Kusmi, IKEA og Bitterfissen

Outfit of the day #168

Outfit of the day #168Outfit of the day #168Outfit of the day #168Outfit of the day #168
Motel dressH&M cardigan – ASOS wedges

Jeg har lige endnu et outfit fra turen til Sverige (og I får billeder fra selve turen i aften!). Jeg havde endnu ikke fået brugt min turkise leopard kjole, så synes det var på tide! Den nemme løsning ville være, at style den med sort, men som den farveglade pige jeg er, så synes jeg det var sjovere og så federe ud med en bordeaux cardigan. Cardiganen er iøvrigt ny, fra H&M til 199 kr og den er meget mere varm bordeaux i virkeligheden. Billederne her blev lidt blå i farven pga de indstillinger vi legede med på kameraet (men det kan jeg nu rigtig godt lide!). Jeg vil ha’ den der svenske muddervej så jeg altid kan tage outfit billeder der. Jeg elsker den!

I aften skal jeg i teateret til premieren på et stykke som jeg selvfølgelig ikke kan huske navnet på nu haha – flot Jeanett. Men hvis det er godt, så skal jeg nok fortælle jer om det herinde 🙂 Jeg skal iøvrigt lige ha’ fundet ud af hvad jeg skal ha’ på… det har jeg ingen anelse om endnu.
Husk nu at suge alt det her forårsvejr til jer, fordi i næste uge lover de sgu sne og dagsfrost igen! Jeg elsker sne, men vejret måtte godt lide bestemme sig for om det er vinter eller forår, så man ved hvad man dealer med.

Another outfit from my weekend in Sweden. I love these blue and dreaming pictures!

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

12 kommentarer

 • Fine billeder:) Hvordan har du indstillet kameraet for at opnå denne dybde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kræver først og fremmest et fast objektiv, dit kamera med alm linse ville ikke kunne gøre det her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Sofie

  virkelig flot farve sammensætning + kjolen er super flot til dig, især længden synes jeg virkelig er god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej folkens!
  Hvis i har lyst må i meget gerne deltage i mit give-away jeg har kørende på min blog for tiden!
  Xoxo Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ingen af den slags reklamer i kommentarfeltet, tak. Desuden er det ulovlig konkurrence, da du ikke må bede folk om at dele på facebook som et konkurrencekrav.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ren nysgerrighed, men er det virkelig ulovligt? Synes man ser det over alt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jep, det er forbudt ifølge facebooks egne regler. I know, det er bare fordi folk ikke sætter sig ind i reglerne. Men det er verboten på FB 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for opklaringen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Var så lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig nogle fine billeder! Jeg synes at kjolen og cardiganen passer fantastisk sammen – farverne komplimentere hinanden virkelig godt.
  Desuden sidder kjolen perfekt på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Simone! <3 Ja, jeg synes også farverne komplimenterer hinanden rigtig fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kusmi, IKEA og Bitterfissen