Hotel: The New Yorker hotel

Året der gik 2011

Året der gik 2011Året der gik 2011Året der gik 2011Året der gik 2011

Jeg troede faktisk, at jeg havde timet det her indlæg til at udkomme mellem jul og nytår, men opdagede lige igår, at det ikke var. Så det får I nu 🙂 Indlægget her er virkelig blevet en tradition nu. Har lavet det hvert år siden jeg startede bloggen. Kort og godt så prøver jeg at gøre lidt status over det forgangende år.
Sidste år håbede jeg, at jeg ville blive færdiguddannet multimediedesigner og det ønske blev heldigvis opfyldt i sommers. Jeg forudså ikke det babyboom der pludseligt skete i vores omgangskreds og bestemt heller ikke den absurd kolde og våde sommer. Det må 2012 godt gøre bedre! Desuden tror jeg ikke, at jeg havde forudset at jeg nu ville sidde og tjene den slags penge som jeg gør på bloggen. Det har overrasket mig.

Tak til alle jer der har læst med i 2011 – både jer der har læst med endnu længere end det og tak til jer der er kommet til i løbet af 2011. Jeg sætter så stor pris på at I er med herinde og i dette tilfælde er tak virkelig et fattigt ord. Men TAK <3 Jeg glæder mig til 2012 og til at dele det hele sammen med jer! Fashion køb såvel som rejser og private højdepunkter!

Beskriv 2011 med 3 ord:
Langt, lærerigt og spændende!

Hvilke rejser var du på i 2011?
Jeg var i Barcelona med Hr. Kæreste i marts. Sommerferien i juni/juli gik til USA (New York og Boston) og så var vi også på en kort tur til Bergen (Norge) i september.

Har du allerede nogen planer for rejser i 2012? Og hvis ja, hvilke?
Ja, Hr. Kæreste og jeg smutter til Kap Verde her i januar. Og så ligger sommerferien allerede fast: sydfrankrig med gode venner (og måske road tripper vi derned og derved snupper et par byer mere på vejen). Vi pønser måske også på en rejse mere, men det er ikke besluttet endnu. Men vi kigger på lidt forskellige destinationer 😉 Jeg bliver aldrig træt af at rejse og hvis jeg ikke er på min. 2 rejser om året, så tror jeg at jeg dør en lille smule indvendigt.

Bedste bog du læste i 2011:
Jeg fik startet på 2 bøger, men har ikke færdiggjort nogen af dem. Jeg har dog planer om at sluge min. 1 bog i løbet af vores ferie på Kap Verde, så det får jeg lavet om på i 2012.

Bedste film du så i 2011:
SVEND (fuck jeg græd SÅ meget!)
X Men: First class
The Kings Speech
To på Flugt (Disney)
The Help

Bedste ting der skete i 2011?
Jeg blev færdiguddannet multimedie designer! Det var sgu stort!
At jeg i 2011 begyndte at tjene penge på at blogge.
Vores bedste venner fik en lille datter som automatisk har fået en plads i vores hjerter!
Åndenød da jeg stod på Top of the Rock i New York og kiggede udover hele Central Park og resten af Manhatten. Surrealistisk og en følelse jeg aldrig vil glemme!
Rød regering! 😉
De fantastiske fester vi holdte – bla. vores tapas-aften (som vi har planer om at gentage i 2012), min Mad Men fødselsdag og Hr. Kærestes superhelte fødselsdag. Fantastiske aftener takket være vores søde venner!
At bloggen stadig bare vokser og vokser. Jeg forstår det stadig ikke her efter 3 år. Men jeg kan kun takke jer. Af hjertet TAK! <3

Hvad lavede du sidste år på nytårsaften kl. 23.59?
Der stod jeg i vores egen stue på vores sofa samme med bla hende HER og var klar til at hoppe ind i det nye år. Bagefter var der champagne en masse og så ud og se på fyrværkeri. (Og at vi efterfølgende smækkede hele selskabet ude, fordi hverken jeg eller Hr. Kæreste havde taget nøgler med taler vi ikke om 😉 ).

Hvordan skal du fejre nytår i år?
Vi holder endnu en gang fest hos os selv. Vi bliver 14 venner til spisning (3-retters und alles!) og så kommer der en enkelt eller to mere forbi efter maden. Det glæder jeg mig virkelig til 🙂 (ja, den aften er jo så overstået 😉 Og den var god!).

