Tester look: Flirty glamour

Status på badeboldseventyret

Status på badeboldseventyret Dengang jeg havde en talje

Jeg føler lidt det er på tide, at lave en status på det her badeboldseventyr jeg befinder mig midt i. Jeg får mange spørgsmål omkring det og det kan jeg godt forstå! Jeg ville også være nysgerrig 😉

Jeg er pt lidt over 17 uger henne – det vil sige ca. 4 mdr. Maven er begyndt at vokse lidt, men det er dog stadig ikke noget man ligger mærke til medmindre jeg har helt stramt tøj på (og det har jeg generelt ikke… kan ikke rigtig noget der strammer for meget om maven). I sidste uge begyndte jeg at mærke de første par “blop” (føles som små bobler) som vist skulle være små spark. Baby er dog stadig for lille til at sparke helt igennem, så man ikke er i tvivl – men det kommer vist snart! Vi har misdannelsesscanning i næste måned, hvor de tjekker at alle organer er som de skal være. Og det er i samme ombæring at man tit kan se kønnet… og det vil vi gerne vide! Vi er alt for nysgerrige og samtidigt kan jeg mærke, at jeg ikke rigtig gider at gå helt amok med at købe tøj før jeg kender kønnet. Det er ikke fordi ALT bare skal være lyserødt eller lyseblåt, men alt for kønsneutralt tøj er jeg bare ikke til. I kender jo min egen stil med masser af kjoler og knald på farverne 😉

Flere af jer har spurgt til navne (det er også altid en af de første ting jeg selv spørger til 😉 ) og det har vi bestemt også snakket en del om (og stadig gør). Vi har helt styr på kombinationen af efternavne og det havde vi faktisk før vi overhovedet begyndte at tænke på børn. Jeg var nemlig stædig og ville ha’ min vilje før vi begyndte at lave babyer 😉 Vi har også et drengenavn på plads som vi begge er helt vilde med. Til gengæld er vi lidt lost når det kommer til pigenavne. Vi er ikke til de klassiske danske navne som Anne, Stine, Louise osv. Ikke at der er noget i vejen med dem, overhovedet! Det er bare ikke rigtig vores smag i navne. Men omvendt er det heller ikke fordi det skal det heller ikke være så sært, at ungen bliver drillet i børnehaven. Vi kan godt lide navne der fungerer både herhjemme og internationalt, da vi jo bevæger os mere og mere ud i verden – både i forbindelse med ferier, studie og jobs. Og så skal det selvfølgelig lyde godt med vores efternavne. Og at et navn ligger på Top 10 over populære navne er et totalt turn-off for os. Vi er især vilde med britiske navne (vores drengenavn er også britisk), men vi er altså ikke kommet frem til et pigenavn endnu. Og nej, vi vil ikke ud med vores drengenavn endnu. Hehe.

Mht hvordan jeg har det, så er jeg stadig ikke på toppen. Kvalme er dog aftagende og det er mange dage siden jeg sidst har kastet op (okay, måske too much infomation? haha). Desuden har jeg fundet ud af at min migrænehovedpine er slemmest og oftest kommer, når jeg er stresset eller har for meget om ørene (hvilket jeg selvfølgelig har pt med en masse skole-deadlines). Så det gør fremad… på nogle områder! Har nemlig til gengæld et stigende (og lidt for højt) blodtryk og har haft lidt overbelastning (smerter). Virkelig øv!

Jeg ved godt det var et lidt langt indlæg, men jeg følte at jeg har været så stille omkring det hele, at jeg lige ville give jer en grundig update, så I følte at I stadig var med! Jeg tror også, at grunden til at jeg ikke har skrevet så meget om det hele er, at jeg lige selv skulle ha’ lidt tid til at synke det hele. Fordi selvom man tror man er klar og at det jo er en dejlig ting, så er det fandme også skræmmende, life-changing, syret, alien-agtigt og uforståeligt på samme tid. Jeg er ikke særlig skræmt over graviditet og fødsel, men jeg er skræmt over at der om 5 mdr ligger en person der er 100% afhængig af mig og som jeg skal være med til at forme som menneske. Det er fandme noget af en opgave!
Og så for at svare på det mest spurgte spørgsmål omkring kommende baby overhovedet: Ja, det var planlagt 😉 Vi havde prøvet i et par måneder, men tror bare ikke jeg havde regnet med at det ville ske så hurtigt.

