Skæv mave

Sweat pants

Sweat pants
1. Denham £109.99   2. ASOS £25 £17.50   3. Cheap Monday £40   4. ASOS £30   5. Freddy £60 £30   6. Just Female £54

Sweatpants. Eller bare en fancy ord for “joggingbukser” (fordi det lyder bare ikke lige så sexet!). Jeg ejer ingen overhovedet (ligesom jeg hverken ejer et par gummistøvler eller en regnjakke), da jeg virkelig har et problem med for praktisk påklædnings genstande  Jeg tror, at hvis man ejer disse ting så er man lidt for tilbøjelig til at hoppe i det ofte. FOR ofte.

Men nu har jeg simpelthen ensstemmigt hørt fra SÅ mange veninder, at man altså ikke overlever det første stykke tid af ens barsel uden et par behagelige sweatpants. Især dagene efter fødsel, hvor man bare ikke kan ha’ noget der på nogen måder sidder til i…. øhmm… specielle områder 😉 Og mine veninder plejer at være en klog flok, så jeg har valgt at lytte og kigger derfor nu på sweatpants. Jeg har fundet disse 6 stk, hvor favoritten uden tvivl er nr. 1, da de minder allermest om “rigtige” bukser. Jeg gider bare ikke lige kaste 800-900 kr efter sådan et par nu.
Jeg hælder nu imellem to: nr. 3 fra Cheap Monday, da de har en fed lynlåsdetalje nede ved anklerne. Og nr. 6 fra Just Female, da de sidder ret godt på modellos og ikke er for store i benene (og jeg kan godt lide lynslås-lommerne).

… man kunne også bare hoppe rundt ude på hospitalet i denne onepiece med kaninøre, men det tror jeg alligevel jeg lader være med 😉

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skæv mave