Outfit of the day #143

Studine pastasauce

Studine pastasauceStudine pastasauce

Det her er måske ikke den mest elegante eller groundbreaking ret, men den er virkelig god og virkelig billig! Perfekt aftensmad til jer der er på SU – og så er den også nem at lave. Man skal vist være meget skidt i et køkken for at denne ikke lykkedes.

Pasta sauce (ca. 2-3 personer):

1 pakke bacon i tern (ca. 400-500 gram)
1 dåse hakkede øko tomat
1 stort øko løg (eller 2 små)
3 fed hvidløg
2 spk oregano
2 tsk paprika
ca. 150 ml øko fløde (evt madlavningsfløde, hvis man vil spare lidt på fedtet)
tørret chili efter behov
salt
peber

Steg bacon på en pande til det begynder at få farve. Snit løg + hvidløg og steg det sammen med bacon. Tilføj dåsen med hakket tomat, oregano, paprika + chili og lad det hele blive varmet godt igennem. Tilsæt fløde lidt af gangen og smag til med salt og peber.

Servér med kogt pasta – fx “muslinger” som her på billedet eller penne.

TIP: Som i kan se på billedet, så har jeg denne gang også putte lidt squash i, fordi jeg alligevel havde en halv liggende. Hvis i fx har en peberfrugt, squash eller champignon liggende, så kan de sagtens komme i også. Bare steg dem samtidigt med løg og hvidløg.

A very cheap and tasty pasta sauce: 1 can chopped tomatoes, garlic, 1-2 onions, 400 grams of bacon (cut them in small pieces if it’s big slices of bacon), 2 tablespoons oregano, 2 teaspoons paprika, a bit of dry chili, salt+peber and about 150 ml cream. Fry bacon, onions and garlic on pan. Add canned tomatoes and spices and let it get warm for a few minutes. Add cream and then serve with pasta.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #143