Fashionweek MIX

Outfit of the day #163

Outfit of the day #163
Outfit of the day #163
LOVE dress HERASOS wedges – La Chance bracelet – Gina Tricot bracelet

Jeg har lige et par outfits fra Kap Verde endnu, så jeg håber de kan varme lidt hjemme hos jer. Det er jo ikke ligefrem 27 grader herhjemme i øjeblikket 😉 Outfittet her fra den dag hvor Danmark spillede EM finalen. Som jeg vist har nævnt før, så siger håndbold mig ikke det helt store (og jeg spillede det endda i flere år som teenager… højre bak, wuhu!), men Hr. Kæreste går desværre op i det. Derfor gik jeg med til at vi gik ned på en bar i selve Santa Maria by og så kampen. Baren er nemlig ejet af en dansker, så der var pyntet om med danske flag og stedet var proppet med danske turister. Det var en ret sjov oplevelse og Hr. Kæreste var glad 😉

Kjolen er fra LOVE fra sidste år – jeg har bare ikke haft mulighed for at vise jer den endnu. Den krydser virkelig fint på ryggen, ved ikke lige hvorfor jeg ikke tænkte på at tage billeder af det også. Koden GIFT10 giver forresten £10 rabat på LOVE lige nu. Gælder for køb over £40 og er t.o.m d. 13. februar.
Jeg har en del Kap Verde billeder endnu. Skal jeg lave endnu et “Kap Verde Mix” eller har I fået nok? 🙂

Another outfit from Cape Verde on the day where we went out to find a bar that showed the European final in male handball because Denmark was playing. And we won! 🙂  The dress is from LOVE and the discount code GIFT10 takes off £10 on every order over £40. It’s valid until February 13th.

bloglovin

20 kommentarer

 • Synes LOVE laver så mange fine kjoler. Jeg har også et par stykker derfra 😉 Og NEJ, mere sol og sommeroutfits 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de laver virkelig mange ting! Ok, så må jeg hellere lave flere af de indlæg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg stemmer for et Kap Verde mix. Jeg synes, det kun er rart med nogle solrige billeder, når vejret udenfor her i DK er så ‘trist’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Super, så laver jeg et mix mere til jer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin kjole! Den tror jeg at jeg snupper i en sort. Jeg var lige inde på Love’s hjemmeside og kan se at de har gratis fragt til DK for tiden. Derudover fandt jeg også en kode på 10 % på nettet: LOVE10.

  Men jeg kan ikke finde ud af hvilken størrelse jeg skal tage den i. Jeg er normalt 36/S i toppe og 38/M i bukser/nederdele – skal jeg så tage S/M eller M/L? Jeg kan huske du har skrevet at de er lidt små i størrelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de er små, jeg er en 38/40 og har dem i M/L.

   LOVE10 giver £10, ikke 10% 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Endnu bedre!! Jeg så bare at koden virkede og gik ud fra det var i %

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hov nej, det er GIFT10 der giver £10 – delte den på min facebookside igår. Måske skulle jeg også lige tilføje den her i indlægget 😉 Og den gælder t.o.m. 13. februar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad gør du så egentlig med bh? Har du en der krydser på ryggen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har ingen bh på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender slet ikke mærket, det ville være lækkert med et par indlæg omkring det 🙂
  den klæder dig rigtig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone-noa

  Har et spørgsmål mht. den hjemmeside kjolen er fra 🙂
  – Kommer der told osv, hvis man køber derinde fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope, det gør der ikke. De sender fra England, så det er indenfor EU 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du lækker med den kjole. klæder dig virkeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh de ben, Jeanett. Av hvor må det have gjort ondt altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gjorde SÅ nas i lang tid. De er heldigvis blevet normale nu. Dog med en rimlig ujævn tan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh, hvor ser det dejligt ud at spankulere rundt i kort kjole … SUK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er virkelig også noget jeg har savnet! Glæder mig allerede til at jeg kan gøre det igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionweek MIX