bloglovin

80 kommentarer

 • Ellen

  I skal ha’ en lille Ellen, kan jeg mærke 😉
  Tak for update og held og lykke med resten af forløbet! 🙂 Det bliver en smuk og sød lille baby – no doubt… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det er også et fint navn 😉 Men det passer ikke rigtig til stilen af drengenavnet, desværre. Det fungerer ellers både godt på dansk og engelsk! 🙂

   Og tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er det dog hyggeligt med en lille update!
  Personligt synes jeg at navnet Annabel (eller Annabelle – tror det kan staves på 100 forskellige måder) er virkelig sødt til en pige 🙂
  glæder mig til at høre mere om dit lille eventyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også et super fint navn!
   Og er glad for du kunne lide min update 🙂 Det er altid underligt at ligge så meget personligt ud på en gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria Bøg-Skov

  Nøj, hvor har jeg glædet mig til dette indlæg!:)
  Og det levede helt op til forventningerne.
  Hvordan har du det med brugt tøj/ting til dit barn.
  Mvh Maria Bøg-Skov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Brugte møbler/ting/udstyr er helt fint – vi kommer selv til at ha’ en god blanding af nyt, lånt og arvet. Mht tøj er jeg lidt mere sart… jeg har intet imod at låne tøj fra gode venner og kunne også godt finde på at købe ting som overtøj på trendsales. Men ellers foretrækker jeg nyt og jeg tror aldrig jeg ville købe tøj til baby i genbrug. Don’t ask me why… har ikke tænkt vildt meget over det, men nu når du spørger, så kan jeg mærke at det nok ikke er noget jeg ville gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria Bøg-Skov

   Tak for svar:)
   Var bare lidt nysgerrig;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt i orden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tak for updaten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine drenges navne er heller ikke lige på top 10. Det er et bevidst og praktisk valg. I skal nok finde ud af det hvis det nu er en pige. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det håber jeg 😉 Ellers må hun forblive navneløs de første par måneder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu hyggeligt at følge med – især fordi jeg kender dig fra før “Miss Jeanett”. Håber du for alvor er ovre kvalmen og hvad dertil hører. Og jeg er spændt på at høre hvilket (internationalt) navn det bliver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak, jeg håber også snart at den er gone for good! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det fantastisk!
  Når jeg engang om mange år skal have børn, hitter Mai og Olivia hos mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Olivia kan jeg også godt lide! Det er pænt 🙂 Desværre ligger det pt på Top 20 (vist nr. 17 eller 18?) og det trækker lidt ned for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  pretty look

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Først vil jeg lige spørge om du tjekker dit spamfilter? For det er åbenbart kun halvdelen af mine kommentarer der får lov at havne på bloggen, og jeg tænker om de måske er røget ind i et spamfilter?
  Dernæst synes jeg det er det rart med en lille update, og at tingene er begyndt at gå fremad, det er hvertfald fremskridt når man stopper med at kaste op i tide og utide, sådan havde jeg det hvertfald 😉 Jeg kan så meget relatere til alle dine tanker mht navne, graviditet, fødsel og en uudgrundelig skræk for hvad der venter en, som førstegangsforældre…

  Som dig har jeg intet problem med at være gravid, og jeg frygter på ingen måde at føde, men jeg er lige ved at skide grønne grise ved tanken om det ansvar der snart hviler på mine skuldre, at skulle være MOR resten af livet! Manden og jeg bruger virkelig meget tid på at tale om alt og han bruger meget tid på at trøste og forsikre mig om at jeg nok skal blive en god mor 😉

  Jeg synes det er skønt at du indvier så stor en del af dit liv med os, og gør at man føler at man kender dig lidt bedre 🙂

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det vil jeg da lige gøre! Fordi det er da ærgerligt hvis det ikke er alle dine kommentarer der kommer igennem. Jeg ved den opfanger kommentarer, hvis man linker til egen blog i selve feltet hvor man skal skrive kommentaren, men det mindes jeg heller ikke lige at du plejer at gøre?

