TILBAGEBLIK: August 2010

Nivea Pure & Natural anmeldelse

Nivea Pure & Natural anmeldelse

Lad os først lige få en ting på det rene: Selvom der nederst i dette indlæg står “Sponsoreret indlæg”, så er alt hvad jeg skriver min egent selvstændige holdning. Dealen med Nivea er på at jeg skal komme med min 100% ærlige mening om disse produkter. Hvis jeg var blevet bedt om, at skrive en positiv anmeldelse uanset min egen personlige mening, så havde jeg ALDRIG takket ja. Bare så der ingen tvivl er!

Nivea er netop kommet med en ny serie af produkter som de kalder “Pure & Natural”. Det specielle ved serien er, at alle produkterne er fri fra parabener, silikone, farverstoffer, mineralske olier, aluminiumssalte og PEG-emulgatorer. Jeg synes det er skønt, at der er flere og flere mærker der får gjort deres produkter fri for mange af disse produkter.
Inden jeg starter min anmeldelse, så vil jeg gerne lige minde alle om at hud og hudpleje er enormt individuelt. Jeg har veninder der svæger til produkter som jeg har haft store problemer med – og omvendt. Vi har alle forskellige hudtyper og derfor er det lidt sværere at anmelde denne slags produkter end størrelsen på en stykke tøj. Min hud er weird – så er det sagt. Det har taget mig MANGE år at finde ud af hvad den ville ha’ og ikke ha’. Generelt har jeg aldrig været glad for cremer der er lang tid om at trænge ind – derfor er jeg de sidste par år gået over til gel’s og meget lette cremer. Jeg har det man kalder “normal hud” i fagtermer – med tendens til at fedte i T-zonen (pande, næse og hage), men kan godt have tør/lidt sensitiv hud på kinderne (det med kinderne er dog kun om vinteren, for mit vedkommende). Så giver det måske et bedre billede af om i har samme hudtype som mig.

Jeg har fået muligheden for at teste 4 af produkterne fra serien og mine anmeldelser af hver enkelt kommer her:

Moisturizing Day Cream (vejl. pris 114,95 kr): Generelt vil jeg gerne starte med at sige, at alle de 4 produkter jeg har testet dufter dejligt uden at dufte FOR meget. Denne fugtgivende ansigtsdagcreme indeholder bla. økologisk arganolie og økologisk aloe vera. Jeg har en noget besværlig hud, når det kommer til ansigtet. Min hud vil utrolig gerne have en masse fugt, men tosser omvendt ud, når cremer er for fede og for lang tid om at trænge ind i min hud. Jeg hader iøvrigt også følelsen af at rende rundt og være semi-fedtet i ansigtet, fordi cremen trænger langsomt ind. Og det er desværre tilfældet med denne creme. Min besværlige hud kunne ikke absorbere den hurtigt nok synes jeg. Hvis denne creme havde været til alt andet end ansigtet, så havde jeg været fan! (Indrømmet har jeg et par gange smurt den på mine hænder og der var den super lækker… men nok en lidt dyr håndcreme 😉 ).

Soothing Day Cream (vejl. pris 114,95 kr): Denne ansigtscreme indeholder også økologisk aranolie, men også økologisk kamille som giver cremen en beroligende effekt på huden. Desværre er lidt samme historie med denne som med den forrige. Den er for fed til min hudtype og tog lang tid om at trænge ordentligt ind. Men dufter også dejligt og ville gøre sig godt som hånd – og kropscreme.

Cleansing Milk (vejl. pris 66,95 kr): Dette er den eneste produkt jeg faktisk ikke har testet, da jeg for mange år siden fandt ud af at rensemælk og min hud HADER hinanden (eller, det er nok mest min hud der hader rensemælken… ved ikke lige hvordan det modsatte skulle komme til udtryk? Hehe 😉 ). Derfor gad jeg ikke kaste min hud ud i et eksperiment som jeg vidste den ikke ville kunne lide. (Og det ville heller ikke være fair for produktet, at jeg kom med en negativ anmeldelse, da det nærmere er typen af produkt end det er Nivea min hud i dette tilfælde ville bitche over). Så den må I selv prøve jer frem med 🙂

Cleansing Toner (vejl. pris 66,95 kr): Helt sikkert min favorit af de 4 produkter! Jeg kan huske, at min mor altid har brugt rensemælk og tonic som renseprodukter siden jeg var helt lille. Jeg elskede skintonic og “stjal” derfor tit lidt, da jeg boede hjemme (sorry, mor!). Men sjovt nok køber jeg aldrig skintonic mere – så det var faktisk lidt nostalgi for mig at give mig i kast med skintonics igen. Og det var et hit! Jeg har brugte det på den måde, at jeg om morgenen (efter jeg vaskede mit ansigt i ren vand) lige kørte en vatrondel med denne tonic henover det meste af mit ansigt. Min hud føltes efterfølgende med ren og glat – og virkede mere “klar” til eventuelle cremer og efterfølgende make-up. Skintonic har helt sikkert en fast plads blandt mine hudplejeprodukter fremover!

I kan læse mere om produkterne + vinde en rejse til Marokko HER.

My review of 4 products from Niveas new line of skin products called “Pure & Natural”. My favorite was the cleansing toner.

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: August 2010