Frieriet

Outfit of the day #190

Outfit of the day #190Outfit of the day #190Outfit of the day #190Outfit of the day #190Outfit of the day #190
Vero Moda dressH&M bracelets – Marc by Marc Jacobs bag – Ray-Ban sunglassesZARA flats

I får her lige et outfit mere fra vores tur til Lissabon (har 2 mere tilbage også 🙂 ). Denne dag var ret varm, så jeg hoppede i min fine, men samtidigt ret behagelige kjole fra Vero Moda. Jeg købte den et par uger før vi tog afsted. Jeg måtte bare eje den efter at jeg havde set den på smukke Johanne HER. Det er iøvrigt også fra hende, at jeg har tyvstjålet ideen om at drapere den med en madelastik 😉 Hun tippede mig iøvrigt også om, at hun havde købt den i XL for at få den til at sidde som den gør på hende. Så jeg har også købt min i XL. Jeg overvejer faktisk om jeg også skal købe den i den lysegule den findes i. Ville være ret fin til sommerferien! Den koster kun 179 kr og den er på VMs webshop HER.

Skoene er også nye – de er fra ZARA og var et køb jeg gjorde mig på ferien. Der var ret fine besparelser på ZARA dernede i forhold til herhjemme. Fx så koster disse 399 kr i DK, men kun ca. 260 kr i Lissabon. De er på ZARAs webshop HER. Netop pga de lave ZARA-priser i Portugal, så var de langt fra det eneste køb jeg gjorde mig der på ferien… men I må lige vente med resten 😉

(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

Another outfit from our vacation in Lisbon, Portugal. The flats are new and they’re from ZARA.

bloglovin

18 kommentarer

 • Draperinger er virkelig noget af det fineste, og at man kan drapere hvad som helst med en simpel elastik er virkelig et super påfund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er virkelig en nem og genial måde at ændre lidt på ens garderobe på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sød outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor ser det godt ud! Og et sent tillykke med forlovelsen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine ballerinaer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som konstruktiv kritik vil jeg foreslå dig at eksperimentere lidt mere med draperingshalløjet. Jeg synes, idéen er virkelig fin, men lige i dette tilfælde kunne jeg se, allerede inden jeg læste det, at der var en elastik på spil. Hvis den sad lidt anderledes, ville det se lidt mere “designet” ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak 🙂 Det kan være at den sidder anderledes næste gang jeg sætter den. Dog er jeg selv helt tilfreds med sådan som den sidder her – det gør mig ingenting at folk kan gætte at det er en elastik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Den er virkelig bare så fin kjolen! Hvordan har du lavet knuden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej- sikke et dejligt sommer outfit, elsker farverne. Er ved at planlægge min egen tur med kæresten til Lissabon og er meget nysgerrig efter at høre hvilket hotel i boede på..? Det lyder perfekt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Maria! Der kommer et indlæg om vores hotel i løbet af den kommende uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen er virkelig fin til dig Jeanett – Og perfekt til det varme vejr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For syv sytten da pigebarn!
  Piiifffft!!! Du ser knald skøn ud!! Og den der lavendelfarve er utrolig smuk til dig. Så fint som den kjole sidder og til den pris, så siger jeg klart go til den gule også 🙂 Og nåå ja, btw: Ringen er også ret flot til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frieriet