Lissabon Dag 5

Frieriet

FrierietFrierietFrierietFrieriet

Nå, nu kan jeg vist ikke trække den længere. I skal jo selvfølgelig høre om selve frieriet!

Det skete fredag d. 25. maj – altså dagen efter at vi var ankommet til Lissabon. Vi havde været rundt i byen og se lidt ting, shoppet lidt og skulle derefter så op til et slot som ligger midt i den gamle bydel. Slottet hedder São Jorge slot og dele af det stammer helt tilbage fra 500-tallet. Vi gik den stejle vej op til slottet og gik derefter rundt på dets murer og nød den vilde udsigt derfra. Da vi er færdige med at kigge rundt spørger jeg Hr. Kæreste om vi ikke skal sættes os hen på en lille fin trappe, som lille står i en solstråle, og tage et par billeder (trappen på første billede). Vi sætter os på trappen og snakker lidt om alt muligt random, og pludselig spørger Hr. Kæreste om han ikke godt lige må fortælle mig noget. Han siger efterfølgende en masse søde ting om hvor meget han holder af mig og hvor dejligt han synes at vi har det sammen… imens stikker han sin hånd ned i hans taske – og det registerer jeg samt at han ryster ret meget på hånden). Det er så her det går op for mig hvad han har gang i og der går jeg lidt i chok. Jeg har stadig et lille blackout herfra, men Hr. Kæreste har fortalt mig at jeg sagde “det gør du bare ikke skat, det gør du bare ikke”. Han går efterfølgende på knæ (hvilket jeg stadig ikke kan huske – stadig pga det lille blackout) og spørge “Jeg vil derfor gerne spørge dig om du vil giftes med mig?” (det kan jeg dog godt huske 😉 ). Jeg giver ham et kæmpe kys og svarer “Der er ikke noget jeg hellere vil”. Og så tudede jeg som en baby.
Vi blev siddende på trappen lidt efter hvor jeg lige skulle synke det hele (og holde op med at tude 😉 ). Efter lidt tid gik vi hen til udkigspunktet på slottet, hvor vi fik ringet rundt til lidt familie og gode venner og fortalte dem nyheden. Min far vidste det i forvejen, da Hr. Kæreste havde været den vildeste gentleman og havde været ude inden vi tog afsted og spørge min far om hans velsigelsen. Min søster havde hjulpet ham med at finde den perfekte ring, så hun var også klar over det + hans egen mor og vores bedste venner som vi sov hos natten før vi tog til Lissabon. Efter rundringning (er det et ord?), så gik vi ned på Chapito og drak os småberuset i grøn vin (portugisisk hvidvin med bobler i) og sad bare og holdte i hånd imens alle lykkeønskninger tikkede ind på vores telefoner. En dag i mit liv som jeg ALDRIG glemmer. Og en helt speciel trappe i Lissabon som jeg bliver nødt til at sidde på igen en dag <3

I er mange der har spurgt til bryllup, kjoler, hvornår/dato, hvad vi gør med vores navne osv. Nogle af tingene har jeg ikke svar på endnu (vi har kun været forlovet i 6 dage 😉 ), men andre vil jeg besvare i kommende indlæg snarest. Det virker som om der er størst interesse for hvilken kjole jeg mon ender i, så jeg tror at jeg laver et indlæg med den stil kjole jeg leder efter her inden så længe. Har også en aftale med min søster og bedste veninde om at tage ud og prøve brudekjoler i KBH snart(fordi der er vist ikke så meget at komme efter her i Odense medmindre man vil i en Lily model… og det vil jeg ikke 😉 ) for at få en idé om hvilke type kjoler der sidder pænt på min krop. Fordi nogle gange har man måske en idé om at noget fungerer, men som så ikke er så pænt når det kommer på – og omvendt. Glæder mig allerede til alt planlægningen <3

Jeg fik Prince Charming – og han friede på et slot <3

My boyfriend asked me to marry him 6 days ago – and I said yes! Read about the whole thing by clicking on “TRANSLATE” in the top menu and get it translated to your own language.

bloglovin

113 kommentarer

 • Tillykke endnu en gang!
  Og en sød og afslappet og alligevel sygt romantisk måde at fri på – cadeau til Hr. Kæreste!:o)

  Og god fornøjelse med al planlægningen. Og husk husk husk når den store dag kommer at nyde hvert eneste øjeblik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak <3 Jeg glæder mig også til det hele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Petersen

  Uhh, hvor romantisk indlæg.
  Endnu engang kæmpe tillykke. Glæder mig til at følge planlægningen, når den tid kommer. Hvis du altså ligger planlægningen på bloggen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Og det gør jeg helt sikkert 😉 I får lov til at følge det hele – jeg vil nok også spørge jer til råds om enkelte ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh hvor er det skønt for jer begge! Og smuk dag at gøre det på, ham skal du holde godt fast i 😉
  Stort tillykke til jer begge! I får smukke børn en dag ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Gør jeg bestemt også – han skal være min forevigt nu <3 Og tak, hvor er du sød! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh sikke en fantastisk historie søde! Bliver helt rørt og varm indeni, hvor er det dejligt for jer 🙂 Endnu engang stort tillykke!

  Når du skal ud at kigge på kjoler engang søde, så kan jeg varmt anbefale dig at tjekke “Panayotis” i Vejle, og så har jeg også hørt rigtig meget godt om “Askepot & Valentino”, som er kæmpe stor og har et bredt udvalg! Den ligger godt nok helt nede i Tønder, men jeg kender flere som gerne har kørt efter butikken. Bare et par tips, hvis du skal forbi Jylland på et tidspunkt 🙂

  Knus fra Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihhh tak søde <3 Der var også en anden der har anbefalet mig "Askepot & Valentino", men synes mildest talt kjolerne på hjemmesiden er meget grimme. Har du selv været forbi der og evt ved om det står lidt bedre til i selve butikken? Fordi der må jo være noget om det når flere anbefaler mig den! 🙂
   Panayotis vil jeg straks tjekke ud, tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Kan lige tilføje at Askepot & Valentino er Nordens største brudekjole forretning og, at det er derfor så mange kører efter den – jeg lover, at jeg altså ikke bliver betalt for at reklamere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Men er stilen kun som hjemmesiden? Fordi den stil er jeg mildest talt ikke vild med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Nej slet ikke, jeg vil vove den påstand, at de har noget for enhver smag (men har trods alt ikke været igennem det hele). + Så ved jeg altså ikke hvad der er med ‘model-billeder’ af brudekjoler, synes meget sjældent de er særlig kønne, men så når de kommer på rigtige mennesker, er mange af dem fantastisk smukke (plejer det ikke at være omvendt?)..
   God jagt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er mere fordi de er MEGET overpyntede på de billeder på hjemmesiden (altså med blomster, sløjfer, tusinde underlige draperinger, alt for mange sten osv) og det er virkelig ikke min stil. Men hvis de er så store, så burde de næsten ha’ noget for enhver smag – som du siger! De er ihvertfald hermed noteret… mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mange gange tillykke til jer begge!
  Kan så godt genkende den forlovelsesboble du beskriver på facebook (er stadig i min, her fem mdr efter <3).
  Jeg tillader mig lige at spamme dit kommentarspor med links til must see-bryllupsblogs! Selv bliver jeg aldrig træt af at lede efter inspiration og detaljer, så jeg tænker, at du da skal have samme fornøjelse 🙂

  Den bedste (mest fordi den er skandinavisk, så man kan bruge forhandlerne til noget)
  http://www.prettychicblog.dk

  En dansk men gode DIY-guides
  http://www.toomuchtulle.dk/

  Endnu en dansk side (hvis du nogensinde er i tvivl om noget, mangler noget eller bare har brug for at høre at andre er mere bridezilla end dig, så er det her du finder det!)
  http://www.bryllupsklar.dk/forum/

  Og så alle de engelse, amerikanske og en enkelt fra Hong Kong (jeg bruger primært deres billeder fra real weddings)

  http://www.rockmywedding.co.uk/
  http://www.stylemepretty.com/
  http://ruffledblog.com/
  http://greenweddingshoes.com/
  http://www.weddingchicks.com/
  http://www.bridelicious.hk/blog/

  Endnu engang tillykke -og rigtig god fornøjelse med planlægningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det dog smukt!
  Sidder helt og smiler og er så glad på jeres vegne 😀

  Glæder mig til at høre meget mere om det hele 🙂

  Endnu en gang stort stort tillykke til jer begge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Maria! Glæder mig også til at dele det hele med jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik helt kuldegysninger af at læse det. Det lyder virkelig som et helt perfekt frieri, og hvor er det sødt, at han har spurgt om din fars velsignelse – det er altså sådan en god tradition! 🙂
  Forresten er det et virkelig godt billede, der hvor I holder ringen sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var helt igennem perfekt <3 Og mange tak Simone 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke til dig og din forlovede (:
  Jeg er meget glad på jeres vegne! håber i for et rigtig fint bryllup.

  //Maria Silje
  http://www.hairbymariasilje.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kijo

  Ih jeanett.. Sidder her med tåre i øjene.. Hvor er det dog bare en perfekt måde at gøre det på.. Sådan, når det kommer helt bag på en! Og han kune da ikke gøre det et mere romantisk sted 😉 Bare så dejligt når man ved det er en beslutning der er tænkt meget over og stedet er valgt så, det har en speciel betydning for en reste af livet..

  Nu ved jeg jo ikke hvad dit brudekjole buget er på men hvis det er større end mit skal du kigge forbi vintagebride.dk de har de smukkeste blondebrudekjoler ellers er der nicolai brudekjoler der ligger ved nørreport, de har også super mange smukke kjoler.. Jeg har selv fundet min i Køge i en butik der hedder fuhrmanns brudekjoler.
  Du må have en rigrtig god jagt på den helt perfekte kjole, for jeg sys det er noget af et show da jeg sys der er rigtig mange grimme kjoler ( desværre flere grimme end flotte 😉 )
  Rigtig god planlægning, det er så en dejlig tid.. Vi hygger os ihvertfald meget med det 🙂

  Kram Kijo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiihhh, sidder helt med gåsehud! Hvor er han dog sød. Jeg spår, at dette bliver det mest læste indlæg i bloggens historie! 😉

  (Btw, vil også anbefale Panayotis. Da min søster skulle giftes var jeg igennem en mulliard brude-blade og nærmest hver anden kjole, jeg forelskede mig i, var derfra.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Panayotis er hermed også noteret, mange tak!

   Hehe ja nu må vi se – det indlæg hvor jeg offentliggjorde at han havde friet slog alle rekorder (var også den mest besøgte dag på bloggen nogensinde), så vi må se om indlægget i dag kan slå det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Endnu engang tillykke! Han er sgu ret sej, ham din mayn-men det vidste man jo godt 😉

  Jeg kan anbefale Glamour når du engang skal kigge på kjoler, de har et kæmpe udvalg og er rigtige søde. Jeg har været der med en veninde, der skulle bruge kjolen ugen efter, og det kunne du heldigvis godt fikse med alterations… så har du muligheden for at kigge lidt i O-town først 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, han er den bedste 😀 Og tak, der må jeg ind forbi!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh altså hvor sødt 😀 Stort tillykke <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en fin historie – og så hyggeligt med den gamle trappe! meget smukt <3 – er sikker på at I bliver mindst lige så lykkelige som ægtepar som I virker til at være som kærester! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Louise! Ja, den gamle trappe har nu en helt speciel plads i vores hjerter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik da helt tårer i øjnene – sødt at han var så nervøs, og du bare mega tudede 🙂

  Glæder mig til at følge med i bryllupsplanlægningen, og hvor lyder Lissabon som en skøn by!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg tudede FOR hårdt 😉 Lissabon er rigtig dejlig, kan varmt anbefales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • iiiiih hvor er det dog romantisk! Tusind gange tillykke igen! Og jeg glæder mig til at se dig worke en hvid kjole (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Natalie – jeg glæder mig også til at prøve løs 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Kæmpe stort tillykke.. Hvor er det dog bare romantisk at læse…:) gælder mig så meget til at følge al din planlægning…:)
  Angåebdekjole, så tag i Panayotis i vejle. Der fandt jeg min brude kjole.. De er så super søde og knald dygtige..:) kan kun anbefale…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Og mht Panayotis, så har jeg lige bestilt deres katalog på nettet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ihh, nu sidder jeg med tårer i øjnene! Det lyder så dejlig og afslappet og egentlig bare som ægte kærlighed! Jeg håber, at jeg vil opleve det samme med min kæreste en dag. Al held og lykke med at planlægning, husk at man sagtens kan vente lidt med at blive gift og bare nyde at være forlovet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Bestemt! Vi regner heller ikke med at ville forhaste os – og vi vil hellere spare lidt extra op og få drømmebrylluppet end gøre det hurtigt og så må nøjes med en skrabet version af et bryllup. Det er bare ikke min stil 😉
   Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åh tillykke med det 😀 I ser jo så unge ud, at man tror det er meget tidligere end normalt, især fordi du stadig er studerende 😀 Men det er jo udseende der snyder 😉

  og når du har fundet kjolen må du altså love at lave et indlæg med det hele! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Når jeg finder selve kjolen, så får I den desværre nok først at se efter brylluppet. Hr. Kæreste læser nemlig med herinde og det betyder jo uheld hvis han ser den før selve dagen 😉 Men I får lov til at være med i alt andet og også at se mig i andre kjoler som jeg prøver som det ikke lige blev 😉

   Og tusind tak Maja 😀 Ja, vi er begge 28, så synes det er meget normalt. Men har ikke noget imod at du synes vi ser yngre ud haha! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Ja.. Jeg græd, da jeg læste det! Hi hi.. Stort stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor fantastisk! Stort tillykke til jer begge to, det ser ud til at du har været heldig med ham hr. Kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke tillykke tillykke!!

  Jeg fik dælme helt kuldegysninger mens jeg læste det. Hvor er det fantastisk! 🙂 Jeg kan godt lide at han ikke har lavet et kæmpe show ud af det 😉

  Alt held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Cecilie! Jeg elsker også at det var så intimt og “bare os to”. Fordi det er sådan det skal være – “bare os to altid”. Alt det extra lir er bare pynt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Åhh hvor er det romantisk! Du er da verdens heldigste pige Jeanett 😀 Det er jo total som en romantisk amerikansk film hæhæ.
  Jeg vil også anbefale dig at tage til Tønder i Askepot og Valentine. Jeg kommer fra Tønder og har været deroppe et par gange for bare lige at lure og de har virkelig det smukkeste lokale og et stort udvalg. Om det så er din stil kan jeg så ikke svare på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg er virkelig verdens heldigste!! Og tak for tippet – de er bestem noteret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åhr, hvor smukt!!!:-) Stort tillykke:-) Havde du slet ingen fornemmelse af, at han ville fri?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! 🙂 Nej, ikke på denne ferie. Men han spurgte mig out of the blue om noget bryllupsrelateret et par uger før rejsen, og det fik mig til at tænke om han mon var begyndt at overveje det indenfor nærmeste fremtid. Men havde ikke regnet med det på turen her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie Heiberg

  Hvor er det bare rørende at læse. Blev helt misundelig, selv om jeg virkelig virkelig under det hele. Må jo bare krydse fingre for at jeg får lov til at opleve det samme med min også ret dejlige kæreste en dag 🙂 Hehe.
  Glæder mig lige som resten af flokken af læsere også til at følge din planlægning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Sophie! Og det er jeg sikker på at du gør en dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ååh et fint indlæg! Og hvor vildt at du vælger at dele det med os – det synes jeg er “sejt” 🙂 (Altså forstået på den måde at mange bloggere måske er lidt mere “private”, og ikke ville dele hvordan det foregik og så sådan.. og det er også helt fint, men jeg synes det er dejligt at du deler det med os!)

  Og virkelig et fint – og romantisk – sted at fri, og en dejlig “afslappet” måde at gøre det på… Jeg fik også lidt tårer i øjnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Emma… det er jeg glad for at du synes! Jeg ved godt at det måske er et meget personligt indlæg, men jeg er en meget personlig pige der tit deler meget at mig selv med andre. Jeg lever lidt efter, at hvis man giver meget af sig selv, så får man meget igen. Og jeg får såååå meget igen herinde af jer søde læsere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih altså – STORT tillykke med forlovelsen og frieriet Jeanett!

  Jeg elsker, at han gjorde det så afslappet, personligt og intimt – jeg er ikke helt til den der stil med det helt store arrangement og set-up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Lisbeth!! Nej jeg er også helt vild med at det var så intimt – og aller mest med at det var på en ferie, så vi kunne rende rundt for os selv alene i vores egen lille forlovelsesboble inden folk derhjemme kunne få fingerne i os <3 Det er virkelig skønt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg godt forstå – og den ferie vil jo altid være noget helt specielt og betydningsfuldt for jer – ih jeg er misundelig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja G

  Jeg har ikke fuldt dig så længe, men da jeg opdagede din blog, blev jeg simpelthen nødt til at læse den hel fra start og så til slut. Nu følger jeg dig dagligt og jeg synes simpelthen du er fantastisk dygtig til at blogge.
  Jeg blev meget rørt og glad på jeres vegne da jeg læste om frieriet. Det er mærkeligt at det kan være sådan, når man slet ikke kender jer personligt, men jeg fik gåsehud og en glad følelse indeni.

  Du bliver sådan en smuk brud og jeg glæder mig til at se dine tanker om valg af brudekjole. <3

  Jeg håber alt godt for jer to i fremtiden og jeg glæder mig til at følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej tusind tak Maja! Og vildt kompliment at du satte dig til at læse hele bloggen… wow! Håber det var okay underholdning hele vejen 😉
   Mange, mange tak for de søde ord og det er præcis sådanne skønne læsere som dig der gør at jeg har lyst til at dele ALT med hele brylluppet med jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvor er det fantastisk!
  Kæmpe stort tillykke til jer begge 🙂
  Håber I vil nyde den spændende tid med planlægning. Det er så skønt.

  Tusind tak for at du vil dele alt dette med os 🙂

  K.h. Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Karina! Hr. Kæreste gav grønt lys til at jeg kunne dele det hele med jer og det tænkte jeg nok at I ville blive glade for 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zainab

  Hvor er det bare fantastisk! Det er jo essensen af kærlighed! Blev virkelig rørt da jeg læste indlægget, kunne mærke det helt ind i mit ellers ret så kyniske hjerte. Jeg håber, jeres kærlighed holder for altid <3

  Stort, stort tillykke! Jeg glæder mig enormt meget til at følge med 😀 (og hvor er det egentlig "sjovt" at man har fulgt dig i over 2 år og er med, når det her også sker!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Zainab!! Og vildt du har læst med i 2 år… det er også lang tid! Er også så glad for at ha’ bloggen og ha’ jer med hele vejen. Bliver altså en stor oplevelse at kunne dele det med jer hele vejen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie M.

  Det er så fantastisk.. jeg er stadig skide rørt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Neeeej, hvor romantisk 🙂 sidder og bliver helt rørt – det er mærkeligt, når man ikke kender dig i virkeligheden, men efterhånden føles det bare som om du er en veninde – er meget glad på dine vegne.
  Glæder mig til at følge med i bryllupsforberedelserne! Nu var jeg så heldig, at min prince charming også friede til mig i vinters, og selvom vi ikke regner med at gifte os før om et par år, er det jo spændende at følge med i og få noget inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Emilie! Og jeg ved hvad du mener – kender det selv fra de blogge man læser. Man føler at man kommer tæt på – og det gør I jo også! Jeg deler så meget med jer, så det gør mig kun rigtig glad at høre at I bliver så glade på mine vegne. Det varmer <3

   Og tillykke med dit frieri også!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej nej! Han er jo alt for sød! Sidder med et kæmpe smil, ej hvor er det bare en sød og smuk historie. Igen, tusind gange tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, han er den bedste! Og mange, mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Hvad med den der Milan Bride i Kongensgade oppe ved Restaurant Flammen? Jeg kører tit forbi og de har altså nogle ret fine kjoler i vinduet en gang i mellem. Nogle af dem er lidt cheesy, men der er også tit nogen, der er enkle og elegante og ikke i sådan noget frygteligt taft-stof 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Thihi jeg har vist kun set de cheesy af dem 😉 Men jeg er åben for det meste, så de skal også prøves! Det kunne jo være at drømmekjolen gemte sig derinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • soooo happy for yall again <3 <3 he did it so traditionally and beautifully that im sure it was nothing short of perfect! nice job tim!!!! and i cant wait to find out when the wedding is so we can start booking our trip there 🙂 and see you in a beautiful wedding gown of course!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Stort tillykke med at i skal giftes. Det lyder som et virkelig fint frieri.
  Glæder mig rigtig meget til at følge med, min kæreste friede til mig her d 27/2 og vi skal giftes den 7/9-13, så måske man kan få lidt inspiration herinde. Spændende bliver det helt sikkert at følge med i dine tanker 🙂
  Vi er ikke helt begyndt at planlægge så meget andet end at sted til fest og kirke er reserveret. Datoen er jo lidt speciel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej en sjov dato!! Vi snakker 2014 og der er desværre ikke rigtig nogen sjove datoer der, så vi vælger nok bare efter hvilken måned vi helst vil giftes i.
   Og dejligt at vi er nogle stykker der er igang med planlægningen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

   Det var også lidt et tilfælde.. Af rent økonomiske grunde viste vi godt at vi måtte vente til næste sommer og vi blev hurtigt enige om august eller september, da vejret ofte er rigtig fint der.. Da vi så faldt over datoen + at det er en lørdag var det jo bare sådan det skulle være 🙂 Jeg syntes tanken om at der skal stå 7-9-13 inden i min vielsesring er rigtig fin og en rigtig god reminder om at man har lov at være heldig indimellem (som jeg var med min kæreste ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh ja især det med vielsesringen er en fin tanke!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære sødeste Jeanett.
  Hold da op en skøn Hr. Kæreste du har dig. Jeg blev bare helt rørt, da jeg læste indlægget. Sjovt, som man kan blive rørt når man ikke kender nogle af jer. Sikke et smukt frieri. Jeg er helt vild med at det var så personligt og ikke noget kæmpe set-up. Lige præcis som kærlighed skal være.
  Jeg glæder mig til at følge jeres planlægning.

  Mange glade hilsner fra Pernille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Pernille! Jeg glæder mig også til at dele det hele med jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev faktisk en anelse rørt bare af at læse det, så jeg kan egentlig godt forstå din reaktion 😉 Hvor er det bare fantastisk, stort tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke igen! <3 Hvor er det bare super romantisk, og helt klart det perfekte frieri! Det har Hr. Kæreste gjort rigtig godt 😀 Glæder mig til at følge med i al planlægning etc. Du bliver en smuk brud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Hanar! Glæder mig også til at komme rigtigt i gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Åh, Jeanett, her sidder jeg med tårerne trillende ned ad kinderne. Det er så romantisk, og jeg er virkelig en sucker for det! Samtidig er det altså som om, jeg kender dig, selvom du ikke kender mig, så det er nok derfor, jeg bliver rørt: Min “veninde” skal giftes 😉
  Er meget glad på dine vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød 🙂 Tusind tak – og det gør mig glad at I er så mange der bliver så glade på mine vegne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  En rigtig sød historie, som fik mig til at smile 🙂
  Dejligt at du lader os være en del af det.
  Rigtig god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Bundgaard

  ET STORT TILLYKKE HERFRA!

  Jeg kan varmt anbefale Panayotis (mener det staves sådan), den ligger i København og Vejle, og kan ikke huske om det også er Århus eller Odense.
  Jeg fik min konfirmationskjole derinde, og det er specille og meget elegante kjoler! Lige min smag! Du kan jo tjekke hjemmesiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Emilie! 🙂 Har bestilt deres katalog nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det skete på min fødselsdag 😀 hihi

  Stort tillykke til jer begge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Rigtig smukt…! Og tillykke 🙂

  Så fin en ring du har fået! ;D

  Mizze-pii.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sikke en sød historie! Min kæreste friede for et par år siden – og det allerførste jeg sagde var også “det gør du bare ikke”! Og hele seancen er lidt blurry 🙂 Og han havde spurgt min far først. Og min søster havde også hjulpet ham med at finde ringen. Og ringen ligner din utrolig meget! Så jeg kan sagtens sætte mig ind i din situation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ej hvor sjovt… og tillykke til jer også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Waaaaaauw… Det er jo helt perfekt! 😀

  Tusind mange gange tillykke altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  kære Jeanett.
  Har fulgt din blog i et års tid i hvert fald, og har også været en af de læsere, der har set lidt frem til det her øjeblik. 🙂
  jeg måtte lige tørre øjnene engang da jeg læste dit indlæg. super flot frieri.
  stort tillykke til jer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tak Louise!! Og dejligt at du har fulgt med så længe!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Jeanett
  Mange gange tillykke!

  Jeg faldt over denne pinterest-side via style.com – OH MY! Jeg har brugt alt for meget tid allerede, og jeg er ikke engang blevet friet til 🙂
  Der er inspiration til alt fra kjole, hår, buket og en helt masse fine diy-ideer og stemningsbilleder – håber du kan bruge det til lidt inspiration.
  http://pinterest.com/brides/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh tusind tak – elsker at bruger Pinterest som inspiration!! Det vil straks blive tjekket ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Org, hvor lyder det romantisk 🙂 Mange gange tillykke herfra. Håber i får et langt og lykkeligt liv sammen.
  P.S. Jeg elsker din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Awwww, sikke en sød og romantisk historie 😀
  Du har da helt sikkert fået drømmemanden! Glæder mig til at følge med i det hele her fra bloggen 🙂
  Endnu engang tillykke herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Trine!! Ja, han er helt perfekt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  EJ, nu sidder jeg her igen (altså lidt forsinket pga. eksamen) og lever mig fuldstændigt ind i scenariet med mit “aw” og mit “ej, altså, så gjorde han det bare!” ud i stuen (og min hr. kæreste kigger mistænksomt på mig ovre fra sofaen – intet pres, intet pres ;)). Og det er så mærkeligt, for jeg er først her på det seneste begyndt at klikke forbi din blog. Og nu er det jo totalt prinsessebloggen, så NU kommer jeg da helt sikkert tilbage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først TILLYKKE…. Hvor er det romantisk og dejligt for jer:)

  Og for det andet, hvor er jeg glad for, at i tog på Chapito for at spise (jeg var en af dem som anbefalede stedet)
  Jeg håber inderligt stedet levede op til, de efterhånden høje, forventninger. Selv havde jeg en fantastisk oplevelse med min bedre halvdel;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celia

  Åhh hvor er det fantastisk!! Ros til den skønne Hr.kæreste, det er sgu romantik for fuld skrue 😉 jaja indrømmet, fældede en tåre, da jeg læste det;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er det sødt… det skal jeg sige til ham! Det bliver han glad for at høre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som vi alle ved, en af ​​de største ulemper ved online shopping er ikke at forsøge måling af størrelsen bliver meget vigtig. Grundlæggende dimensioner, herunder højde, bryst, talje, hofte, sko højere, men ifølge forskellige stilarter også nødt til at måle skulder bredde på busten og under buste, lang hals, ryg bredde, ryglængde og andre data, kort sagt, jo mere detaljeret bedre. nøjagtige data kan hjælpe sælgeren for dig at vælge den passende størrelse, hvilket reducerer besværet med gentagne gange revideres. Selvfølgelig også nogle butik tilbyder skræddersyede tjenester, men kun hvis du ønsker at give præcise størrelse, med henblik på at producere den mest velegnede brudekjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for din kommentar, men ingen reklame i kommentarfeltet, tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • where the magic happens,XD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 2. gang jeg griber en brudebuket (sidste gang skete HER. For 6 år siden! Han har i det mindste friet til mig siden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lissabon Dag 5