Fra mig til jer: 20% rabat til ASOS

Perpignan

Perpignan
Shopping i byens centrum

Perpignan
Masser af franske kager hos “Paul”. Virkelig nogen af de bedste (kæmpe) franske makroner jeg har fået. Kære Odense Chokoladehus, jeg tror at I lige er blevet slået… men I indtager stadig en flot 2. pladsen over både Laudree og La Glace.

Perpignan
Fine detaljer i Perpignan

Perpignan
Man kan få fotokopieret sin tampon? hæhæ. Ej, vi kunne ikke lade være med at grine over det.

Perpignan
Lækker risotto med rejer til frokost på café inde ved shoppinggaden i Perpignan. Dog ret dyr for en risotto (20 euro).

Perpignan
Ikke gamle mænd i biler – men gamle mænd på cykler! haha. Ej, min humor er vist underlig i dag… jeg må ha’ fået solstik eller noget.

Igår tog vi en break fra det hårde liv på kanten af poolen og tog til Perpignan, som er den større franske by vi bor tættest på. Vi fik lidt frokost, kigget lidt i butikker (jeg købte kun en deodorant – spændende, ikke? 😉 ) og købte masser af franske kager med hjem i lejligheden. Det var en rigtig hyggelig by, men ikke noget jeg gider at køre efter igen. Dog var det meget rart at få en break fra bare at ligge og læse bøger i solen – men omvendt glæder jeg mig til at komme tilbage til poolen idag. Jeg glæder mig til et gensyn med min bog og til at blive nedkølet en smule i de forskellige pools. Livet er hårdt 😉

Pictures from yesterday when we went to the town of Perpignan in southern France.

bloglovin

5 kommentarer

 • Super fine billeder – og hold da kæft, nogle store makroner.. Men de smager jo så godt, så hvorfor ikke 😉

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skægt, at I lige nåede til midt yndlingshjørne af Frankrig. Perpignan er fantastisk, hvis du kender til de steder, der skal ses. Der er masser af små specialbutikker og min yndlings, l’Occitane en Provence, samt autentisk markedsstemning i Rue Paratilla. Min kæreste var på udveksling i byen i sin tid, så vi kommer der mest en gang om året. Jeg skulle lige have vidst, at I skulle dertil, så I kunne have fået et par gode tricks. Jeg lægger snart et par billeder derfra ind på min blog. Er netop lige kommet hjem fra vores ferieparadis i Pyrenæerne ikke langt fra Perpi. Hvis I alligevel ligger vejen forbi der igen, kan jeg kun anbefale, at I spiser rørende god frokost hos flinke Jacques på ‘Al Tres’ i Rue Poissonnerie. Han er specialist i godde fiskeretter og lækker fransk mad og burde virkelig få en Michelin-stjerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shirt, tror virkelig jeg har haft får meget at lave på arbejde i dag, læste nemlig overskriften som “Pregnant” (!!!) Haha, åh hvor jeg ellers er misunderlige på jer! 🙂

  http://ladydreamland.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra mig til jer: 20% rabat til ASOS