Moussaka med kartofler og tzatziki

Nattens Dronning (or not)

Nattens Dronning (or not)Kaffe latte med extra instant kaffe i – of Urtekrams lakridsrodspulver… det får en igennem natten!

Nattens Dronning (or not)Det er bare ikke det her man har overskud til at lede i, når man bare skal bruge en enkelt lille slide fra en enkelt undervisning. Jesus christ, det tog mig 20 min at finde!

Nattens Dronning (or not)Typisk facebook-samtale med gruppemedlem Bo-pigen… vi ynker for hårdt på chatten med hinanden. Og ideen om at lave kaffe synes vi begge pludseligt er verdens bedste idé… vi er sgu ikke for skarpe kl. 03 om natten… Og læg lige mærke til hvor hulemands-agtig mit engelsk bliver klokken lort om natten: “Me go make coffee!”.

Nattens Dronning (or not)
Prinsessen aka Hr. Kæreste er helt væk… beklager det mørke billede, men han vågner sgu bare hvis jeg sætter blitz på! Gad vide hvad han siger, når han opdager det her billede på bloggen? Haha! 😀

Nattens Dronning (or not)NEJ Jeanett!! Du skal ikke sidde og vise din groupmate kjoler… du skal skrive det afsnit om målgrupperne færdig i stedet for! Især når klokken er 05 om morgenen. Jeg lærer det aldrig… (Og mangler it “u” i buy… jeg er vist mere end træt). Og ja, groupmate ville gerne se kjolen… og 2 sekunder efter prøvede jeg at overtale hende til også at købe “belønninger” til sig selv online, hvis hun færdiggjorde bestemte opgaver HAHA.

Nattens Dronning (or not)Den omtalte “belønnings-kjole”. Købte jeg den? Aner det ikke… klokken er 06 og jeg er stadig ikke færdig. Så måske, måske ikke. Kun hvis jeg bliver færdig med det lorte afsnit!

Nattens Dronning (or not)Nattens soundtrack. Uden Frk. Gaga var jeg ikke kommet igennem… “Paper Ganster” har kørt på repeat i flere timer nu (den er fra “The Fame Monster Deluxe” albummet… før verden gik af lave og hun stadig lave fantastisk, provokerende og sjofel musik. Nu laver hun kun provokerende videoer. Øv). Men den her er fantastisk… Don’t want no Paper Ganster, Won’t sign no monkey papers, I don’t do funny business, Not interested in fakers. Hør sangen nederst i indlægget!

Jaja.. weird indlæg, I know! Men jeg overspringhandler for hårdt lige nu. Klokken er snart halv syv og jeg har ikke været i seng endnu. Sidder og kæmper med lorte eksamensopgave som skal afleveres fredag kl. 12.00. Jeg har altid været en last-minute kind of girl og er det til no surprise også denne gang. Her er et lille indblik i min nat… håber virkelig snart at jeg kan gå i seng. I morgen venter nemlig endnu en all-nighter… suk.

bloglovin

27 kommentarer

 • De der all-nighters vækker (desværre) minder, var også slem til at lave tingene i sidste øjeblik i studietiden.

  Håber at du ikke er alt for smadret når du står op en gang senere i dag.

  – og jo, man har klart brug for belønninger efter eksamensopgaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg vågner nok bare først kl. 14 eller 15. Men det går nok… jeg kan sove alt det jeg vil på fredag fra kl. 12 😉 Ja, jeg lærer det aldrig det der med at være i god tid. Aldrig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyh, held og lykke og god fornøjelse med den sidste dag.
  Jeg spurter til print med min opgave nu og priser mig lykkelig for at det endelig er overstået!:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvad!
  Det her var en af de bedste indlæg jeg nogensinde har læst i bloggens verden 😀 Dejlig forfriskende og noget stort set alle kan relatere til. I love it 😉

  Håber opgaven giver god karakter, og sweet dreams 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak, hvor er det bare sødt sagt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Nathalie

  Sidder selv de har dage og skrive srp, så om jeg mangler søvn? JEP!
  Jeg efterlyser lidt et link til “belønningskjolen” – vil gerne belønne mig selv med den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh opgaveskrivning er bare ikke fun 🙁 Og kjolen er desværre udsolgt nu 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER det her indlæg 🙂 Lever på præcis samme måde for tiden, lorte bachelor 😉

  Good luck

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha tak Marianne! Og held og lykke med din bachelor! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg håber du får lidt søvn inden det går løs igen i nat:)

  Jeg er slet ikk typen der kan være så længe oppe, jeg er meget bedre til at stå op tidligt. Faktisk står jeg op kl 6:20 hver dag jeg ska i skole – og når jeg skal i praktik om 1,5 måneder så er det lige en time tidligere. Puh;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne ØJ

  Årh! Kender situationen ALT for godt – man lærer det virkelig aldrig. Held og lykke med opgaven (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Stinne… godt at høre at jeg ikke er den eneste last-minute girl 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blev kjolen så købt? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja 😉 Blev færdig med “nattens” opgaver kl. 08 i morges.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke nok med at du lægger et billede op af ham hvor han sover, så kalder du ham også prinsessen! Jeg havde ikke været glad for det! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   HAHAHA Lasse! Havde du givet mig en skideballe, hvis det var dig?
   (Jeg ved kan slippe afsted med billedet her… jeg fniser bare lidt og smiler sødt til ham, og så synes han bare jeg er sød og lidt fjollet! 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha.. Håber du ligger og får lidt søvn nu 😉 Hvilken hjemmeside er kjolen fra? Den er virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg fik sovet helt vildt igår! Det var virkelig tiltrængt! Den var fra ByFlou, men er desværre udsolgt nu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det minder mig så meget om mine tre år på ML eller i hvert fald to af dem :s Jeg lærte aldrig og få skrevet mine afleveringer færdig inden den sidste dag, så selvf. sad jeg til lort om morgenen og skrev den færdig, mens jeg sad og så serier 🙁 Nogle gange fik jeg slet ikke sovet, og da jeg skrev SRP, sov jeg ikke 3 dage i træk, og den dag, jeg skulle aflevere opgaven, havde jeg slet ikke fået sovet. Desværre sker det samme helt sikkert fra september, når jeg (forhåbentlig) starter på uni 🙁 Great.
  Men held og lykke med det sidste!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fab indlæg for os andre at vågne på 🙂

  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Laura! Det er jeg glad for at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  HAhaha.. Virkelig sjovt indlæg. Jeg kender det SÅÅÅ godt. Jeg sidder med mit speciale, der skal afleveres i januar og kæmper for at kunne holde bare en pixismule jul og nytår… eller det bilder jeg mig selv ind.. – hvad laver jeg dog herinde??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe tak 😉 Åhhh jeg er dog glad for at kunne holde jul og nytår… skal først forsvare min opgave d. 19. januar, så tiden fra nytår og indtil der er rigeligt tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Åh Fronter…Verdens væreste system…EVER! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Totalt! Jeg HADER det også. Totalt uoverskueligt. “Skolekom” som vi havde i gymnasiet var SÅ meget nemmere (selvom jeg også hadede det dengang haha).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moussaka med kartofler og tzatziki