rimelig fine ud. Troede egentlig ikke jeg var en versache kind of girl – måske fordi det giver mig nogle dårlige konnotationer – til collagen læber, for mange pang farver, for høje slidser og for nedringet – ja generelt er det lidt bad taste og excess.

  Men jeg vil gerne overraskes positivt, så jeg venter i spændning, og hvis jeg kan lide det, håber jeg 1) at priserne ikke er FOR høje 2) at det ikke bliver revet væk af hysteriske skubbende og massende kvinder, som set ved nogle af de andre samarbejder.

  Jeg har et tørklæde fra Mathew Williamson samarbejdet, som jeg er SÅ glad for og har faktisk overvejet at finde nogle af de andre ting fra linien på ebay, for det var virkelig fint. Så disse samarbejder kan sagtens munde ud i noget holdbart, ikke kun trendbaseret, tøj.

  Når der kommer flere billeder fra Versache og H&M må du gerne lægge dem op, hvis du vil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det er fedt! Jeg regner med at priserne kommer til at være helt latterlige, hvilket er en skam, men nu må vi se.
  Ihvertfald kunne jeg godt tænke mig ALT PÅ disse billeder (fra kvinde kollektionen) bortset fra den sorte kjole på øverste billede (til enstre), den er ikke helt mig, måske lidt for moden (jeg er en brand ny teenager på 13 ½ så jeg tror lige jeg venter med at klæde mig voksent og modent imens jeg kan slippe afsted med andet ;D haha!) .
  ihvertfald er jakken, nederdelen, og…well alt i det outfit lige mig, og jeg syntes også at den blomstrede kjole er rigtig frisk og flot bare den ikke er gulvlang.
  Den pudder farvede kjole er jo rad! men det eneste minus er den mærkelige “bue” af nitter som der er lavet foran…syntes måske den er lidt malplaceret X3
  men det kan sagtens betale sig at vente til udsalget (of course), da priserne bliver skruet helt latterligt meget ned og der stadig er en del at finde mange steder
  ps. hvordan i al verden har det lykkedes dig at få sådan et fancy password til H&M’s press department?

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg fået fordi H&M har givet det til mig for længe siden, så jeg havde adgang til deres billededatabase så jeg kan bruge dem til indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotellet: NH Tropen Hotel