Vind en Ford Fiesta i 24 timer + 10.000 kr!

Push presents

Push presents

1. Maria Black necklace 800 kr   2. Marc by Marc Jacobs bangle 521kr   3. Jane Kønig love tag necklace 800 kr

Det er vist stadig ret forskelligt fra hjem til hjem om der gives “push presents” eller “barselsgave” fra manden til kvinden, når hun har født. Men jeg synes at jeg kan fornemme at det vinder mere og mere ind… og tror i vores omgangskreds har det været 50/50 om det bliver gjort. Jeg kan rigtig godt lide ideen… ikke fordi barnet ikke er gave nok i forvejen for moderen, men jeg synes sgu det er en smuk idé at faderen giver moderen en lille ting for alt det hun har været igennem i 9 mdr inkl et stks fødsel (jeg har personligt selv jo ikke haft den nemmeste graviditet). Samtidigt er det en ting man altid kan se tilbage på og blive mindet om det lille mirakel man skabte sammen. Jeg er fan af ideen!

Det skal sådan set ikke handle om man er før eller imod den type gaver – det skal man jo bare gøre som man har lyst til i sit eget parforhold. Jeg har her samlet 3 ting som jeg personligt ville blive rigtig glad for at få af Hr. kæreste i den forbindelse. To af dem er der endda lidt symbolik i også. Jeg har fokuseret på smykker, da det er noget der holder og som man ville kunne bruge mange, mange år frem!

1. Jeg har cravet denne halskæde fra Maria Black længe! Den er enkel og kan derfor bruges til så mange ting! Desuden har den 3 små trekander – måske et lille symbol på mig, Hr. Kæreste og hende bøllebabyen 😉

2. Der er, indrømmet, ikke så meget symbolik i denne (andet end hvis man vælger at tolke på armbåndets cirkel ligesom man gør på ringe = noget forevigt der aldrig stopper). Men jeg har haft et godt øje til det armbånd fra Marc by Marc Jacobs i nogle måneder nu (siden jeg opdagede den på Shopbop i forbindelse med at jeg gik og kiggede på pusletasker). Jeg synes det er så klassisk smukt!

3. Jeg er ikke den første i blogland der skriver om disse, men ikke desto mindre er jeg fan af ideen. Smuk og enkel halskæde fra Jane Kønig med de såkaldte “love tags” i. Jeg ville helst sikkert ha’ et J og et T – for mig og Hr. Kærestes navne. Bøllebabyen skal nok få alt den opmærksomhed hun kan rumme, så det er for mig istedet vigtigere lige at huske på hvordan alt det her startede, hvem der er min kæreste og hvem det egentlig er at jeg skal sidde og blive gammel med på plejehjemmet. Det er jo ikke bøllebabyen, men derimod min “soulmate”. Og derfor ville jeg være lykkelig over at ha’ os hængende om halsen! De kan købes HER.

Jeg tror, at mine personlige favoritter her er en af halskæderne! Hvilken er jeres?

Indeholder affiliatelink

We have still not agree on if Tim should give me push presents – I really think he should 😉 Hey, I’m pushing something at the size of a bowling bowl out down there. That deserves push presents! These three pieces of jewelry would be perfect as push presents. Did your husband give you push presents when you had your baby?

bloglovin

21 kommentarer

 • Jeg hælder klart til Jane Kønig-halskæden. Den har godt nok været meget omtalt på det seneste, men den er så fin som barselsgave. Faktisk vil jeg nok give et hint videre til min mand om, at den ville jeg blive glad for som barselsgave… Jeg forstår godt, at du ville tage dit og Hr. Kærestes forbogstaver – personligt ville jeg tage min kærestes og babys, men det er også fordi, at min kæreste og jeg starter med samme bogstav, og så er vi jo faktisk allerede samlet gennem det ene vedhæng.

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er vild med de 2 halskæder! Især den sidste, den er så fin. Jeg vil rigtig gerne have en, måske med min bedste og bedstefars forbogstaver, da de betyder meget for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes en lille barselsgave fra manden til kvinden er en rigtig hyggelig idé og jeg håber selv at få en når det en dag bliver min tur.

  Btw: Er det med vilje at der ikke længere er billeder i din feed? Jeg læser normalt kun blogs på min smartphone i google reader-appen (android) og nu er der kun bokse med spørgsmålstegn i stedet for billeder i dine indlæg. Også de gamle indlæg hvor der tidligere var billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det synes jeg også at det er! 🙂

   Nej det er ikke med vilje? Jeg prøver lige at give det videre til min tech-afdelingen. Er det noget der har stået på længe og er det ved hvert eneste indlæg det sker?
   Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm… måske 3 ugers tid? Ja, det er ved alle indlæg, og som jeg skrev, så er alle billederne også forsvundet fra dine gamle indlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Okay det lyder meget mærkeligt! Jeg siger det lige videre! 🙂 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sab

   jeg har samme problem, men det er ikke kun ved din blog – det er ved alle BD blogs jeg følger med i fra min mobil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øv, hvor træls! Jeg har lige sagt det videre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg prøvede lige at slette mit abonnement på din feed og tilføje det igen – det hjalp ikke.

   Jeg prøvede også at slette appen og installere den igen – det hjalp desværre heller ikke. Håber de får styr på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øv, ja så kunne det godt lyde som om problemet ligger hos os!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sidsel fra SidselogLasse tippede om disse http://www.etsy.com/shop/edor?ref=shop_sugg inden Jane Kønings fine love tags blev blog-kendt, hvis studerende eller folk på et strammere budget ikke har pengene til at give 800kr, synes jeg at disse er et godt alternativ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også et super alternativ! Dog ville jeg som barselsgave foretrække den dyre (og forgyldte!) version, da de nok så også holder i meget længere tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jane Kønig har lavet love tag vedhæng over 10 år, dog kun i 18 karat guld som bland andet vores Kongelige Højhed Kronprinsessen Mary går med, de kan vist kun købes i Jane Kønigs egen butik. Jeg fortrækker også originalen i forgyldt sølv, har desværre ikke råd til udgaven i 18 karat guld. Den halskæde du linker til virker til at være i forgyldt stål og desværre ikke i sølv

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååhr jeg er vild med armbåndet. Jeg har et enkelt af de Jane Kønig vedhæng og jeg elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker armbåndet fra Marc Jacobs, men jeg elsker også bare alt fra Marc Jacobs! 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Så dejlig idé, med en gave – og ja, meget gerne et smykke. Da jeg blev født, gav min far min mor en flot krukke i lyserøde nuancer – håndmalet og med håndtag og låg. Krukken var fyldt med lyserødt slik og hver år på min fødselsdag blev den igen fyldt med lyserødt slik. Traditionen holdt ved til jeg var godt oppe i 20’erne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor lyder det også som en hyggelig tradition!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Ford Fiesta i 24 timer + 10.000 kr!