Hvad ser du frem til i 2012?
Rejserne! (som altid 😉 ). De er virkelig mine højdepunkter hver år!
Jeg glæder mig til barnedåb/navngivningsfester, bryllupper og endnu flere kommende babyer i omgangskredsen.
Jeg har selv en masse ideer som jeg godt kunne tænke mig at gøre noget ved karriere-mæssigt. Måske skulle 2012 være året, hvor jeg giver en enkelt eller to af dem et forsøg?
Selvfølgelig er jeg også spændt på hvad der sker med bloggen. Hvert år overrasker mig, når det kommer til den!

Hvad ser du IKKE frem til i 2012?
Eksamenerne står altid på min hade-liste.
Selvom jeg elsker alle babyerne der nærmest skyder ud af vennerne pt (haha, charmerende beskrevet, ikke? 😉 ), så skræmmer det mig også at alle er nået til det sted i deres liv. Det får mig til at føle mig gammel og til at føle at alt som vi kender det med spontane sommerfester og grillaftener, ferier hvor man godt kan ligge i sprut flere dage osv snart er slut. Det gider jeg altså ikke ha’ at det skal være!

Har du planer om at få børn i 2012?
You’ll never know. Der prøves dog ikke endnu og jeg er ikke gravid nu 🙂 Jeg vil blive overrasket, hvis det bliver i 2012 at det sker.

bloglovin

16 kommentarer

 • Suk, den der Gestuz-kjole… Hvis den er bare halvt så smuk på mig, som den er på dig, så skal den altså ind i min garderobe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Miriam <3 Men det er jeg nu sikker på at den ville være!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Billedet med alle blomsterne er altså stadig virkelig smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Jeanette! Jeg er også vild med de billeder vi tog den dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh, jeg har det på samme måde i forhold til baby´er i vennekredsen. Og desværre så sker der det, at fest og halløj forsvinder meget..:( suk, det er så trist, når man ikke selv er nået til det punkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, man føler lidt en era pludselig er slut, ikke? Mine forældre siger, at det kommer lidt igen når ungerne bliver større, men det er der sgu mange år til. Især hvis vennerne får børn forskelligt i forhold til hinanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej jeg skulle lige til at spørge, hvornår I selv skulle have et barn – og så kom det lige sidst i indlægget.. Jeg stemmer for! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ihhh så rotter du dig sammen med min kæreste 😉 Det er mig der tøver lidt og ham der rigtig gerne vil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Nu håber jeg ikke jeg spørger for personligt (hvis man kalde det det), du behøver ikke nævne noget beløb

  Men studsede lidt over at du skriver at du er begyndt at tjene penge på bloggen?, måske er jeg bare totalt blondine blank, men hvordan tjener man penge på en blog? jeg troede det kostede penge at have en blog, så jeg er lidt forvirret, hehe;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg får penge fra de reklamer du ser på bloggen og for de sponsorerede indlæg jeg laver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Heh kan sagtens forstå dig på det punkt med baby. Det er lidt mærkeligt ikke selv at være der. Den ene dag synes jeg, at et barn er en fantastisk idé, den næste ku’ jeg aldrig drømme om at få en baby.
  Tror ikke man skal fokusere på de “ting” man ikke længere kan, men de muligheder det rummer 🙂 Og I har jo været kærester læææænge – men det er selvfølgelig ikke nogen garanti for, at man har lyst endnu… 😛
  Synes det er sødt, at din kæreste er klar på det. Det er da lidt romantisk ikk??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, det er bestemt romantisk! Det gør mig også blød i knæene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa folkens!
  Hvis i har lyst må i meget gerne tage jer et kig på min blog – Den handler om mode, skønhed og så alt det der ellers hører til som ung! http://shutupandenjoylife-katja.blogspot.com/

  Xoxo Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hahahaha!!! “Jeg prøver dog ikke at blive gravid og det ville undre mig hvis det var i 2012 det sker” *fnis* ❤️ savner altså bøllen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha mus, jeg kunne sgu da ikke skrive “ja, vi starter med at prøve her fra 1. januar af”! Så der røg en lille hvid løgn der 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   I know… Men stadig væk

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel: The New Yorker hotel