Back from Sweden

Oscars 2012 – Best dressed

Oscars 2012 - Best dressed
Milla Jovovich in Elie Saab

Kvinden der uden tvivl topper min “Best dressed” liste the Oscars i år er Milla Jovovich. Hun så helt fantastisk ud i den hvide one shoulder paliet kjole. Og så spiller både hår og røde læber også bare. Jeg kan virkelig ikke sætte en finger på dette look overhovedet. Aftenens favorit, uden tvivl!

Oscars 2012 - Best dressed Jessica Chastain in Alexander McQueen

En anden favorit var Jessica Chastain (kendt fra filmen “The Help”) i en smuk Alexander McQueen kjole. Der er noget helt royalt over hele hendes look og kjolens farver passer perfekt til hendes hår.

Oscars 2012 - Best dressed
Rooney Mara in Givenchy

Milla J var ikke den eneste kvinde i hvid som jeg faldt for. Rooney Mara (hun spiller Lisbeth Salander i den amerikanske version af Mænd der hader kvinder) var i en smuk, smuk kjole fra Givenchy. Jeg elsker kjolens enkelthed, men samtidigt smukke skulpturelle detaljer. Og så får jeg lidt moderne Audrey Hepburn-wibe fra hende, hvilket jeg elsker.

Oscars 2012 - Best dressed
Emma Stone in Giambattista Valli

Nu har jeg fulgt med på NRK1 og der dissede de virkelig Emmas kjole rigtig meget – hvilket jeg slet ikke forstod. Jeg synes hun så super skøn ud. Farven var så smuk til hende og jeg synes sløjfen var en skøn detalje. Jeg kan dog godt være en smule farvet af at jeg bare ELSKER Emma Stone. Jeg synes hun er smuk, sjov og virker super sympatisk.

Oscars 2012 - Best dressed
Leslie Mann in Roberto Cavalli

Leslie Mann’s kjole sad som smurt på hende og den smukke mørkeblå farve sammen med de mange palietter var et godt match. Hun var elegant uden at være kedelig synes jeg. Håret kunne dog godt ha’ været lidt mere spændende, men smykkerne var perfekte til!

Det er mine best dressed to Oscar showet 2012. Jeg blev ikke helt blæst bagover af nogen af damerne på den røde løber i år, men jeg svajede dog let efter at ha’ set Milla 😉 Jeg overvejede også at putte Gwyneth Paltrow på min liste, da jeg synes hendes hvide sæt med den smukke kappe/jakke var virkelig fierce (se det HER). Dog ombestemte jeg mig, da jeg så hende senere på aftenen uden kappen, fordi kjolen inden under var virkelig plain og ikke noget specielt. Så et skulderklap til Gwyneth for den fierce kappe, men dog ikke nok til at give hendes plain kjole en plads på min liste. I kan se hende uden kappen HER. Jeg skal selvfølgelig nok også komme med min worst dressed, fordi dem var der også nogen af 😉

My “Best dressed” at the Oscars 2012.

bloglovin

28 kommentarer

 • Laura

  Jubii indlægget jeg altid venter på fra dig – kan godt lide dine kommentarer til kjolerne og er meget enig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Laura! Jeg kommer selvfølgelig også med min worst dressed 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Så lidt og den liste glæder jeg mig mindst ligeså meget til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dine lister og er helt enig med dig 🙂 Glæder mig dog virkelig også til din “Worst dressed”.

  http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er enig med dig i de 3 første, men Emma Stones kjole er virkelig grim! hendes hals forsvinder jo helt i den kæmpe sløjfe og hendes hoved mister fokus – nej den kjole gør altså intet godt for hende :/ Synes farven er okay – men ikke noget vildt. Den her vil nok ryge på min ‘worst dressed’ liste – jeg kan slet ikke lide den :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, det forstår jeg ikke. Hun er også på flere Best dressed lister i dag. Men sådan er vi jo forskellige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH, ja hvor var hun dog smuk, Mila Jovovich! Var virkelig imponeret. Og vil gerne giftes i noget lignende 😉
  Synes virkelig også at Glenn Close så fantastisk ud! Den flotte kjole samt blazer spillede virkelig. Tænk at man stadig kan se så godt ud på Red Carpet i en alder af 60 (?) – den er sgu svær at toppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, Milla lignede en drøm… den måtte også godt blive min brudekjole en dag 😉 Glenn Close så smuk ud, og især alderen taget i betragtning, men selve sættet var jeg ikke så vild med. Det var lidt for slut-90er/start 2000 agtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På TV2 Film var de danske “eksperter” meget vilde med Emma Stones kjole.
  Jeg synes også den er fed, fordi den skiller sig ud og fordi hun til prisuddelinger har for vane at “larme” lidt i tøjet. Men minder den ikke også meget om en Nicole Kidman havde på for et par år siden?

  NB – Hendes performance som prisuddeler sammen med Ben Stiller var outstanding!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg kan godt lide Emma fordi hun tager lidt chancer, men træder aldrig ved siden af. Jo, Nicole Kidman har på et tidspunkt har noget lignende på i hvid… kan dog ikke huske om det var til Oscars

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne+Sofie

  Jeg er også ret enige i dine best-dressed!
  Åh, hvem der bare var inviteret til Oscar uddelingen!!

  Glæder mig til din worst dressed – for søren jeg spottede også en del forfærdelige kjoler!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe fedt vi er enige 😉 Ja, der var virkelig nogen der skød helt ved siden af i nat

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cutypie

  Er ikke helt enig med din liste 😉 ELSKEDE Gwyneth´s look ! Tom Fords Fantastiske kjole skal heeelt klart på min liste. 😉 Angeline så også helt fantastisk ud! Elskede også Michelle Williams´Mia Farrow look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Angelina lignede noget der var løgn… hun ser mere syg ud for hver dag der går. Det ville jeg bare ikke belønne. Desuden var det bare en sort kjole, as always. Og Michelle Williams var jeg vildt skuffet over, desværre. Men hun har også haft en virkelig ustabil awards-sæson. Det ene øjeblik har hun lignet en million og næste øjeblik har det været helt forfærdeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jane

  Elsker dine best/worst lister som altid kommer 🙂 Det er rart at tjekke ind om morgnen og se om vi er faldet for de sammen.!
  Kan kun give dig ret.! Milla J. så virkelig godt ud. Syntes også at Cameron Diaz’ lyse Gucci kjole var noget så flot -og det var pænt at hun (endelig) ser pæn ud 🙂
  Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg elsker eller hader Angelina Jolie’s meget enkle Versace kjole. Hendes meget lyse hud og røde løber ved jeg ikke om klæder eller gør det hele for dramatisk..
  Jeg syntes Sandra Bullock’s Gucci kjole var alt for meget, den passede ikke til en Oscar fest og så virkelig mærkelig ud på dens todelte måde med guld-halløjet på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilei

  Jeg elsker Emma Stones kjole. Nu så jeg ikke selv hverken the red carpet eller selve uddelingen, fordi jeg meget simpelt ikke kan holde mig vågen. Men hold da op hvor er den smuk. Jeg tror jeg synes det er den flotteste af dem alle (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back from Sweden