   Og vi er helt enige… jeg er også mere nervøs for om jeg nu kommer til at gøre alt godt nok. Jeg har nogle klare holdninger til bestemte ting, men der er godt nok også mange hvor jeg slet ikke ved hvad jeg skal mene og gøre, når man kommer i den situation. Men man må vel tage det som det kommer… vi kan ihvertfald ikke gøre andet 😉 Og jeg er også sikker på at du kommer til at gøre det godt! Er I blevet enig om navne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Jeg tror måske det er når jeg prøver at kommentere fra min iPhone at de ikke havner på din blog – skørt…

   Jeg tror næsten at mit problem er at jeg har SÅ stærke meninger om alting, og når haletudsen kommer ud, så er der intet der går som jeg gerne vil have det, og det er jeg bare virkelig dårlig til 😉

   Årh hvor er du sød Jeanett, og bestemt lige over! Vi er langt om længe blevet enige om to navne, så vi må se hvilket et det bliver – det bliver først offentliggjort når han er kommet ud! Ellers har vi været meget uenige, for jeg er også ufattelig navnekræsen, jeg har jo selv et lidt ualmindeligt navn, mens Manden har et ekstremt almindeligt navn (Michael), og jeg vil gerne have at mine børn får et lidt mere unikt navn, mens min bedre halvdel er til mere traditionelle navne, så vi er gået lidt på kompromis (og det starter ikke med M!!!) ;P

   – Maj 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, måske kan det være?

   Haha åhh det problem kan jeg måske også ha’ på nogle områder. Fx har jeg allerede stærke holdninger til en masse dilemmaer der kommer i forbindelse med teenageårene. Og der er især et, hvor Hr. Kæreste og jeg er ret uenig i opdragelsesmetoden. Det er vist godt der er mange år til baby rammer the teens 😉

   Jeg er også så kræsen… de må ikke være for normale, for danske, for korte (alle navne skal være min 5 bogstaver), skal fungere på engelsk også og skal lyde godt med vores efternavne-kombi. Det skal være i samme stil-genre som drengenavnet (hvis man nu skulle ha’ nr. 2). Og så er jeg heller ikke fan af dobbelt-navne. Fx Caroline-Mathilde. Og ingen navne med bindestreg. Du kan godt høre at jeg er super svær at gøre tilfreds, ikke? 😉 Men godt at høre at jeg ikke er den eneste! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Synes at Athena er et vildt smukt navn! 🙂
  Super fed opdate forresten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er det også, men nu er der jo lige kommet en royal prinsesse med det navn, så der kommer nok et boom lige om lidt! Og måske er jeg fjollet, men jeg gider bare ikke ha’ at mit barn skal gå i klasse med 4 andre der hedder det samme. Jeg er ret navne-kræsen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuldt forståeligt du har det sådan, og kender udmærket følelsen af at være skræmt fra vid og sans, og jeg har endda kun lidt over 3 uger tilbage!

  Nu hvor vi skal have en dreng, så kan jeg da lige dele mine alltime yndlings kandidater til pigenavne som duer både nationalt og internationalt 🙂 Det er nemlig også vigtigt for os, ligesom det helst ikke skal være top 20.

  – Alba
  – Emmalou
  – Filuca / Lucca
  – Emily

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Emily var vi også kort inden over, men blev enige om at det var for underligt, da vi efterhånden kender et par stykker der hedder det. Men det er et super pænt navn, som i aller højeste grad både fungerer herhjemme og i det store udland!

   Uh er der kun 3 uger tilbage? Nej, hvor er det spændende! Hvad er din terminsdato?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja så duer det ikke 🙂 Det er nu svært med de navne, vi har stadigvæk svært med at finde et drengenavn.

