Studine pastasauce

Nelly.com konkurrence

Nelly.com konkurrence

Jeg ved godt, at jeg allerede har en anden konkurrence kørende med Casio ure (find Casio konkurrencen HER), men denne konkurrence har en udløbsdato og derfor bliver jeg nødt til at sætte gang i den nu. Håber i kan finde rundt i det og ikke bliver for forvirrede! I denne konkurrence kan i vinde et gavekort på 3000 kroner til Nelly.com. Alt i skal gøre står på billedet øverst. Gå ind på siden HER og lav jeres bud på et “Back to school/work” outfit. Links’ne skal i skrive i en samlet kommentar til mig her på det indlæg. Konkurrencen slutter på tirsdag. Som i kan se på billedet, så annoncerer jeg vinderen her på bloggen d. 26. august, så skynd jer at deltage HER.

Sponsoreret indlæg

Another competition on the blog! You can win 3000 DKK for Nelly.com if you go to their site HERE and make and “Back to school/work” outfit. The competition ends on tuesday.

203 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studine pastasauce