Grill på stranden

Min næste rejse…

Min næste rejse...

… går til denne by og de smukke omgivelser omkring den. Det er allerede i slutningen af september og det er 4 dage, men jeg skal nok fortælle jer mere snart. Men kan i gætte hvor det er?

Ligger ellers bare herhjemme syg 🙁 Skulle ha’ været på arbejde i dag, men har feber, ondt i hovedet og kvalme. Det HAR bare at gå væk inden Fashion Week i morgen, hvor jeg både skal til Stine Goya, Benedikte Utzon, Veronica B. Vallenes og Designers Remix. Hvis altså jeg bliver rask inden… det SKAL jeg.

In  september I’m going to this beautiful city for 4 days. Can you guess where it is?

121 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grill på stranden