Mine sommer lakke

Grey t-shirts

Grey t-shirts
1. Whistles £35   2. A.O Coms 89 kr   3. Gina Tricot 149 kr   4. T by Alexander Wang 483 kr   5. Forrest & Bob 240 kr   6. ASOS £15

For et par dage siden der spurgte jeg jer inde på bloggens facebookside (I kan like/synes godt om den HER) om hvilke t-shirt mærker I foretrak. Grunden til dette var, at jeg er på jagt efter en lækker, grå basis t-shirt. Hver gang jeg pakker i forbindelse med ferie, så er det der at jeg opdager hvad min garderobe mangler. Og denne gang var det altså en grå t-shirt som skal falde pænt (dvs IKKE noget bomuld – helst viscose) og have lidt et “loose fit”. Egentlig ville jeg bare gerne ha’ haft den samme som min gule t-shirt fra Gina Tricot fra Perfect Tee kollektionen (se den jeg har HER), men den er desværre long gone. Derfor tog jeg imod alle jeres tips og søgte selv lidt rundt – og disse 6 er hvad jeg har fundet frem til som de bedste bud på det jeg søger.

Pt hælder jeg mest til den fra Gina Tricot, da den er den billigste for mig + den kan jeg rage lidt på på arbejdet inden jeg køber. Hvis den ikke er så lækker igen, så er det nok den fra ASOS jeg er mest til. Kan godt lide farven og halsudskæringen (og prisen 😉 ). Jeg er også lidt fristet af den fra Alexander Wang, da jeg har hørt fra flere at det virkelig er kræs, når det kommer til kvaliteten. Jeg troede faktisk også at de var dyrere, men 500 kr er stadig meget for en t-shirt.
Der er link til hver t-shirt under billedet.

Hvad siger I? Hvilke er I mest til?

I’m searching for the perfect slouchy grey t-shirt and I have narrowed it down to these 6 t-shirts. Which one do you like the most?

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

26 kommentarer

 • Signe

  Jeg køber de fleste af mine basis t-shirts’s i Cos 🙂 De er lækre i kvaliteten og modellen, og så er de stadig til at betale i prisen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har også hørt meget godt om COS, men jeg har ikke lige en i nærheden her i Odense 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/ccollection-p1.html#product_143248

  Det er vidst den samme model som “the perfect tee” – har nemlig selv 4 af dem og de er perfekte – og de er helt magen til den jeg købte fra “the perfect tee collection”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er de samme – “Wilma” hedder de. Men de er udsolgt over alt i butikkerne og jeg vil ikke betale fuldt pris på nettet (+porto), når jeg i princippet kunne få dem til halv pris. Fordi 1 t-shirt derinde ender med at koster mig 200 kr. Men tusind tak for tippet – du kunne jo ikke vide de var udsolgt andre steder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Rj

  Jeg køber Asos’ herre t-shirts. Så kan der lige skæres ca. halvdelen af prisen i forhold til “boyfriend t-shirt” til kvinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er den fra T by Alexander Wang – jeg ville ønske jeg kunne fylde mit skab med Wang t-shirts! Men som du selv siger er de lidt dyre – især fordi der jo tilmed kommer told oveni 🙁
  Jeg kan dog også anbefale dem fra Cos – jeg har to derfra som jeg elsker!!! Og de kan vist købes på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg hører virkelig meget godt om Wang! Men lidt pricy at købe 3 t-shirts derfra! Ja, tror COS er på nettet, men vil gerne mærke dem først (også derfor jeg ikke er hoppet på dem fra ASOS endnu):

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er klart mest til de lidt længere af slagsen.
  Specielt den fra Alexander Wang er altså bare fin!!

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg render altid ind i gennemsigtig-problemet, som et par af de viste også har. Det er et evigt problem med grå. Træls.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også et problem der tit er der, men lidt gennemsigtigt gør mig nu ikke noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hviid

  Jeg eeelsker den fra Forrest & Bob! Det skyldes halsudskæringen og det gennemsigtige 🙂 Derudover faldt jeg for Gina Tricot modellen – simpel og med flotte løse ærme ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg håber virkelig vi får modellen fra Gina Tricot på arbejdet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan virkelig anbefale Alexander Wang! Ja, det er lidt dyrt, men når det er basisting, så synes jeg det er helt ok at bruge flere penge på det. Jeg har en sort langærmet bluse derfra og jeg elsker den. Man kan rigtig mærke kvaliteten i forhold til fx H&M (hvis basisting går i stykker efter 3 brug).
  Ellers synes jeg den fra ASOS er rigtig fin – selvom jeg selv er blevet ret skuffet over kvaliteten på deres tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det lyder altså lækkert A Wang. Men ærgerligt du har været skuffet over kvaliteten hos ASOS… Det har jeg aldrig været!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Er helt vild med den fra asos, men kan ikke finde ud af om den er lidt gennemsigtig?

  Men overvejer den stærkt! Især pga ombukket på ærmerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det med ærmerne på den kan jeg virkelig også godt lide! Jeg tror ikke den er gennemsigtig, men er ikke sikker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Jeg har den fra A.Wang (godt nok i sort og i army groen) og saa har jeg lige modtaget den graa fra Asos, som du linker til. Alle 3 er laekre. Den fra Asos havde jeg paa i dag og den var saa behagelig.. Den falder flot og er bare dejlig bloed, saa synes du skal proeve den, da den jo ogsaa er billig. Koebte den faktisk med din rabatkode samt 2 andre basis tees, da jeg elsker dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh fedt at høre – overvejer den også stadig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg havde hverken kigget mærke eller pris og jeg er helt klart mest til den fra ASOS!
  Den overvejer jeg da kraftigt selv nu!

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  T by AW laver så vidt jeg ved kun ting i bomuld, men hvorfor i alverden foretrækker du også kunststof? Bomuld er da meget lækrere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fordi jeg ikke stoler på bomuld. 9 ud af 10 ting jeg har i bomuld ligner noget der er løgn efter max et år. Og det er så bittert hvis det er noget man var glad for.

   Og så er kunststoffer ikke sådan et fyfy ord i min bog som mange andres. Især viskose synes jeg sagtens kan være mega lækkert! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil så gerne have en fra Wang!!

  Har selv den fra ASOS, og må indrømme, at jeg blev lidt skuffet. Synes den er flottere på billedet end i virkeligheden. Synes den klæber sig til kroppen, istedet for at være loose. Men ja, det kan jo være du er af en anden mening. Den er jo til at betale 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sommer lakke