Outfit of the day #200

Vagtskifte

Vagtskifte

Idag er der “vagtskifte” her i Coudalere. Vores venner Kat, Dreas og Rosa (Kat og Rosa her på billedet sammen med mig) skal hjem og istedet kommer vores venner Christian og Julie. Eller, vi skal faktisk hente Christian og Julie… i Barcelona!! Vi er derfor allerede on the road, så vi kan få lidt ud af Barcelona inden vi i aften vender snuden mod Coudalere igen. Jeg glæder mig virkelig meget til et gensyn med Barcelona – jeg var helt vild med byen, da vi var der sidste år. Og aftensmaden skal vist også indtages på en bestemt tapas restaurant som vi kender 😉 Og så har jeg givet mig selv lov til at lave lidt shopping-ballade i YSL… nu håber vi bare at de har den ting jeg gerne vil have 😉

Today our friends Kat, Dreas and Rosa are going home to Denmark – and some other friends are joining us for the last week in Coudalere. We’re picking them up in Barcelona, so we’re going to spend the day there.

bloglovin

17 kommentarer

 • Jeg glæder mig SÅ meget til at høre mere om shopping ballade – krydser fingre!
  Jeg har faktisk aldrig selv været i Barcelona, men jeg vil utrolig gerne der til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe glæder mig også til at vise jer det 😉 Og Barcelona kan varmt anbefales! Mega fed by

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Hej Jeanett har bare et spørgsmål jeg vil starte en blog for jeg synes lidt der mangler en blog for min aldersgruppe er 49 år, men måske jeg bare har over set dem på min alder. Men trords min alder elsker jeg også at style mig selv og at købe lækkert tøj osv. jeg tænkt på at oprette en blog på Bloggers Delight er det bare at kaste sig ud i det HI Hi ja spørg, for hold da op hvor har jeg svært ved at kaste mig ud i det! Kan man nemt slette bloggen igen hvis det bliver noget møg? Jeg spørger dig for du er så sød altid at give dig tid til dine læser hvilke jeg synes er en ret stor egenskab have.
  Mange hilsner fra Tina T som følger din blog jævnligt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser I bare søde ud! God tan 🙂 Og virkelig pæn baby…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder bare skønt! Glæder mig til at høre mere 😉

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Glæder mig også til at vise tingen frem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa er nok den smukkeste baby jeg længe har set. Wow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, hun er virkelig lige til at spise!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  ARGH – jeg dør af misundelse, hvis det er El Jabali!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   It is 😉 Og det var fantastisk som altid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orhhhh jeg er overdrevet vild med barcelona! Jeg elsker elsker barcelona! Jeg var i barca i vinters og det var fortryllende!!!

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor i Barcelona ligger denne tapas restaurant? Tager nemlig til Barcelona i August.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er en anmeldelse på den (sammen med mange andre Barcelona tips) oppe i menuen under REJSER/TRAVEL 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  Ej hvor baby-Rosa dog ligner babyen fra tegnefilmen The Incredibles :)) og det er altså kun et kompliment. De er begge to for nuttede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #200