Marc Jacobs pusletaske

Hvid blonde sweater

Hvid blonde sweater

Jeg har et stykke tid nu sukket over den smukke, smukke blonde sweatshirt fra Tibi (til højre). Jeg har dog ikke ville købe den, da jeg synes det var et lidt dyrt køb, når jeg nu ikke ville kunne bruge den før efter baby er ude. Men da jeg forleden surfede rundt på Shopbop i forbindelse med dette køb, så opdagede jeg at den nu er sat 30% ned. Den er stadigvæk ikke billig, men ihh hvor er den pæn.

Men så opdagede jeg “udgaven” til venstre hos ASOS. Den er fra mærket Glamorous (kender jeg ikke i forvejen, gør I?) og den er en del billigere end den fra Tibi. Jeg synes virkelig også den er fed. Tilgengæld kan jeg godt lide at den fra Tibi ikke har blonde på ryggen, men bare er helt hvid. Det gør den nemmere at style, da den ser mindre “bar” ud. Men omvendt er der sgu forskel på lidt over 400 kr kontra ca. 1700 kr. Er den hvide ryg de 1300 kr extra værd? Hvad synes I? Jeg overvejer at klikke den fra Glamorous hjem inden i aften, hvor 10% rabatkoden til ASOS VALENTINE10 udløber.

Blusen til venstre fra Glamorous koster £45 (ca. 400 kr) og kan findes HER.
Den fra Tibi koster nu ca. 1700 kr og er lige HER.

Dette indlæg indeholder affliatelinks

bloglovin

24 kommentarer

 • Synes faktisk at den fra Glamorous er klart den pæneste (og den er også virkelig, virkelig pæn) – men jeg synes også bare at det virker fjollet med de hele hvide stykker til den åbne blonde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Altså mener du de der “toppe” de har på under? De følger ikke med – man skal selv putte noget under 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er imponerende, at du tør købe så meget tøj til når du ikke er gravid længere! Jeg er faldet over mange fine ting på det seneste, men jeg tør simpelthen ikke satse på, at jeg bare lige rammer min gamle vægt igen. Og så er der jo også såååå lang tid til, at det kan bruges – det er jo ikke sjovt! Men okay, du er selvfølgelig tættere på, så måske bliver jeg mere modig, når jeg er nærmere fødsel.:) (Jeg er kun 22+1)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg er simpelthen så træt af maternity tøj og savner nu at købe tøj til mig selv. Jeg købte heller ikke noget af den slags da jeg kun var halvvejs!

   Mht vægt så vil jeg simpelthen ikke acceptere at jeg ikke finder min egen vægt igen, fordi jeg vil ikke ha’ det godt hvis jeg var større. Jeg finder den nok ikke de første par måneder, men den skal findes igen, så det er slet ikke en mulighed. Heldigvis har kvinderne det med at tabe sig grotesk af amning (faktisk ofte mere end hvad de har taget på i graviditeten) og jeg savner min træning så meget, så den skal jeg også tilbage til.

   Desuden er denne bluse jo ikke en lille stram kjole eller lign. Den vil nok passe ret hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Enig – synes afgjort også, at den fra Asos er finest! (de er dog virkelig fine begge to 🙂 )

  Klik klik klik… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk at den billiger version er klart pænere!
  Med en sort bh/top inden under kan man meget nemmere skabe et lidt coolere look, end man kan med den anden, som nok nærmest kun kan parres med hvid under (:
  Bestemt ikke 1.300 ekstra værd :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg hælder også mere og mere til den billige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kan bedst lide den fra Glamorous, er nok mest til den lidt mindre kridhvide farve, men blonden på den fra tibi er flot! Har selv lige købt en sort blonde top fra hm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den fra Tibi er virkelig også hvid-hvid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej J

  Hvis jeg var dig, så ville jeg gemme pengene. Når du først har født, så skal du regne med, at der kommer tis, lort, modermælk og gylp på alt dit tøj. Og så skal tøjet helst være praktisk og kunne vaskes. Det er et lidt kedeligt råd – I know. Gem pengene til barslen er forbi, så har man virkelig behov for nyt tøj. Men det er selvfølgelig svært, når man har en modeblog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I know – ville nok heller ikke bruge dette som en hverdagsbluse, men nok nærmere hvis man skulle noget semi-fint. Og de 400 kr bliver bare brugt på noget andet istedet for så… de bliver ihvertfald ikke gemt til efter barsel haha. Det kan jeg sgu ikke finde ud af!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Synes klart den fra Tibi er pænest. Den anden ser billig ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den billige – synes generelt, det er irriterende med bluser og toppe, når “bagsiden” er blevet gjort kedelig – ikke har fået palietter, mønster eller i dette tilfælde blonden med. Og så tænker jeg, at en hvid basistop (eller sort fx) fra Samsøe & samsøe ville være fin under. Desuden vil du så få kig til ryggen, skuldrene og armene under blonderne med den billige, og det er flot, synes jeg. Og den ville være flot, hvis du parede den med en nederdel til. fx. en fin lyseblå med lidt strut i. Eller bare en sort pencilskirt. (det kunne faktisk være et fint barnedåbsoutfit, tænker jeg – hvis altså lillepigen skal døbes….)

  Dog er bagsiden af den dyre – på trods af manglende blonder m.m. – ret cool – meget minimalistisk og “ren” – og måske den hvide farve er mere klar også? jeg tror måske, jeg synes den er mere “edgy” og mindre girly – og at den dyre er bedre matchet med et par cool jeans – skarpe stilletter eller sneaks?

  Og uden at ville sætte dig i bås, så forbinder jeg dig mere med noget girly end noget edgy (ikke at din personlighed ikke er edgy – forstå mig ret 😉 )
  Så derfor jeg tror på den billige i dette tilfælde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi er helt enige mht bagsider – de bliver tit “glemt”, når det er highstreet. Det er et super underligt sted at spare imo!

   Dog bliver det ikke en basistop fra Samsøe Samsøe. De og jeg er bare ikke gode venner 😉 Elsker tilgengæld dem fra Gina Tricot!

   Og kan godt følge dig i at den fra Tibi er mere edgy!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er SÅ mærkeligt at spare på bagsiden, har aldrig helt forstået det.

   Og utroligt at du ikke er til Samsøe og Samsøe basistoppe – jeg har lige opdaget dem, og jeg kan ikke undvære dem nu. Men ja, sådan er man jo så forskellige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og hun skal døbes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes helt klart også, at den fra tibi er pænest. Og ja, den er helt klart de 1300 ekstra værd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenni

  Butikken Rude som ligger på Istegade og Frederiksborggade i København har i hver fald mærket glamorous 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh okay 🙂 Kender ikke lige den butik som fynbo 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe ved heller ikke hvor kendt den er, men de har altså nogle meget fede ting. De har også en blog, men desværre ingen webshop

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg så en top i Vero Moda i dag, der er meget lig den dyre model. Bare et fif 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs pusletaske