Mad på Kap Verde

Outfit of the day #161

Outfit of the day #161Outfit of the day #161Outfit of the day #161Outfit of the day #161
Vero Moda dress HERGina Tricot beltASOS wedges HERTokyo Jane braceletGina Tricot bracelet – La Chance bracelet

Endnu et outfit fra Kap Verde! Jeg elsker stadig min pink Vero Moda kjole højt og havde virkelig savnet at have den på, så den røg selvfølgelig med i kufferten. Elsker simpelthen farven så meget! Bæltet er iøvrigt nyt, købte det inden vi tog afsted – det får lige sit eget indlæg en af de næste par dage 🙂 Billederne er igen taget på hotelområdet som var så fint med små stier og masser af palmer.

I dag er jeg taget til København for at deltage i modeugen. Jeg deltager kun 2 dage og har valgt de shows jeg selv finder mest interessant. Jeg glæder mig især til Gestuz i morgen. I dag står det på Vero Moda event, noget spændende rejse-relateret samme med hende her og så Designers Remix og R/H. Fredag har jeg 5 shows, så der er lidt at se til. Men jeg glæder mig rigtig meget. Også fordi jeg skal se nogle af vores bedste venner og deres søde lille baby Rosa som bare bliver stor alt for hurtigt!

Another outfit from Cape Verde. I just love my pink dress from Vero Moda! Today I’m going to Copenhagen to take part in Copenhagen Fashion Week.

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad på Kap Verde