Craving: Gestuz kjole

Outfit of the day #179

Outfit of the day #179Outfit of the day #179Outfit of the day #179Outfit of the day #179ASOS jacket – VILA top – Gina Tricot skirt – Bianco boots – La Chance bracelet – Gina Tricot bracelet – H&M ring

Hvor er det skønt, at det er ved at blive lidt lunere i vejret igen – og at man kan se i skoven, at de grønne farver virkelig er ved at komme frem på træer og buske! Det har jeg virkelig ventet længe på! Den anden dag, da jeg ledte efter noget tøj i mit walk-in (som jeg ikke fandt, typisk… er jeg den eneste der hele tiden ikke kan finde flere stykker af mit tøj?!), så fandt jeg istedet denne gamle top fra VILA (som jeg ledte efter for flere måneder siden, men dengang ikke fandt… typisk igen). Det er simpelthen så længe siden at jeg har brugt den (hence it being væk 😉 ), så jeg besluttede med det samme at jeg ville hoppe i den i løbet af ugen. Synes simpelthen farven er så sart på den fine måde og at den spiller rigtig fint sammen med en mere kantet pleather nederdel og læderjakke.

Og så vil jeg gerne lige give probs til min meget søde kæreste – synes simpelthen at billederne her blev så smukke. Lyset er sååå fint <3 Glæder I jer til weekend? Jeg glæder mig især til på søndag, hvor jeg skal i zoo med de bedste mennesker i verden! 🙂

My outfit from yesterday. The top is old and I thought I’d lost it, but I just found it again. Love!

bloglovin

24 kommentarer

 • Malene Wallin

  Mega lækre billeder og lækkert outfit, nederdelen klæder dig virkelig godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WHAT A….. B-E-A-utiful woman! Hvor ser du bare godt ud Jeanett!
  Kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du kan godt give ros til Hr. Kæreste, for hold da op det er nogle lækre billeder. Jeg er helt vild med at baggrunden er ret sløret, men at de flotte farver stadig kommer frem.

  Og du ser super smuk ud!

  God weekend til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Pernille – jeg skal nok videregive rosen 🙂 Ja, jeg elsker også det seneste objektiv jeg købte som laver de fine slørede bagrrunde 🙂 God weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Du ser jo (som altid) virkelig skøn ud!
  Og kast også lige en omgang ros afsted til Hr. Kæreste for mig (er sikker på det vil give ham lyst til at tage ENDNU flere, lige så fine, outfit billeder 😀 ).
  God weekend!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Anne Sofie! Hehe ja, ros har normalt den positive effekt hos især mænd 😉 Vi håber at han bliver endnu mere vild med at tage outfit billeder til bloggen 😉 Og god weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er virkelig nogle lækre billeder!
  Og du ser super godt ud Jeanett.

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Stine, det er jeg rigtig glad for at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Tjørnelund

  Super flot outfit!
  Og du ser jo godt ud som altid 😉

  Knus
  http://emma-tjoernelund.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sikke nogen gode billeder 🙂 Den bluse klæder dig virkelig godt!

  P.s. Kender godt det der med, at tøjet nogengange forsvinder.. Virkelig irriterende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Emma! Hehe ja det sker ALT for tit, synes jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, kender godt det der med, at ens tøj bliver væk – det er i hvert fald ikke et tegn på, at man har for meget 😉 Lige inden jeg i januar tog til USA for 5 måneder, forsvandt HELE min neglelaksamling også, simpelthen pist væk – men det var da en meget god undskyldning for at gå amok i neglelakskøb herovre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, det er SÅ træls! Og ja, så bliver man jo nødt til at købe ny neglelak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det virkelig nogle smukke billeder, og den top der – den er virkelig også smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fandt den heldigvis i tide Jeanett, eftersom farven er fremme lige nu 😉

  Smukke billeder og smuk pige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tak Ida, hvor er du sød! 🙂 Ja, god timming at finde den nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare super fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er virkelig syg med de støvler du har på!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Craving: Gestuz kjole