   Terminsdato er den 16. november, så det er uhyggeligt tæt på. Jeg kan dog ikke glæde mig ordentligt før det speciale er ude af verden, og det er det først den 12. november kl. 10.00 desværre. Men det hele skal nok gå 🙂

   Tiden går så stærkt, synes lige jeg var 4 måneder henne 🙂 Før du ved det, er det marts. Har I egentlig ikke overvejet at betale jer til en kønsscanning? Vi fik en i uge 14, fordi jeg er verdens mest utålmodige og kunne på ingen måder vente til MD scanning, hvilket er lidt overdrevet egentligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh ja det er jo lige om lidt!! Men jeg er sikker på at baby nok skal vente til efter kl. 10.00 d. 12. 😉 Du kan jo berolige dig selv med at de fleste førstegangsfødende går over tid!

   Nej, det har vi faktisk ikke. Mest fordi der nu kun er 2 uger til og vi kan godt vente 2 uger mere 😉 Men vi har besluttet at vi køber os en extra scanning, hvis vi ikke kan se kønnet der til misdannelsesscanningen. Vi er nemlig alt for nysgerrige til at kunne vente helt til termin med at vide kønnet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der findes også irriterende lidt kønsneutralt babytøj, overraskende nok!
  Vi valgte også at få det at vide, dels pga af planlægning, dels af ren nysgerrighed ;D

  Kæmpe held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det samme her – men måske 70% nysgerrighed, 30% planlægning 😉 Vi vil ihvertfald gerne vide det!
   Og mange tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  årh hvor er det altså hyggeligt at i skal have en lille 🙂
  Et par ideer til lidt anderledes pige navne, mine to små kusiner hedder henholdsvis Adelina og Viva. Synes at det er nogle rigtig fine navne som heller ikke bliver alt for poppet 😉
  Held og Lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tusind tak Fie, og tak for bud på navne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også ret vild med Alba. 🙂
  Ellers Elinor, Dea eller Andrea!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kender du det med at man i sit liv har kendt en person der virkelig ikke efterlod et godt indtryk og derfor påvirker det ens holdning til et navn bare fordi de hed det? Sådan har jeg det med et af dem du nævner og et af de andre er nogle af vores gode venners yndlings pigenavn, så det ville næsten være bisset at snuppet for næsen af dem! Men det er et fint navn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Andrea

  Årh, jeg kom helt til at tænke på søde Claire, som jeg har passet for nogle år siden. Det er riiimelig internationalt 😉 Og tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Intet mindre end fantastisk indlæg.. Det kan man sgu da kune blive glad i låget af! Hurra hurra hurra… Og sikke en lovestory agtigt…
  Må jeg foreslå navnet Nicole?? 😉 Ej jeg er sikker på I finder det bedste navn til jeres lille baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Nicole! Og tak for navne-ideen haha! Jeg håber også vi finder det perfekte navn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et skønt indlæg – det er dejligt lige at få en opdatering på det hele.
  Det er ret sjovt, at du lige nævner Anne, Stine og Louise som de klassiske pigenavne – det er mig og mine to lillesøstre 😀 Haha.
  Vi havde faktisk også sværest ved at finde pigenavne, da jeg var gravid, så det var jo heldigt, at vi fik en dreng, så vi ikke behøvede at spekulere på det 😛 Lige nu, når vi snakker om en fremtidig lillesøster eller -bror til bettenus, så har vi faktisk nemmest ved pigenavne, men det er ret gammeldags danske navne, så ud fra det, du siger, tror jeg ikke, det er noget. Hehe,
  Nå det blev en lang kommentar – det jeg ville sige var egentlig bare, at det var dejligt med en update. Håber, at du snart begynder at få det meget bedre 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Q

  Nu har jeg efterhånden læst med på bloggen i mange måneder, men dette er min første kommentar 🙂

  Stort tillykke med graviditeten! 😀 Jeg synes især det er super fedt, da jeg selv er 20 uger henne i morgen og synes derfor det er ekstra skægt at følge med nu 😉

  Jeg led selv af en grum hovedpine, kvalme (dog uden at kaste særligt meget op) og madlede, så jeg kender det helved de første 3-4 måneder kan være! Så jeg har bare siddet og nikket når jeg har læst dine indlæg om det 😉 Var også på storbyferie da det var værst (Berlin) og havde endda min søn på 3½ med. Ved stadig ikke hvordan jeg overlevede!

  Fortæller du også kønnet herinde når du er blevet scannet? Det er en helt fantastisk spændende scanning, var selv igennem den i fredags. Jeg skal have endnu en dreng som skal hedde Felix. Hvis det var en pige skulle hun hedde Flora – nu er navnet hermed givet videre, hvis det skulle falde i jeres smag (kan jo se på kommentarerne at du er lidt kræsen – det er jo også et stort valg at tage og man skal høre på det resten af livet).

  Har du fundet nogle ting du bare MÅ have til bebs? 🙂

  Jeg glæder mig til at følges med dig her på bloggen, og håber på mange flere baby-relaterede indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, kvalmen er ikke sjov og på sigt ej heller den voksende mave, vand i kroppen, halsbrænd, kløende maveskind og ømme pa….. 🙂 Men. Der kommer jo heldigvis, som du rigtigt skriver, et lille vidunderligt menneske ud af det hele, som i sammen har skabt, et stykke af jer hver, jeres egen lille sammensmeltede familie-enhed – og dit stykke af lykken som den er, når den er renest – for altid din. Og det er SATME stort….!! Wuhu…..vi glæder os, gør vi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak <3 Det gør jeg også 😉 Der er sgu lidt for længe til slutmarts/startapril 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle de pigenavne, jeg havde udset mig, er også gået hen og blevet frygteligt populære, og så er det bare ikke så sjovt mere at kalde sit barn Maja, når alle andre hedder det (ikke at jeg har en kage i ovnen, men navn må man jo gerne tænke lidt over forinden 😉 )
  Men ellers kan jeg sige, at det giver en masse spændende oplevelser med et typisk dansk navn. Jeg er f.eks. tit blevet forvekslet med en mand og kaldt ‘Stein’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, sådan går det når man har god smag 😉 Jeg har seriøst haft William som mit nummer 1 drengenavn i over 10 år – I kidd you not! Og hvad sker der så 2 år før vi skal ha’ barn selv? Så ligger det sgu nr. 1! Nøj, hvor har jeg været bitter. Men gider bare ikke ha’ at baby skal være William nr. 7 nede i vuggeren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ihh, syntes det er så spændende for jer to:) jeg kom sådan til at tænke på om i han tænkt på billeder af den nyfødte ( til den tid)? Ellers prøv at se denne side; http://www.littleangelsbymedine.dk/
  Held og lykke med det hele:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Louise! Og tak for tippet… dog har vi selv så godt kamera at sådan noget tror jeg bare selv vi gør. Er ikke så meget til sådan nogle lidt opstillede billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Skønt med en Update fra dig. Jeg har idag fejret min datters 3 års fødselsdag, og tro mig det er til tider stadig angstprovokerende at være mor, bare det at skulle give slip da hun startede i børnehave!! Men kærligheden til hende overskygger for det meste angsten <3 Selvfølgelig gør man det bedste for sit barn, og det er da først nu, at jeg har indset at min mor netop gjorde det bedste hun kunne for mig. Er ikke i tvivl om at du bliver den bedste mor for dit barn 🙂 Må jeg i øvrigt foreslå navnet Louisa, det er vi vist kun 17 der hedder i DK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det lyder dejligt! Jeg er også sikker på at man elsker sit barn mere end man kan forestille sig, men derfor ser man stadig forældre der begår fejl som man måske selv gerne vil undgå! Man er nok bare overbekymret 😉

   Tak for tip – dog kan jeg se på Danmarks statistik at der er lidt over 400 med navnet Louisa. Det er dog ikke en del alligevel! Der er fx 1000 der hedder Jeanett, stavet på min måde, så det er mere sjældent end mit eget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Må jeg ikke foreslå Cleo eller Columbine? Min datter hedder begge dele, og vi er meget tilfredse 😉
  Hyggeligt at følge med i dit lille eventyr.
  Mvh Dot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Dot! Cleo er dog for kort… min. 5 bogstaver! (Er meget kræsen, som du kan høre 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selina

  Selina! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Ih altså, endnu engang kæmpe tillykke til jer begge (eller alle tre kan man måske sige? Baby skal da også have tillykke for at havne hos søde forældre!).
  Mht navne så er jeg også selv HELT vildt kræsen og kan nærmest “finde fejl” ved alle. Eller også kender man en, som man syntes var vildt irriterende med samme navn, og så skal ens barn hvert ikke hedde det! (;
  Glæder mig til at høre, om I venter en prins eller prinsesse samt, hvad I finder på med navn (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød, mange tak! Jeg glæder mig også til at finde ud af kønnet og selvfølgelig om alt er okay til scanningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • øøj det der med navne ik’, det er bare pisse svært (excuse my french…).

  Jeg havde det meget på samme måde som dig (at det skulle være internationalt, ikke for specielt men helst ikke på top 20, passe med efternavnene, osv). Men sjovt nok havde alle andre det åbenbart på samme måde? For hver gang vi kom i tanke om et navn hvor vi bare var HELT sikre på at vi var total kreative og unikke, ja, så viste det sig bare at ligge nummer 15 på listen…..
  … og således endte vi med en Oscar, hvilket var ca. nummer 13 sidste år…. (heldigvis er det dog slet ikke så populært i USA, hvor det er rimelig specielt trods alt).

  Som alle andre kan jeg jo så foreslå mit eget navn, Christine som pigenavn 😉 Men andre navne vil jeg ikke ud med, da jeg satser på at vi skal have en toer engang om mange, mange år…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majda

  Hejsa

  For det første tillykke med graviditeten, hvor fantastisk :)))

  Jeg vil gerne have lov og gætte at I venter jer en pige. Dine symptomer lyder meget ens som mine, men det er absolut ikke det afgørende da alle er forskellige. Så glæder mig til at hører hvad der venter jer 🙂

  Mange gange held & lykke :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Majda! Det er også det jeg selv gætter på det er 😉 Hr. Kæreste tror dog det er en dreng! Så ens af os får ret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Bøg-Skov

   Hej igen miss Jeanett.
   Bliver lige nød til at knytte en kommentar til denne kommentar;)
   Jeg havde samme symptomer og fik en dreng. Tænkte at jeg fik det sådan, pga. det mandlige kromosom. Men kan igen se at det ikke holder;)
   Og, hvor er det spændende hvilket køn i skal hav.
   Held og lykke.
   Mvh Maria Bøg-Skov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg tror også det er meget tilfældigt og ikke nødvendigvis har noget med kønnet at gøre. Alle de veninder jeg har haft der har haft det super skidt de har fået piger. Men jeg kender også et par stykker som har fået piger der næsten ikke har haft nogen gener. Så det er nok super random og afhængigt af alt muligt andet end lige babys køn! 🙂

   Og mange tak Maria 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Dejligt med en update – og at graviditeten ikke er så hård længere 🙂
  Puha, navne må være svært – utroligt I allerede er blevet enige om et drengenavn.
  Jeg er helt vild med navnet Camma, der både er et gammelt dansk navn, men også fungerer internationalt 🙂 – men ellers er Anni jo også sødt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi havde faktisk vores drengenavn før jeg overhovedet blev gravid! Vi faldt over det sidste sommer og vidste bare med det samme, at det skulle være det! Rart når begge to har det sådan.
   Og tak for navnebud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det bare et smukt billede 🙂 Jeg er selv snart i uge 16, det er bare så spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh ja så er vi jo stortset lige langt henne! 😀 Tillykke til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Ej tillykke 🙂
  Hvor er det skønt at se flere i blogland der bliver gravide! Jeg offentliggjorde min graviditet 3 måneder inden termin og det var svært, men også sjovt at skjule maven så længe på bloggen. Det bedste var selvfølgelig da jeg smed bomben med et billede af maven i kropsnært tøj 🙂

  Vi var iøvrigt også på bar bund mht pigenavne, men havde kort tid efter gennemscanningen navnet på plads til vores lille pige.
  Nu sidder jeg med en dejlig lille Agnes og forstår slet ikke at hun allerede bliver 4 måneder i næste uge. (Det skal lige siges at det ikke er fra matador vi har navnet – kæresten har nemlig aldrig set serien..:))

  Glæder mig til at følge mavsen og endnu bedre hvad den gemmer!

  De bedste hilsner
  Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så hyggeligt det der med at finde navne. Jeg er helt overbevist om, at hvis jeg får en pige, så skal hun hedde Savannah! Jeg har altid elsket det navn. Drengenavnene synes jeg dog er en anelse mere svært at hitte på.

  Apropos scanning, så vil jeg blot sige, at man aldrig kan være heeelt sikker, trods man får oplyst kønnet. Jeg kender et par, hvor overlægen havde sagt det blev en dreng, og da de så var til scanning to måneder siden, viste det sig at være en pige, så alle drenge-tingene måtte lige skiftes ud igen – knap så fedt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor sjovt… Da min søster var yngre der var hun også helt vild med navnet Savannah! 😀

   Nej det ved jeg godt 😉 Men chancen for at det er rigtigt er stor og hvis man får afvide at det er en pige, så er der større chance for at det er rigtigt end hvis man får afvide at det er en dreng, da de ved piger kigger efter kønslæberne og de er svære at se “forkert”. Hvorimod en “tap” kan være så mange ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tror alle er navnekræsne efterhånden, så alle prøver at finde specielle navne og så ender det sikkert alligevel med at der er mange der kommer til at hedde det som I vælger. Arbejder selv i en vuggestue, og der er så mange specielle navne, navne, som man slet ikke havde forestillet sig, at folk ville kalde deres børn, men alligevel er der et par stykker der hedder det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I know! Det er heller ikke fordi barnet aldrig skal støde på nogen der hedder det samme – det er nok ret umuligt 😉 Men fx har jeg selv kun mødt 3 andre der hed Jeanett i hele mit liv. Så det kan sagtens lade sig gøre at finde et navn, hvor der ihvertfald ikke er 15 andre i børnehaven der hedder det samme 😉 Men i sidste ende at det vigtigste bare at vi begge er vilde med navnet! Fx er der kun lidt over 100 mennesker i hele DK der hedder det drengenavn vi har… selvom jeg synes det er et ret “normalt” navn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mélanie

  Mélanie??? Hehe
  Mine søskende på hhv 2, 4 og 7 år hedder Amelia Grace, Alana Rose og min lillebror hedder Ethan 🙂
  – Held og lykke søde Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ethan kan jeg godt lide! Hehe, ærgerligt at vi ikke mangler et drengenavn 😉 Mht navne generelt er jeg ikke så vild med “dobbeltnavne” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Dejligt med en update 😉 Et “mega” internationalt navn er da mit 😉 hehe – er på mit job i hjemmeplejen blevet beskyldt for både at være, englænder, polak og østriger… Held og lykke med det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg har også et par gange fået spurgt om hvordan jeg lige har fået mit navn. Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har nogle forslag: “Chantelle” (det udtales “Chantel”), “Nanette” (udtales “Nanet)”, “Dorthea” (udtales “Dor thea) eller “Rosalie” ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak for foreslag! Nanet synes jeg dog minder lidt for meget om mit eget navn. Det er jo næsten det samme bare med et N foran istedet for 🙂 (og så minder det mig om hende der mega blanke fra Paradise Hotel af samme navn 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Hvad med Sophia eller Phillipa?
  Held og lykke med at finde et navn, er sikker på I nok skal finde det helt perfekte navn for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Bolette! Tror også nok at vi ender med at finde noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan jo foreslå mit eget, Hazel Louisa 😉 Dét er i hvert fald både britisk og ikke i top 20! Og selvom det er “sært” og uvant for de fleste danske ører, har jeg faktisk aldrig haft problemer med det eller fået andet at vide, end at det var flot (men okay, ville også være pænt underligt at sige til nogen, at de havde et grimt navn…). Ellers synes jeg, at Augusta er et virkelig smukt navn, men det er måske knap så britisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Uh, jeg synes, det er SÅ spændende at følge med 🙂

  Jeg gennemgik lige min venneliste på Facebook for at finde halvsjældne navne, og jeg stødte på Antonia, Chaneese, Catalina, Chanique, Sian og så er der jo mit eget, Sanni, som der heller ikke er så mange, der hedder.
  Uanset hvad skal I nok finde et fint navn. Held og lykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester look: Flirty glamour