Outfit of the day #207

Wimdu vinderen!

Wimdu vinderen!

Tusind tak til alle jer der deltog i min Wimdu konkurrence! Der kan desværre dog kun være en vinder og efter random lodtrækning blev det:

AMALIE! (med emailadressen “amalie_therkelsen@hotmail.com”).
Stort tillykke! Jeg sender dig en mail med dit gavekort 🙂

Jeg tjekker også ind senere i dag, hvor I kan se billeder fra min dag igår med Kronprinsesse Mary og landsholdet!

The winner of the Wimdu competition is Amalie!

bloglovin

4 kommentarer

 • Pernille

  Er det ikke lidt synd at offentliggøre hele hendes mail?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der var ikke mindre end 5 Amalie’er der deltog og hun efterlod ikke noget efternavn, så det var lidt den eneste måde jeg kunne pointere det var hende. Jeg fjerner altid mailadressen, når jeg har fået kontakt med vinderen. Så nej, det synes jeg ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg må tilslutte mig Pernille og sige, at jeg også blev lidt overrasket over at hele vinderens e-mail blev offentligtgjort på nettet; endda på en hjemmeside, hvor der kommer rigtigt mange besøgende, der når at læse den inden den fjernes. Alternativt kunne man jo i stedet skrive, at vinderen er blevet kontaktet for at undgå misforståelser.
  Under ‘skriv et svar’ i kommentarfeltet står der “din e-mail adresse vil ikke blive offentligtgjort”, og som deltager i konkurrencer og ved kommentarer generelt, må man som bruger kunne stole på, at det gælder både på kommentartrådene og på selve blogindlæggene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yesyes, men det er sådan jeg har valgt at gøre det, da jeg skulle offentliggøre vinderen i et indlæg. Sjovt nok har Amalie selv ingen indsigelser 😉

   Og lidt underligt at I reagerer som om jeg har offentliggjort hendes privatadresse eller telefonnummer. Det er bare en mailadresse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #207