Det bedste maternitytøj

Golden armparty

Golden armparty
 1. Håndlavet i Grækenland armbånd   2. Tokyo Jane armbånd 129 kr   3. Marc by Marc Jacobs armbånd 526 kr   4. D&G ur   5. Tokyo Jane armbånd 249 kr   6. ASOS armbånd £6

Jeg ved ikke hvorfor, men når det kommer til de ting jeg har har hængende om mine håndled, så foretrækker jeg altid guld over sølv. Det er også ret tydeligt at se, hvis man kigger i min samling indenfor den slags. Her er dem jeg bruger mest pt. Noget er nyt og noget af det er ret gammelt. Fx. er nr. 1 et armbånd jeg købte, da vi var i Athen i 2008. Jeg købte det af en gammel mand der sad på en skammel i en lille smal gade og lavede dem i hånden. Jeg gav 5 euro for det og har seriøst skam-brugt det lige siden (guldfarven er også slidt lidt af på bagsiden af det). Normalt går jeg slet ikke med ur, men uret her fra D&G er så smykkeagtigt og det er også sådan jeg bruger det – som “armbånd”. Tror faktisk det kan tælles på en hånd, hvor tit jeg har kigget på klokken på det. De fire andre er alle ret nye og der er links til dem lige under billedet. Tror også jeg må ha’ anskaffet mig noget mere i rosegold, som korsarmbåndet fra ASOS jo er i. Det er ret fint mod en god sommerkulør 😉

Hvad foretrækker I når det kommer til armbånd/ure? Sølv eller guld?

Affiliatelinks

bloglovin

19 kommentarer

 • Nuij, det græske er flot! Selvfølgelig det eneste, der ikke sådan lige er til at opstøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er jeg også SÅ glad for. Og dengang købte jeg det lidt “for sjov”. Havde aldrig troet at jeg ville ende med at bruge det så meget og blive så glad for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Du er så sej !!! Elsker din blog !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Da jeg var yngre brugte jeg kun guldsmykker og når gaveønsker skulle gives prioriterede jeg disse allerhøjst. Det er langt fra tilfældet nu, for jeg er kun til sølv og ifører mig intet andet. Det er faktisk meget ærgerligt at tænke på, for nogle af de smukkeste smykker jeg har er af guld og jeg bryder mig desværre ikke om at bruge dem, fordi jeg ikke synes de passer til mig og min personlighed. Sådan kan tingene jo gå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sådan er det også her – bare omvendt. Jeg var KUN til sølv, da jeg var yngre. Jeg kunne slet ikke lide guldsmykker, da jeg syntes det var noget gamle damer gik med. Men sådan har jeg det slet ikke i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Marc by Marc Jacobs armbåndet, det er jeg ret vild med 🙂 Men hvordan med told da du bestilte det på Shopbop? Hvad kom du af med i alt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har fået det i barselsgave af mine forældre, så den endelige pris kender jeg ikke. Men der kommer told på. Du kan ved betaling dog vælge at betale tolden med det samme, så du ikke får dig en overraskelse, når det ankommer. Så kan du også se den samlede pris inkl. told inden du betaler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok 😉 For ja jeg tænke lige på hvordan man regnede det ud og om det kom efterfølgende når man havde betalt 😉 Tak for svar 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sab

  Jeg er også de senere år gået fra sølv til guld smykker – kan være det er noget med alderen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja det kan være det er fordi vi er ved at blive nogle gamle damer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Er vild med korsarmbåndet, har det selv i oxideret sølv 😉
  Jeg er helt klart mest til sølv farvede eller oxideret sølv når det gælder armbånd(og ringe) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Oxideret/rhodineret sølv kan jeg også rigtig godt lide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klart mest til sølvsmykker. Synes bare ikke rigtig, at guld passer specielt godt til mig. Dog ville jeg nu ønske, at jeg ejede det første af armbåndene – det er virkelig flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvilken str. har du Marc Jacobs armbåndet i? VIl super gerne have det i sølv selv- så fint det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du kan vinde et shoutout af din blog på min blog
  http://www.prettymalle.dk/2013/05/26/vind-et-shoutout-af-din-blog/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt klart mest til guld! Jeg kan ikke undvære mit guld Michael Kors ur, som jeg dog flittigt tjekker klokken på også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste maternitytøj