Outfit of the day #138

Ole favoritter

 

Ole favoritter

Jeg har ikke kun fået købt tøj med hjem fra USA, da det også blev til et par beauty-køb. Især fordi make-up, hudplejeprodukter, shampoo osv er så åndsvagt billigt derover. Stortset alle OH produkter var til min. 50 % af prisen herhjemme. Et af mine køb var en ny øjencreme/gel fra Ole Henriksen og det køb inspirerede mig til at skrive et indlæg med mine 3 Ole-favoritter. Også selvom jeg snart har skamrost hans læbepomade så meget, at det er ved at blive pinligt. Det skal lige siges, at jeg overhovedet ikke har fået noget for at skrive dette indlæge på trods af de mange rosende ord 😉 Jeg er bare en glad Ole-fan!
Jeg mangler dog stadig at finde den perfekte almindelige ansigtscreme. Af OH produkter har jeg stiftet bekendtskab med Nurture Me, Vitamin Plus og Herbal Day creme (Herbal indeholder olie, så den kan hos mange resultere i uren hud… det gjorde det ihvertfald for mig). Ud af de 3 var Nurture Me langt den bedste (og den dufter af slik!), men jeg fik afvide af en hud-dame af den slet ikke var lavet til ung hud, så jeg holdte op med at bruge den. Måske var det dumt? Det kunne være den skulle have en chance igen.

Ultimate lift eye gel: Det er mit nye køb! Jeg har længe ledt efter den perfekte øjencreme (jeg stiftede kort bekendtskab med denne, men fandt hurtigt ud af at den var for fed til den sarte hud rundt om mine øjne) og den er nu fundet! Det perfekte ved den er, at det er en gel og den slags absorberer huden altså bare nemmere og hurtigere. Samtidigt køler den, er anti-age (sådan noget anbefales i øjencreme fra man er ca. 25 år) og så modvirker den puffy-ness under øjnene, hvilket jeg desværre har tiltendser til så snart jeg har fået bare en times for lidt søvn. Og den virker! Den kan købes lige HER til 378 kroner.

Fresh Lips (SPF 15): Åhhh min kære læbepomade. Jeg har vist snart skamrost den så mange gange nu, men det fortjener den virkerlig også! Glem alt om vaseline (som iøvrigt er vildt skidt for jeres læber, damer!), Rosebud, Lobello og alt det andet skidt derude. Den her er perfekt! Uden vaseline der gør læberne afhængige, men istedet fyldt med en masse gode naturlige ingredienser. Den dufter svagt af vanilje, har en dejlige kølende effekt (pga mynthe) og genopbygger skadet læber, så der efter noget tid går længere og længere imellem at de har brug for læbepomade. Den er så lækker at have på og er super drøj. Min holder oftest 6-8 måneder. Og så er der solfaktor 15 i! Jeg burde virkelig få penge for alle de her rosende ord jeg kaster om mig 😉 Vejl. pris i de danske butikker er 140 kroner, men den fås lige HER til 119 kr.

New Beginning scrub: Det første OH produkt jeg nogensinde købte var en scrub for ca. 5 år siden. Dog ikke den her, men det var istedet hans Walnut scrub (som dufter fantastisk!). Den er dog for grov til min hud, så den røg videre til en veninde og jeg anskaffede mig istedet denne. Min hud kan godt være en smule sart, så derfor har jeg haft svært ved at finde en der var mild nok, men det er denne her. “Kornene” er ret små, så det er perfekt. Jeg bruger ca. 1 gang om ugen (når jeg husker det – nogle gange er det hver 2. uge) og det holder min hud SÅ meget mere ren. Vejl. pris er omkring 300 kroner, men den er på tilbud lige HER til 99 kroner lige nu.

For at det hele ikke skal være totalt rosenrødt, så er jeg da også stødt på Ole H. produkter som jeg ikke var begejstret for. Jeg har prøvet hans shampoo og balsam, og de gjorde ikke noget godt for mit hår. Det blev ret elektrisk og sværere at redde ud. Så dem synes jeg ikke er pengene værd. Og så har jeg også dårlig erfarringer med hans abricot rensemælk, men der skal jeg for fairness skyld nævne, at jeg efterfølgende har fundet ud af, at min hud simpelthen ikke bryder sig om rensemælks-produkter. De er bare for fede, så det kan også ha’ været “det” der var galt. Hvad med jer, er i også fan af produkterne eller har i stadig tilgode at prøve dem?

These are 3 of my favourite beauty products – all from Ole Henriksen. I just bought his Ultimate lift eye gel which I love and I have used both his Fresh Lips lipbalm and New Beginning face scrub for so many years now.

Affiliatelinks

bloglovin

43 kommentarer

 • Jeg ELSKER Ole Henriksen! Har brugt hans produkter i omtrent 7 år, og jeg er fan med kæmpe f 🙂 Jeg har nogle gange forsøgt mig med andre mærker, men vender altid tilbage til Ole. Bruger både rens, skin tonic, night gel, scrub (den samme som dig) og creme derfra. Jeg har fundet ud af, a jjeg ikke kan tåle truth serum (den orange), da den giver mig små knopper i hele bærret (ligesom ikke meningen), så den holder jeg mig langt fra. Faktisk også herbal day creme, da jeg mistænker den for at have de samme virkninger på min hud, selvom jeg aldrig har prøvet den 😛

  Mine produkter (som jeg klart anbefaler!):
  – On the go cleanser
  – Balancing cucumber face tonic
  – Invigorating night gel – KØB DEN! Den er guld værd!
  – Vitamin plus creme
  – Fresh start eye cream
  – New beginning scrub

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • On the go har jeg også prøvet – min hud gik helt amok, så den skal jeg ikke nær igen 😉 Invigorating gel har jeg ikke prøvet – den må jeg kigge nærmere på! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina J

  Hej, hvad kostede Fresh Lips i USA? Jeg skal snart afsted, kunne godt bruge en ordentlig læbepomade men synes over 100 kr. er pebret.. vh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil du ikke synes, når du har prøvet den 😉 + den holder i over et halvt år! Men den kostede omkring 60 kroner i USA, så der er en del at spare, hvis man alligevel er på de kanter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   60 kr kan jeg også sagtens overkomme – så den må jeg skrive på min NY-shoppingliste. Tak for svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt og god tur! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg elsker Ole Henriksen, og er også en trofast fan af Fresh lips. Da jeg var yngre var jeg glad for hans grønne serie til uren hud, senere er jeg også blevet glad for hans maske “Firm action pore relief” som renser i dybden. Kan også anbefale “Self heating body souffle”, som er noget så lækker på en kølig vinterdag. Men jeg var dog ikke så vild med den orange serie (bl.a. herbal day cream), som også fik min hud til at slå ud. Hans aloe vera gel er heller ikke de 410 kr. værd, da en ganske almindelig aloe vera gel efter min mening er lige så god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for tips! Den der body varme-ting vil jeg huske til når det bliver vinter! Og ja, fresh lips er bare et lille vidunder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Glemte helt at nævne at Beaute Pacifiques ansigtscremer virkelig har hjulpet på min hud, som er blevet mere jævn og ensfarvet. Så kan varmt anbefale dem, hvis du vil prøve noget andet end Oles cremer. Ofte kan man få en prøve på cremen inden man køber og en gratis hudscanning. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for tip – dem vil jeg huske, fordi cremen behøver ikke nødvendigvis være fra Ole H

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke et dejligt, informativt indlæg. og jeg har endnu til gode at prøve hans produkter. men de virker lækre, synes jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Taaak 🙂 Selvom det var lidt langt at skrive Hehe. Jeg synes personligt også at de er rigtig lækre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har haft rigtigt dårlig erfaring med nogle af hans hudprodukter til ansigtet, som resulterede i et kæmpe rødt udslæt i ansigtet hvor jeg havde brugt dem 🙁 Så har ikke rigtigt turde bruge andre af hans produkter siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Englund

  Aaaaltså, efter min mening burde du modtage betaling for denne omtale. Lipglossen er hvertfald ramlet direkte ind på min fødselsdags ønskeliste! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg fik lavet en OH-ansigtbehandling for nogle år siden, hvor kosmetologen var udlært i at bruge OH produkterne. Hun anbefalede at jeg brugte Nurture Me som ansigtscreme, og der var jeg kun 20 år gammel, så jeg tror ikke, du skal bekymre dig om det. Det er en super lækker creme, så hvis den virker, så bør den bruges 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte P

  Husk altid at tjekke http://www.lookfantastic.com! De har nogle vilde priser.
  Fresh Lips ligger til £11 (ca. 95,-) og Ultimate lift eye gel ligger til £36 (ca. 311,-), så der er en del at spare derinde. Derudover kører de også af og til med fri levering world wide. Så der er altså en del at spare 🙂 (Hvis der ikke er fri levering, ligger porto kun på omkring 50,- +/-, så det er stadig billigt, hvis man køber flere ting)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sedsel

