Outfit of the day #135

Shopbop konkurrence!

Shopbop konkurrence!

Som jeg lovet jer igår, så er det nu konkurrencetid! Jeg har fået lov til, at uddele 3 gavekort á 100 $ (ca. 520-530 danske kroner afhængigt af kursen) til jer. Jeg har før nævnt Shopbop i forbindelse med at de har givet mig gavekort (som jeg fx. købte min Marc by Marc Jacobs taske for), så i har nok hørt navnet før.

Jeg har lovet dem at sætte lidt fokus på, at Shopbop faktisk forhandler mange europæiske designere heri blandt tyske Jil Sander. Derfor skal i gå ind og kigge på Shopbops Jil Sander eller Jil Sander Navy ting og finde den i bedst kan lide. Kopier linket og skriv det i en kommentar sammen med jeres navn og email adresse. I kan finde Jil Sander HER og Jil Sander Navy HER.

Konkurrencen slutter på torsdag kl. 22.00 og de 3 vindere for efterfølgende besked på email. Held og lykke! (Gavekortene behøver ikke bruges på noget fra Jil Sander – det kan bruges til alt på Shopbop. I kan både vælge at finde noget til samme værdi som gavekortet og i kan også sagtens bruge det som et tilskud til en større ting, hvor i så selv betaler resten. Bemærk at der kan komme told på fra Shopbop og den skal i selv betale, hvis det er. Shopbop har dog en smart måde, hvor man kan betaler tolden på forhånd hos dem). I kan foresten følge Shopbop på facebook HER og Twitter HER – her gør de ofte opmærksom på nye varer, udsalg osv.

(Dette er en sponsoreret indlæg – dvs. jeg har fået penge for at lave denne konkurrence for jer).

It’s time for another competition and this one is open to all my readers – both danish and international! 3 of you lucky readers have the chance to win a giftcertificate for $100 each to spend on Shopbop.com. All you have to do is to check out their things from Jil Sander HERE and Jil Sander Navy HERE and tell in a comment which thing was your favorit (remember link + your name + your email adress). The competition ends on thursday at 10.00 pm CET. Good luck!

338 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #135