4.dag i verdens mest fantastiske NYC!

NYC: Dag 5 & 6

NYC: Dag 5 & 6NYC: Dag 5 & 6NYC: Dag 5 & 6NYC: Dag 5 & 6NYC: Dag 5 & 6

Så er første etape af vores NYC-eventyr ved at være ved sin ende. Det er lidt underligt at tænke på. Dagens indlæg er et mix af fredag og i dag lørdag, da dagene har været lidt mindre pakket med nye ting end de første dage på vores ferie var. I går fredag gik vi op og ned af 5th Ave i håb om at få shoppet lidt. Det gik ikke så godt. Jeg kan virkelig ikke finde noget tøj herover. Jeg tror, at jeg på 2. etape af NYC-ferien lytter til min søsters råd om at droppe de kendte kæder og i stedet går efter vintage/second hand butikkerne. De skulle være ret gode i NYC. Jeg har selv spottet en jeg MÅ ind i. Jeg har været død-skuffet over Forever21 denne gang. I Dubai ville jeg eje ALT i butikken og herover i NYC har jeg på trods af besøg i 3 forskellige ikke fundet en eneste ting jeg gad at eje. Og problemet er lidt, at jeg ikke har pakket særlig meget tøj, fordi jeg troede kufferten skulle fyldes med nyt herover. Derfor er jeg ved at løbe tør for tøj ? så hvis i ser nogle gengangere i mine outfits på billederne, så ved i hvorfor 😉 Jeg mangler dog at kigge forbi en Macy?s, så der er måske håb endnu! Jeg fik dog købt en enkelt ting på 5th Ave, men den må i vente med at se 😉

Efter en lang dag, hvor der blev prøvet på at shoppe lidt, så smuttede vi tilbage til hotellet og tagterrassen med pool. Vi nød en lækker let aftensmad og nogle rigtig gode drinks i aften solen. Vi gik derefter tidligt i seng, hvor i faldt i søvn til stupide amerikanske programmer.

 

I dag (lørdag) gik vi fra vores hotel igennem Central Park og over til The Met (The Metropolian Museum of Art). Vi kom mest for Alexander McQueen udstillingen og den skuffede overhovedet ikke. Jeg var faktisk lidt berørt, da jeg gik derfra. Og jeg er normalt ikke en der røres så let. Men den udstilling rørte mig altså ? især fordi der rundt omkring var tilføjet mange citater af ham. Og skræmmende nok handlede mange af dem om hans syn på døden og hvad han gerne ville efterlade til verden, når han engang var væk. Meget skræmmende. Nu vil vi smutte op på tagterrassen igen og nyde en drink inden vi skal mødes med lidt folk. I morgen går turen mod Boston! Håber i fortsat stadig er med på turen derude bag skærmene 🙂

 

A mix of pictures from yesterday and today. Yesterday we did a bit of shopping on 5th Ave and later we enjoyed drinks and food at our hotels rooftop terrace. Today we went to The Met to see the Alexander McQueen exhibit.

14 kommentarer

 • Mathilde H

  Hey Jeanett!
  forstår helt hvad du mener med at du ikke kan finde noget tøj i forever21! er selv i the states i øjeblikket og blev også skuffet over deres udvalg. Glæd dig til Boston! der er vildt hyggeligt 🙂 og minder lidt om London. Gå evt. en tur ned af Newbury street – der er fyldt med hyggelige cafeer i den ene ende og masser af shopping i den anden !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Mathilde! Ja, der er virkelig ingenting i Forever21 i øjeblikket?! Og tusind tak for tips 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh forsat god tur! det lyder til allerede, at være fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Jeanett,

  Fede billeder! Elsker bare NYC… men tror også i vil kommer til at kunne lide Boston. Måske ser jeg dig her i byen og tror i får den vildeste oplevelse til 4th of July. Jeg bor inde i den gamle del af Boston på Beacon Hill – den del skal i altså virkelig se og ind i Boston public garden ved siden af!
  Hvis du har problemer med shopping vil jeg råde dig til at prøve J.crew, Club Monaco og Madewell. Det er mine absolut yndlingsbutikker 🙂 De ligger også flere steder her i Boston.

  Bare et lille tip! Tror helt sikkert de også har noget du ville kunne lide… Virkelig lækkert kvalitetstøj!

  Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S.

  Har du været forbi Discount-butikken Century21 ved Ground Zero? Der plejer man at kunne finde mange fantastiske ting….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kath

  Hej Jeanett

  Er der udsalg derover nu? Og har du husket at tjekke en J.CREW, synes personligt at de har haft mange gode ting, de gange jeg har været i New York.

  Fortsat god ferie :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Ja, det er der, men der er ikke nogen store besparelser at hente synes jeg. Jeg har været i J.Crew men fandt desværre ikke det helt store 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejhej =) husk at i Macys kan må gå til visitor services/center (kan ikke lige huske hvad det hedder) og få et turist-kort der giver 10% af på næsten alt (eneste undtagelse er vist smykker, møbler, og den slags). Ellers, hvis I får fat i en avis er der ofte “coupons” til Macys, især lige nu på den her årstid. Det er helt sikkert værd at tage med, og man kan jo købe ALT MULIGT i Macys.

  -C

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4.dag i verdens mest fantastiske NYC!