Outfit of the day #215

OSCARS 2013 – BEST DRESSED

OSCARS 2013 - BEST DRESSED
Alicia Vikander in Elie Saab

Nu er det ikke engang fordi jeg er lidt farvet med danske øjne (selvom jeg selvfølgelig sad og heppede på “En Kongelig Affære”), men svenske Alicia var, for mig, uden tvivl den bedste klædte til Oscar showet i år! Den smukke blå farve (som passer perfekt til hendes hudtone/hårfarve og hendes lidt forsigtige natur!) og de mange palietter/sten ryger lige ind og får mit prinsesse-hjerte til at banke hurtigt! Det gør det heller ikke dårligere, at designeren bag kjolen Elie Saab er en af mine storfavoritter, når det kommer til red carpet-kjoler.
Jeg gad rigtig godt at se hvilke sko hun har på!

OSCARS 2013 - BEST DRESSED Sandra Bullock in Elie Saab

Ham Elie Saab kan altså bare noget med kjoler. En af mine andre favoritter fra igår var nemlig endnu en skuespillerinde i Elie Saab – Sandra Bullock! Kjolen er enkel, men samtidig helt fantastisk med alle de smukke sten. Jeg er også ret vild med det hårspænde Sandra B. havde i. Det er et hårspænde, men fra lang afstand lignede det et earcuff der gav hende et spidst elver-agtigt øre. Rigtig fed detalje!

OSCARS 2013 - BEST DRESSED Cathrine Zeta-Jones in Zuhair Murad

Jeg kunne godt forestille mig, at denne kjole er sådan en der deler vandene. “Modeeksperterne” på TV2 i nat var ihvertfald ikke begejstret. Jeg synes, at hun er totalt glamour og hendes hårfarve/øjenfarve stråler sammen med guldkjolen. Samtidigt er jeg vild med hendes øreringe!

OSCARS 2013 - BEST DRESSED Jennifer Lawrence in Dior Couture

Jeg må indrømme, at da jeg først så Hunger Games-skuespillerinde i nat, da var jeg ikke super vild med hendes look. Det var så tydeligt, at kjolen var virkelig tung når hun gik og toppen var få centimeter fra at hun flashede hele tiden. Men som jeg har fået kigget billeder igennem i dag, så voksede det faktisk mere og mere på mig. Der er noget fint – næsten uskyldigt – over hendes look. Selvom man samtidigt godt kan se at hun er blevet dresset helt op, fordi man havde en idé om at hun godt kunne gå hen og vinde en Oscar den aften. Jeg kan rigtig godt lide detaljen med det hvide stykke bag på den meget sarte nude kjole (det er ikke så tydeligt på disse billeder her, men farveforskellen ses tydeligere HER, hvor den stakkels pige falder på trappen på vejen op for at modtage sin Oscar!). Og så er det en virkelig laber detalje med ryg-halskæden også!

Helt modsat dette look, så var hun ret sexet i det outfit hun senere havde på til en af de mange after parties HER.

OSCARS 2013 - BEST DRESSED Jessica Chastain in Armani Prive

Totalt Jessica Rabbit!! Jessica Chastain så både vildt sexet og smuk ud i den simple kjole fra Armani Prive. Hvad der ikke er så tydeligt her, men som man fik et close-up af på tv, er at kjolen bestod af en blanding af sarte lyserøde og kobberfarvet palietter. Kjolen sidder helt perfekt på hende og både hår og make-up er lige i skabet! Hun er uden tvivl også en af de mest roste i dag på diverse fashionsites.

Generelt synes jeg, at i år var bedre end sidste år! Dog manglede jeg at blive HELT blown-away. Det var klart svenske Alicia der kom tættest på at gøre det, men så alligevel bare ikke helt. Disse 5 damer gjorde det helt klart bedst. Andre som jeg dog også synes var fine er Nicole Kidman (se looket HER), Jennifer Hudson (HER) og som en overraskelse Halle Berry (HER). Sidstnævnte ender næsten altid på min worst dressed liste, men jeg kunne virkelig godt lide hendes stribede sag! Kelly Osbourne havde en super smuk kjole på (HER), men jeg kan simpelthen ikke arbejde med hverken det forfærdelige hår eller den knapt så heldige make-up.
Jeg ved godt at mange er ved at falde bagover over Naomi Watts, men jeg stod helt af (som en af de få i verden). Palietter er jeg helt nede med, men den udskæring er for mig SÅ 2000-ish, så jeg følte den var ret outdated. Se looket HER.

Hvem var jeres favorit igår? (Worst dressed kommer en af de næste par dage)

bloglovin

44 kommentarer

 • ML

  Udover Catherine Zeta-Jones’ kjole, kunne jeg ikke være mere enig! Utroligt :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine førstepladser må helt klart også gå til Jennifer Lawrence og Alicia Vikander. Og et stort plus for mig ved dem begge, er, at de har en fin opsat frisure. Det hører bare lidt til for mig, at fin lang kjole = opsat, elegant hår. 🙂
  Men de andre er nu også flotte.

  http://pieceofstylish.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes nu godt man kan være i fin kjole og ha’ håret nede (fx som ved Jessica Chastain!), men udover det er jeg enig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes at Sandra Bullock er gudesmuk ud i den sorte kjole – ej, hvor er den bare flot! Er desuden også stor fan af Elie Saab i forvejen, måske det er det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg er også ret vild med Naomi Watts.. Og Amanda Seyfried, som jeg synes du glemmer at nævne.. Jeg synes bestemt hun er smukkere end Kelly Osbourne og Halle Berry.. Og ja, Alicia Vikander er gudesmuk i den kjole!

  Jeg glæææder mig til at se worst dressed!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Amanda Seyfried bliver nævnt – bare på min worst dressed! Synes det var helt forfærdeligt det hun havde på… hun lignede en gammel dame på 90 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var helt vildt med Jennifer Aniston’s røde kjole 🙂

  http://josephinelydolph.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes også hun var flottere (og knapt så kedelig!) som hun plejer at være. Men synes kjolen var lidt for simpel til at komme på denne liste. Men hun så bestemt godt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Læs min tekst nederst! Der står der hvad jeg synes om Naomi Watts! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et håååååbløst pige-crush på Jennifer Lawrence, og synes hun så helt fantastisk ud. Men indrømmet vores “eget” (svenske) oscarhåb var også enormt smuk. Tænk hvis man kunne få lov at blive dressed sådan op en dag. (Her tænker jeg i de vanvittigt dyre-dejlige-smukke-vilde designerklude og stylister på hver en finger). Det kunne være en vild oplevelse 🙂 Fedt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh ja, det gad jeg også godt at blive for en aften 😉 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Er ikke vild med Jennifer Lawrence look, men ellers er jeg enig 🙂 Synes det skrud er aaaalt for stort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg elsker det heller ikke 100%, men synes alligevel hun var ret fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er det bare nogle skønne kjoler! Er helt vild med den første og selvfølgelig også hende 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Mine absolutte favoritter var også Alicia Og Sandra Bullock, de var gudesmukke og hele deres look var bare lige i øjet!!:), men det er heller ingen overraskelse eftersom jeg også elsker Elie Saab.

  Derudover var jeg vild med Naomi Watt’s asymetriske paillet kjole, og Amy Adams sarte blå prinsesse-drøm:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, ham Elie Saab kan altså bare finde ud af at lave smukke kjoler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Faktisk har vi akkurat samme favoritter. Dog rykker jeg Jessica ud af listen og Amy Adams ind 🙂

  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Amy var heller ikke forfærdelig – overhovedet! Men den kjole er bare set SÅ mange gange før synes jeg. Det var derfor hun ikke kom på min liste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenn was so beautiful!!!! ♥
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg er uenig med dig ang.:

  Elie Saab sagerne er fine, men de er altå også set før! især Alicias – Hun ligner jo utrolig meget Blair Waldorf på hendes bryllupsdag – både mhs. til brudekjole og styling.. ikke nok til at ende på min 1.plads, men absolut i top 5.

  Jeg er også uenig mht. Naomi Watts – synes hun lignede en million i den kjole. dejligt at se noget andet en klassisk Hollywood Glamour. 90´erne er faktisk meget in fashion lige nu, så egentlig er hun high fashion og meget ´current´ i den kjole!

  Jeg er også uenig med Nicole Kidman og Catherine Zeta Jones, der begge to endte på min Worst dressed liste!

  Jeg er enig med dig ang.:
  Jessica Chastain, hun ligner en million, og er helt klart den best dressed i år på min liste.

  at Amy Adams var smuk, men hendes kjole var meget kliché og set før!

  Jennifer Lawrence have også en gudesmuk kjole, men den virkede meget tung, som du også nævner. men helt klart en showstopper!

  Jeg var også glad for Halle Berrys Versace kjole! den var virkelig fed og anderledes. og meget moderne med striber, som de også nævnte i modepanelet.

  jeg var også vild med Charlize Theron!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Caharlize Theron var alt for “fersk” til mig… både fordi hele kjolen var hvid, hendes meget lyse hår og samtidigt en meget neutral make-up. Det havde hjulpet gevaldigt, hvis bare hun havde smidt fx. lidt farve på læberne. Alt i alt et for fersk look til mig. Men hun ligger sig bare i den “lune midte” – hun kommer hverken på min bedste eller værste liste.

   Jeg er uenig med dig mht Alicia fordi jeg næppe tror hele verden ser Gossip Girl, så at hun lige har opsat hår ligesom Blair kan jeg ikke se nogen forbrydelse i.

   Og ja, 90er er på NOGLE områder hot lige nu. Jeg synes ikke den er high fashion.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og så har jeg faktisk fundet ud af at det ikke er den samme kjole som Blair havde på… her er den fra Gossip Girl: http://www.redcarpet-fashionawards.com/2012/10/12/on-the-gossip-girl-set-with-leighton-meester-in-elie-saab-couture/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Er enig med dig i 4 af dem – men forstår simpelthen ikke Jessica Chastain! Synes for det første ikke kjolen er pæn, og for det andet ikke at den klæder hendes røde hår og lyse hud. Men smag er heldigvis forskellig 🙂

  Jeg er til gengæld helt vild med Alicias kjole – den er godt nok flot, og passer perfekt til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes det var et blegt look der fungerede!
   Og ja, Alicias kjole var så smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er meget enig i dine valg faktisk, undtagen lige Zeta-Jones.

  Alicia Vikander og Jessica Chastain var fantastiske, og jeg havde det også lidt blandet med Jennifer Lawrence Dior kjole først, men efter jeg har set flere billeder af den som dagen er gået, kan jeg godt se det unikke ved den. Materialet er så flot!

  Andre kjoler jeg havde det lidt blandet med var Anne Hathaway og Naomi Wats. Udskæringen i Armani-kjolen var cool, men jeg er ikke helt med på den. Med Hathaways kjole forholder det sig sådan at fronten slet ikke fungerer for mig, men ryggen – den er flot!

  En anden som jeg synes er værd at nævne er Sally Field, faktisk. Synes at den flotte, røde Valentino med lant slæb klædte hende så godt, og hun var stylet så pænt. Så hun er også en af mine favoritter.

  Derudover synes jeg også at Sandra Bullocks Elie Saab, Amanda Seyfrieds McQueen og Kerry Washingtons Miu Miu, var ret så fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg vidste også godt at Zeta-Jones kunne være en der delte folk lidt! Men jeg var fan.
   Anne Hathaway kunne jeg slet ikke med… brød mig ikke om kjolens snit, farve og synes også halskæden var malplaceret. Hun kommer også til at dukke op på min worst dressed liste 😉

   Sally Field er jeg helt enig med dig i. Især ift hendes alder! Hun så brandgodt ud! Amanda Seyfried synes jeg var forfærdelig og hun er også på min worst dressed liste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  ..Også glemte jeg at nævne Kristin Chenoweth. Red Carpet værtens Tony Ward kjole forelskede jeg mig meget i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes du mangler Halle Berry og især Naomi Watts på din liste 🙂 Ellers er jeg helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har nævnte begge to i det sidste stykke tekst i indlægget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Åh ja, gid det var en selv der kunne iføre sig en overdådig kjole og smutte forbi Oscar showet.
  Nu er jeg næsten nødt til at høre hvad du synes om Jennifer Anistons outfit i år?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh ja det gad jeg virkelig også godt! Jeg har givet mit besyv ang Jennifer Aniston her i kommentarfeltet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Meget meget enig – kunne ikke have skrevet det bedre omend den sidste kjole ikke var helt mig. Men smuk var hun da. Men hvad sker det for Cathrine Zeta-Jones ene øjenbryn? Det ser da lidt mærkeligt ud. Så ikke showet men optog, så skal bare sidde klinet til skærmet i weekenden og se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret enig med dig i dine best dressed 🙂 Jeg synes simpelthen Jennifer Lawrence var SÅ smuk stylet – enkelt og elegant og så i en big ass kjole! Tænk at se sådan ud til dit bryllup 🙂

  Jeg kunne faktisk også godt lide Jennifer Garners kjole. Jeg synes farven var utrolig smuk til hende.

  Og så kunne jeg på en måde også godt lide Kate Washingtons..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jennifer Garner var et trainwreck! Så hun er på min worst dressed 😉 Kjolen sad så skidt på hende!
   Ja, Jennifer L var yndig og den kunne netop godt ledes hen på en bryllupskjole! Den er dog lige en tand for stor til min smag, hvis vi taler brudekjoler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg er vild med Sandra Bullocks kjole, den sidder så flot på hende 🙂 Jessica Chastain oser af old school Hollywood, elsker hendes look.
  Jeg er ikke vild med Alicia Vikanders kjole, synes ikke den gør noget godt for hendes figur.. Men smuk er hun dog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, Jessica er totalt old Hollywood!! Mht Alicia så tror jeg ikke hun har så meget “figur” (aka former) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også hel vild med Jennifer Lawrence og Amanda Seyfried var også utrolig flot, og en af mine favoritter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pga, Alicias kjole var også KLART min favorit! Hun var så smuk!

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #215