TILBAGEBLIK: Juli 2010

Outfit of the day #142

Outfit of the day #142Outfit of the day #142Outfit of the day #142
ASOS dressTopshop belt – Marc by Marc Jacobs bagPrimark flats

Outfittet her er fra sidste uge, da jeg var i KBH til modeugen. Jeg havde min nye kjole fra ASOS på som jeg allerede kan se rigtig mange muligheder i. Den fungerer fint alene uden så meget andet, men kan samtidigt også forestille mig den med strømpebukser, støvler og en lang cardigan til når det bliver koldere. Den tror jeg, at jeg bliver glad for! Denne gang havde jeg tilsat et blåt bælte og pink læbestift fra MAC (“Impassioned”) for at gøre det lidt mere sommerligt (selvom vi skulle tro det allerede er efterår).

I må ha’ en skøn lørdag! Jeg har været på arbejde og ser nu AAB-OB sammen med Hr. Kæreste på sofaen. Ved ikke om vi laver noget senere eller om vi bare tager en stille og rolig weekend. Det må vi finde ud af. Nu vil jeg ud og lave pizza med kartofler, bacon, mozerella, svampe og oliven.

My outfit the day last week where I attended Copenhagen Fashion Week. The dress is new and is from ASOS. I already have so many ideas to use this dress later this year when it gets colder.

12 kommentarer

 • Det lyder som en god pizza! Og kjolen er pæn… Meget fristende… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin den kjole 🙂

  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den er rigtig flot til dig 🙂 Tror bestemt også at du bliver glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jeanette

  Hej, det er måske lidt anmassende det her indlæg, men har lige lagt mærke til din blog, fordi jeg søgte en bestemt kjole. Den kjole er Elin Klings, den rosa sag. Jeg tænkte på, om jeg kunne købe den. Jeg skal nemlig til bryllup. Nu ved jeg ikke, om du fik fat i den, eller om du vil af med den – men ville lige høre 🙂 For ville hellere give dig nogle penge, så du kan vise endnu flere ting nu hvor jeg følger bloggen. 🙂

  Hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er helt okay! Den er desværre solgt videre til en veninde 🙁 Men tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Jeanette

   Det er selvf. bare helt iorden. Men når jeg nu alligevel fandt din blog, da jeg ledte efter den, og er blevet inspirreret endnu mere. Så kunne de jo ligeså godt gå til dig de penge. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh hvor er du sød! Hvis jeg stadig havde haft den ville jeg hjertens gerne ha’ solgt den til dig 🙂 Og tak fordi du nu læser med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det blå bælte til 🙂

  /Emma

  http://www.whatliesahead.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Juli 2010