Outfit of the day #174

Køb: Gule blonder

Køb: Gule blonder
Jer der følger med på facebook (HER) ved at jeg tidligere i dag hintede, at jeg havde købt en smuk, smuk kjole. Og her er den! Jeg spurgte i sidste uge om hjælp (også på facebook – se!, jer der ikke følger med derinde går glip af mange hyggelige stunder 😉 ) til at finde den perfekte gule kjole og der var et par af jer der linkede til den her. Og jeg var solgt med det samme! Jeg er helt vild med blonder og den smukke gule farve kombineret… den er perfekt! Skal til 3 stks dåb indenfor de næste 3 mdr og den her ryger bestemt på til minimum en af dem. Ved allerede lige hvordan den skal styles 😉

Kjolen er fra mærket Darling, men er købt på ASOS. Lige nu er der 20% rabat på den (sat ned fra £75 til £60), men det varer kun indtil onsdag morgen og derefter ryger den tilbage til normalpris. Den findes også i lyserød og blå HER.

I just bought this beautiful yellow dress from Darling. I can’t wait for it to get here! Find it HERE on ASOS.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

15 kommentarer

 • Guuuuuuud, hvor er den smuk! Jeg ville ønske, den var en smule mere nedringet. Os med (meget) store bryster får endnu større bryster af den udskæring der… Men den er da lige dig! Glæder mig til at se den på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan godt følge dig, men omvendt bliver det måske lige meget hud, når den også er kort? Tænker ihvertfald det havde været for meget hud til kirke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da også virkelig super sød. Elsker også blonder og gul! Så den er i sandhed perfekt! Må se om jeg ikke kan finde noget ligende i England til en lidt billigere pris. Glæder mig til at se den på. Du bliver så smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tak <3 Håber du har heldet med dig i England! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Årh, den er pæn! Ved du noget om, hvordan Darling er i størrelserne?
  Jeg plejer for det meste at være en 36 i kjoler, men nogle gange er det 38. Så kan ikke finde ud af om jeg skal ta’ den i 10 eller 12.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre. Det er mit første Darling-køb nogensinde! Men du lyder som en 10er. Jeg er 38/40 og jeg plejer at være en 12er hos ASOS.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Den er smuk! Hvad blev der egentlig af den røde blondekjole, du havde fået din veninde til at sy? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  WUAW den er sørme fin. Må erkende jeg var skeptisk da du annoncerede du søgte efter en gul kjole, men jeg tager det tilbage og vil glæde mig til at se den på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe kan jeg godt forstå du var! Det kan også gå helt galt med gule kjoler 😉 Men den her er bare så smuk! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er den fin og flot! Den ville være så flot med røde læber til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, eller pink læber! Tænker lidt at min læbestift fra MAC “Impassioned” vil være smuk til! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis! Så lækkert et look. Glæder mig til at se det “in action”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den dog sød! Er glad for du fik fundet noget. Gul er sådan en undervurderet farve, synes jeg 🙂

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Me too! Er glad for at den er så moderne denne sæson! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #174