Tips til tilflyttere

H&M Conscious Fall 2011

H&M Conscious Fall 2011H&M Conscious Fall 2011

Dette efterår kommer H&M med endnu en Conscious kollektion der består af tøj som er produceret bæredygtige materialer som de plejer (bla. økologisk bomuld, økologisk hamp, økologisk hør og genbrugt uld). Temaet for efterårets kollektion er “svensk folkloreromantik” og denne gang er der både tøj, sko samt boligartikler (tæppe og pude). Kollektionen bliver denne gang KUN solgt fra webshoppen og den er tilgængelig fra d. 6. oktober.

Hvad siger i til den? Jeg er fuldstændig syg med blonde kjolen. Den MÅ jeg eje (den findes også i nederdel-version). Og så synes jeg skoene er fine, men tror ikke jeg kunne finde på at købe dem, når jeg ikke kan prøve dem først, da jeg passer H&Ms sko SÅ dårligt. De er bare ikke gode til mine fødder. Den satin-lignende kjole på første billede som har samme print som skoene er også ret fin. Satin er bare et ret utaknemmeligt materiale som tit understreger ting ved ens krop som man netop ikke vil ha’ fremhævet. Så den er jeg ikke helt sikker på endnu. Jeg kunne desværre ikke finde nogen priser endnu. Hvad siger i til det?

This fall H&M is releasing another Conscious collection made of substainable materials. It’s only gonna be available on their webshop this time and not in the shops. I’m really in love with the lace dress and the shoes are cute too. It’s available from October 6th.

40 kommentarer

 • Jeg er helt vild med skoene! Hvis det ikke var fordi, at jeg pt har adresse på New Zealand, ville jeg bestille så hurtigt som muligt!
  Jeg synes også kjolen er vildt fin, og mangler lidt en hvid blondekjole, men har den ikke en lidt mærkelig længde?
  -Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, flotte, flotte sko 😀 Er også helt vild med den hvide bluse forneden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Englund

  Åh ja! Blondekjolen er simpelthen SÅ flot!!
  Er også helt vild med den grå jakke med udsmykningerne (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror faktisk at den grå ting er en bluse – men er ikke 100% sikker. Men ja, den er også cool!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg MÅ også bare have blondekjolen. Neeeej, hvor er den bare fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samano

  Jeg synes blondekjolen er okay, men har en pænere end fra primark jeg købt til min dimission så tror ikke der noget jeg skal have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhuu – boligting, hvor fedt! Glæder mig til at tjekke det ud.. Har du link til noget, så man kan lure? Kommer der også en børnekollektion?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det første, jeg tænkte, da jeg så satinkjolen var også bare: Ih, hvor fin, en skam den ville se ud af ht på mig! Jeg er lige spændt på blusen i nederste højre hjørne. En skam, de ikke kommer i butikkerne, er ikke sikker på, at jeg vil betale H&M’s fragtpris for at få lov at prøve den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej synes også det er ærgeligt St den kun kommer på hjemmesiden. Men tror alligevel at jeg bliver nødt til at prøve blondekjolen på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Må simpelthen indrømme at jeg syntes det er noget af det grimmeste H&M har lavet længe :/ er meget skuffet. Men selvfølgelig, hvis det skulle være noget, så skulle det da være blonde kjolen – tror dog man vil komme til at se utrolig “konet” ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej virkelig? Jeg er meget mere til den her end til den sidste øko-kollektion, hvor det hele var hvidt, hvidt og hvidt
   Mht blondekjolen så handler det vist bare om hvordan man styler den, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, er jeg den eneste, der har set sig varm på den flotte, broderede frakke, den midterste model har på? Den er da virkelig flot, og jeg skal helt sikkert lige have fingrene i den, når den kommer. Jeg håber bare ikke, at stoffet er mærkeligt – den ser lidt underlig ud under modellens høøjre arm, no?

  /Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er blondekjolen lækker!!! Træls kollektionen kun kommer på nettet, for der er da nogen fine ting imellem, og jeg kan bedst lide at prøve det først 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg er også helt solgt! Det havde været bedre med butikkerne, men tror nu alligevel jeg tager chancen med blondekjolen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Er også vild med blondekjolen , tror dog at jeg ville vælge udgaven i nederdel… Lige en anden ting – er det ikke i morgen at der er fashion flea i Odense?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved faktisk ikke om h&m sender til New Zealand, men jeg har ikke rigtig mod på at betale portoen tilbage, hvis de ikke passer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blondekjolen er virkelig flot, meget ladylike. Kan også rigtig godt lide den blomstrede skjorte, så yndig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej Ladies – kan fortælle at tøjet ER i butikkerne netop nu, ihvertfald her i Paris. Må dog skuffe flertallet med at blondekjolen SLET IKKE er så fin som på billedet (den findes btw også i sort med rosa underkjole), da den slet ikke er figursyet, men snare er en tunika, der giver minus form :/

  Måske tingene også kommer i de danske butikker, andet skulle da være mærkeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror at den blondekjole du har set er en anden – den har jeg nemlig også set og den er slet ikke økologisk? Så tror du mixer de to sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blonde kjolen er super nice! Så er det godt jeg snart har fødselsdag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Jeg elsker mønstret på skoene, men de ser ud som om de er lavet af træ, og det bliver nok ikke så behageligt at gå med. Blondekjolen er virkelig lækker, men det ville se bedre ud hvis den var lidt kortere og ærmerne gik til lidt under albuerne. Til blondekjolen ville det være virkeligt lækkert med bare ben og en sød lille kuverttaske og nogle lækre simple sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg frygter også at skoene er knapt så gode at gå i. Jeg elsker nu længden på ærmerne! Og røde læber vil også være fantastisk til kjolen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er rigtig fint, specielt frakken, blondekjolen og den hvide bluse. Jeg tror dog ikke at jeg ender med at købe noget af det, specielt nu hvor det kun kan købes online. Jeg bliver næsten altid skuffet over kvaliteten på H&Ms ting.

  – Betina, Styled Our Way

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er altid lidt af en sats med H&M, men tror stadig at jeg tager chancen med blondekjolen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej. Jeg modtog blondekjolen, de vinrøde/blomstrede sko og den vinrøde/blomstrede kjole i dag og WAUW de er SÅ fine alle delene!! Og jeg har det på samme måde som dig med H&M sko, men de her er bare SÅ behagelige, SÅ dejlige at gå i og så er jeg helt vild med form og farve fordi jeg bare aldrig har forestillet mig at eje noget i den form/farve. Men ville bare lige sige at hvis du kan få fat i skoene, så gør det!! De er helt bestemt det værd og meget bedre end H&M’s sko normalt er. Jeg er forelsket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Var desværre ikke så game på skoene – det jeg lurede mest på var blondekjolen. Og ja, den er gone nu 🙁 Men hvordan er den i størrelsen, hvis nu den skulle dukke op igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Åh kan se de er udsolgt på siden pt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til tilflyttere