  Jeg er selv KÆMPE fan af OH.
  Så har lige et godt tip til jer, jeg køber mine produkter på Beautybay.com (hvor priserne endda står i dk.)
  Meen der koster Fresh Lips altså kun 84,50 kr 🙂
  Det er en rigtig fed hjemmeside, med skønne og kendte mærker til billige penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katharina

  mmm, jeg har det sidste stykke tid også sprunget rensningen over (bruger apricot rensemølken) men huden omkring mine øjhne tørrer helt ud og bliver hævet og rød, så når jeg bruger den, er det ikke omrking øjnene (er for nærig til at smide resten ud! ;D ) men hvad gør du så når du skal rense hundem, lunkent vand eller? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg bruger andre slags renseprodukter som bare ikke er rensemælk 🙂 Jeg er glad for Nettos make-up servietter og så bruger jeg en renseskum fra Nuxe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • katharina

   mm, det kunne være det skulle prøves, og billigere alternativer er altid godt! ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også top fan af hans læbepomad, den er sååå god! Den eneste der har kunne redde mig fra sprækkede læber. Så rart. 🙂 Jeg tør ikke prøve andre af hans produkter, for tænk hvis man bliver ligeså afhængig af en creme til 600 kr.?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er bare perfekt! Heldigvis så er hans ting ret drøje, så en af hans cremer holder næsten 9 måneder ved mig. Og så koster de fleste af cremerne omkring 450 kr. Det er kun en af hans øjencremer der koster 600 kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Ole Henriksen, så tak for super gode tips.

  Tjek min blog ud hvis du vil se hvordan en shopaholic pludselig blev husmor:
  Babybite.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fresh Lips – den skal være min. Det kan jeg godt mærke på det hele 😉 Jeg har en ven, der snart skal til New York og gerne vil købe et lager med hjem, så har du andre tips til lækre sager, der er billigere i NY?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil du heller ikke fortryde! 😉 Ja, generelt er beauty produkter bare rigtig billigt. MAC fx er også ca. 50% billigere end i DK

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taya

  Jeg begyndte at bruge OH produkter for cirka en måned siden. Jeg købte starter-kit til normal/kombineret hud, der bl.a. indeholder herbal day cream og walnut complexion scrub (som jeg bare har lyst til at spise). Og jeg er godt tilfreds. Min hud er blevet mere jævn, og har endda fået ros for den. Jeg har aldrig rigtig haft hudproblemer, men jeg kan stadig godt mærke en forbedring! Desuden elsker jeg at der er aktive ingredienser i hans produkter, og at der er naturlige stoffer i dem – man kan virkelig mærke dem, når de kommer på huden.
  Anyhow, mange tak for indlægget. Jeg vil huske de gode råd når jeg tager til NY til foråret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt! Ja, nogle af produkterne kan man virkelig mærke at de “arbejder”. Især hans enzym maske (mener den hedder noget med blåbær også?). Uhhh den prikker helt vildt når man har den på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Enig i shampoo og balsam. God, noget hø. Bogstaveligt talt med henblik på mit hår efter brug. Mit hår er også meget besværligt; naturkrøllet og derfor meget tørt, og samtidig udsat for alverdens farvning de sidste 7 år, but still. Alt andet kan klare opgaven – Aussie, Elvital, Redken, Tresemme osv. Men ikke OH.

  Mht. læbepomaden har jeg overvejet den, men efter at jeg hver nat smører et tyndt lag olivenolie eller kokosolie på min læber har jeg (7-9-13) ikke haft brug for andet plejende i et halvt år på trods af frost, klor, sol,blæst osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu er jeg også shampoo-snobbet og vil hverken vaske mit hår i Aussie, Elvital eller produkter som fx. Pantene osv. Men til den pris OH tager for deres hårprodukter, så burde de være en del bedre end de er!

   Olivenolie er jo også en dejligt naturprodukt, så hvis det fungerer for dig, så synes jeg bare du skal fortsætte med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ELSKER hans produkter.. Bare lige til info for er abricot rensemælken lavet til tør/sensitiv hud – så måske giver det en lille smule mere mening, at den er fed i det.. 😉 Jeg har lige besøgt Oles Spa i LA, hvor min søde behandler anbefalede mig Herbal Day, da de øvrige ville være for aktive til min unge hud.. – ligesom du selv har fået af vide. Det ville ellers give god mening for mig, at bruge hans serie til tør/sensitiv hud, da det virkelig er det, jeg har – men omvendt, hvis de er for aktive!? Jeg må nok indrømme, at jeg alligevel har tænkt mig, at købe den sensitive serie, når kulden begynder at nærme sig. Det føles rart og rigtigt for min hud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var ikke den som sådan der var problemet – det er bare rensemælk generelt 🙁 Uhh jeg vil også besøge Oles spa 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #138