Ruten

15 flade sandaler

15 flade sandaler
1. River Island £40   2. Topshop £40   3. ASOS £35   4. Topshop £48   5. ASOS £16   6. ASOS £35   7. ASOS £16   8. H&M 179 kr 89,50 kr   9. Topshop £30   10. ASOS £30   11. Topshop £25   12. ASOS £20   13. Topshop £26 £12   14. Mango 399 kr   15. ASOS £15

Jeg føler egentlig at jeg har fået købt det jeg har brug for denne sommer, når det kommer til tøj. Jeg synes dog, at jeg godt kunne bruge et par flade sandaler mere (som ikke er sorte), men jeg kan ikke rigtig nå at bestille nogen online, så derfor holder jeg øje på selve ferien. Jeg faldt for et par i ZARA i Lissabon, men de havde ikke min størrelse, så dem vil jeg holde øje med når vi lige er en enkelt dag i Barcelona.

Jeg har her samlet 15 fede flade sandaler… hvis jeg kunne nå at bestille dem hjem i tids nok til ferien, så var jeg nok hoppet på nr. 4, 7 eller 15. Jeg synes nr. 14 er SÅ smukke, men jeg har aldrig været god til de der sandaler, hvor den går ind imellem tæerne. Lige meget hvor meget jeg prøver, så ender jeg altid med store sår eller vabler der og det er altså ikke så fedt. Ellers var jeg nok hoppet på nr. 14. Jeg har iøvrigt med vilje ikke valgt vildt dyre sandaler her, da de jo oftest kun bliver brugt et par måneder om året og året efter er moden måske en helt anden, så der er med vilje ingen dyre end 48 pund. Og 2 af dem er endda på udsalg lige nu! 🙂

15 flat sandals. Perfect for summer!

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

11 kommentarer

 • Helle for nummer 4, 9 og 13..! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 4, 8 og 12, ja tak! Kan også rigtig godt lide nr. 14, men har det samme problem med at de skal imellem tæerne.. Det ender altid med at gøre ondt.

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det kan jeg bare heller ikke arbejde med – jeg får sår HVER gang jeg prøver. Men mine veninder mener at jeg er tosset 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, flotte sandaler du har fundet frem 😀 Kunne virkelig godt nummer 2, 5, og ja de fleste, egentlig. Men med min kuldskærhed og den danske ‘sommer’, må de fire par, jeg allerede har købt i år, være nok. Æv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  De er fine dem fra H&M, synes bare de har virkelig dårlig pasform dem fra H&M. 🙁

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Enig! De sidder oftest ikke særlig godt på mine fødder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Æv for at have sære fødder – de er korte, brede og så har jeg forhøjet svag – det er bare en god kombi, den giver gerne foddeller når man har finere sko på! Hvis jeg ikke havde sære hobbit lignende jeg-stopper-da-bare-lige-her-så-man-ligner-en-der-ingen-tær-har-når-man-går-i-klip/klappere – fødder! Ellers var jeg hoppet på vognen med nummer 7, 9 eller 15 – de er jo så fine og flotte. Men nej nej, jeg hopper bare rundt i mine converse og prøver at ligne en med normale fødder – fml!

  Nummer 7 er jo så skide pæn altså! Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nagel-Udsholt

  2,3,8,9,12….. want em all!!! Burde egentlig også være dækket ind, meeennnnnnnnnn!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruten