Fødselsdagsønsker

Outfit of the day #186

Outfit of the day #186Outfit of the day #186
Gina Tricot blazer – Gina Tricot top – Gina Tricot skirt – Primark flats

Jeg har lidt dårlig kamera-karma i øjeblikket… det må virkelig godt stoppe inden vores ferie i næste uge! Dårlig kamera-karma imens man er på ferie er ikke lige sagen. Nå, men jeg prøvede at tage outfit billeder i lørdags efter jeg havde været på arbejde (også derfor at jeg ser lidt træt ud + at hele mit outfit er Gina Tricot… det skal det jo være på arbejdet 😉 ) og kameraet gik død efter få billeder. Så jeg nåede kun at få disse to nogenlunde brugbare billeder ud af det. Men I kan se den nye mintgrønne nederdel på og det var der mange af jer der havde efterspurgt, så I kan bedømme længden.

Tanktoppen med Marilyn Monroe er også ny, men er desværre helt gone nu (den var også med James Dean og Lady Gaga – 3 seje, seje mennesker!). Nederdelen er væk på webshoppen, men der er stadig masser af den i butikkerne. Den findes i 4 farver (lavendel, mintgrøn, beige og sort) og koster 249 kr.

A lot of you have asked to see my new mint green skirt from Gina Tricot “in action” – so here you go! 🙂

bloglovin

17 kommentarer

 • Ihhh, jeg kan rigtig godt lide stylingen af den mintgrønne nederdel, med den grafisk sort-hvide t-shirt <3 <3 Me likey!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak smukke <3 Er også både glad for nederdel og top… who doesn't like Marilyn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud!
  Jeg ville også have købt den, men jeg ligner altså bare en lille, tyk prop i nederdele – der er bare intet at gøre, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot en nederdel!! 😀

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med din blazer og din t-shirt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F fucking crimerider

  SKAL i have ginatricot tøj på? 😀

  knus
  F

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja 🙂 Det er meget normalt når man arbejder i tøjbutik 😉 Det skal man også i alle Bestseller butikkerne; VILA, Vero Moda, Only osv.
   Vi skal have GT tøj på, men det behøver ikke at være nyt. Så jeg må godt have en kjole der er 1 år gammel på fx. Min blazer på billedet er fx helt tilbage fra da vi åbnede for 2 år siden og den bruger jeg stadig hele tiden på arbejdet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er da altid noget i må bruge tøj der ikke er i butikken pt. Det måtte min veninde i Vero Moda ikke, da hun arbejdede der. Der måtte de kun bruge det der var i butikken, pånær smykker, sko, strømpebukser mv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det må vi heldigvis godt. Ellers så kunne vi ikke lave andet end at købe nyt tøj hele tiden. Vi fik et sæt tøj gratis da vi startede og derefter har jeg kun købt tøj, når der har været noget som jeg virkelig gerne ville ha’ (og det er der nok af alligevel 😉 ). Jeg mener også, at der er nogle regler om, at hvis arbejdspladsen kræver at man gør i noget nyt HELE tiden (fx ligesom Vero Moda), så skal medarbejderne ha’ det til indkøbspriser. Dvs vi er nede på 20-50 kr for toppe osv.
   Vi skal ikke, men har alligevel en rigtig god medarbejder rabat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovely lady! Er helt vild med din fine mintfarvede nederdel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvordan er størrelsen i forhold til din blazer? Jeg har nemlig kig på Amelie blazeren fra GT, og vil gerne have den oversize. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvor ser det sødt ud! Kan man stadig få den nederdel fra ginatricot, og måske i hvid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har jeg allerede svaret dig på alle de andre steder du har lagt samme kommentar 😉 Jeg arbejder ikke i GT længere og nederdelen er fra sidste sommer, så det tvivler jeg stærkt på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsønsker